мислам дека треба да најдат некоја фирма што произведува марамчиња да им биде спонзор бре на шоуво па ќе имаат доста побарувачка и потрошувачка заради Емина само
и баш ми е мерак што и двајцата се од нејзина група... а иначе кога требаше да ги најави молчеше сигурно зашто нема што веќе да лаже ги видовме кои се што се, што повеќе? Ало, Емино, па не смо ќорави сакати па да ги трпимо још овија твои Пилиња
Лукијан тежок фалш и на двете песни! Според мене Харис беше подобар и во двете песни. Емина сега нема да знае за кого да гласа.
Жељко навистина беше во право за Лукијан Ме разочара и мене, а и многу други луѓе па стигна и до номинација Жалосно за него ....
Требаше прва да гласа, какви глупости. На Жељко како му рече оној пат, мораш да гласаш. Не е фер она да го има крајниот глас за нејзините. Никогаш не било така, менторот кој има двајца кандидати прв гласа секогаш.
Гледате... ХИТОТ-СЕРИЈАТА ШТО ГО ПОТРЕСЕ БАЛКАНОТ. СО АКТЕРСКАТА ДИВА ЕМИНА ЈАХОВИЌ.... . . А, не пардон,музичко шоу x-factor е ова. П.С. Многу ми е мило што натпреварувачи на Емина останаа на двобој.Се чекаше овој момент.А интересно ќе беше и двете бебчиња на шоуво,Илма и Харис да останаа А инаку Харис може само вода да му носи на Лукијан!