Леле водителкава ги уништи со саркастични коментари... Хммм па да да тако и мој психолог каже. Се пресмеав
Ако не излезе Харис, нема правда значи. Повеќе од очигледно е дека детето нема оформено стил, па затоа дозволува да го прават 50 години постар од што е. А кога ќе мутира (како сите што викаат), јас верувам дека воопшто ќе нема пејачки способности, судејќи спрема ова што го слушам, а не дека го хејтам.
Навивам да излезе Лукијан или Харис Инаку гледам со сестра ми и многу ми е смешно бе за секој има прекар измислено т.е она како си вика : Алекса - тој со веѓите Маид- Здравко Илма - тостерка Харис- фаца риба (толку засега)
Бркович лета сигурно вечерва ! Или Харис евентуално, иако мислам дека Емина работеше на случајот тој да има гласови за да не го снајде пак иста судбина да плаче, па повеќе можно е и Лукијан неочекувано да и летне.
Хаха мене оваа водителкава и Даниел ми се многу интересни. Му шета окце пусто, па ќе му текне камери го снимаат. Па певни ми на увце, врти сучи околу Дани, хахах, интересно си правам. Ај многу ми е мил и многу си го сакам, не дека си е наш
Ја морам да искоментирам дека карминов на водителкава е пре-убав!!! Даниел најдобар како и до сега,еден од подобрите настапи дефинитивно. Најлоши Чато и Бркович. Можат комотно и двајцата да летаат.
^^Ама требаШЕ! Единствено ме интересира како Емина си го одбрани Лукијан Незнам со сител што се случува....
Добро, вака. Во целост вечерта не беше лоша. Повеќето беа добри...но не сите. Сепак, повеќето. Во врска со судиите, Емина многу ме нервира со таа нејзина пластична фаца и глумење нежна. И секако, со тие досадни „предизборни“ кампањи за нејзините учесници. И тоа што после секоја песна ги тера да пеат без музика за да ги извлече. Тамара - Девојката дефинитивно се врати. Од третиот лајв, па до овој, немала ниту еден лош настап. И овој и беше супер. Немам замерки. Заслужува да продолжи понатаму. Всушност, само една ситна забелешка, претерува со тоа плачењето. Досадно е. Даниел - Ама висок глас има овој. Супер е. Како и обично. Тој секогаш е супер, но баш затоа не е многу интересен за коментирање. п.с Добри патики. Лукијан - Нека си оди. Чао. Илма - Супер, како и обично. И таа, исто како Даниел е досадна за коментирање затоа што е премногу добра. Харис - Добар беше овој пат. Вистина, 14 години има и подобро да пее некои поразлични песни од тие што ги пее. Но, сепак добар е. Маид - Според мене, супер беше. Алекса - Исто и овој беше супер денес. За разлика од минатиот пат. Доктори - Можеби нивниот најдобар наспат. Супер беа и овие.... Досадна станав со тоа „супер“, но тоа го мислам. Александра - Малку беше претеран настапот, но ќе и простам бидејќи ми ја погоди песната. А и на некои места немаше многу слух. Сепак, има убав глас. Бекстејџот како и обично, катастрофа. Исто и облеката...посебно Илма,