Водителката кажа дека испаѓа еден уште на почетокот, така да не верувам дека се збунила, веројатно не испаѓаат двајца вечерва, се ќе биде како досега.
И јас се збунив дека водителката рече еден дека испаѓа. Иначе би сакала Тамара да испадне. И по 43646 пат ќе кажам дека многу го сакам Урош
Со каква ли цел го држат Харис уште у шоуто мислам срамота е стварно,па ова и за "вашите 5 минути" е срамота да пее.....a и досадни се веке со овој вештачки аплауз и вриштење што ги пуштаат
Само мене ли ми се причинува дека е малце чудна во фацата? Иначе не ја бива за српски јазик, СМЕШНА Е!
Вечерва мислам ќе отпадне Харис, Александра или Лукијан. Ама според мене на Харис му е веќе време за испаѓање, Лукијан не би било фер да испадне а и не верувам, а за Александра сум неутрална. Искрено, не би ме чудело да биде Тамара во двобој, претпоставувам дека публиката сака разновидност, а не едно исто цело време. П.С. Докторите многу си ги засакав, дефинитивно го сменија моето мислење дека не треба да се формираат групи. Одлично се ускладени, Фор Ју беа катастрофа спрема нив искрено, а најзаслужна за тоа мислам беше онаа одвратнана Катерина.