Цццц, каков поглед полн со презир упати кон публиката оваа глупачата, шта се буните, кој ја стави бре оваа тука, не ми е јасно. Намерно направи така, да остане последна за да одлучи публиката, што не требаше режијата да дозволи.
Воопшто не беше фер. Кои привилегии ги има принцезава пластична? Зошто она да не гласа прва. Ма дај... Идиотка!
Лукијан требаше да испаднееее!!! А добро планира некогаш оваа Емина да си ги најави кандидативе или вечно госпоѓа ќе се прави и ќе го упатува оној ќе-ве-убијам-за-гласовите поглед ???!?!?
Не е фер. Можеби сум единствена на која и се допаѓа како пее Харис. Лукијан воопшто не беше добар. И во двете песни. Но, ајде. На крај и онака мораше да отпадне. Харис е мал, па сигурно пак ќе се пријавува на вакви аудиции.
Абе ми се смачи од оваа Емина бее ,а ја обожавав (како член на жири само ) Па ми се понаша како напалена тинејџерка упм ... емотивна е ,плаче 3-4 пати во тек на емисија кога и е под кејф се игра и им ракоплеска на сите ,се лути,не прима критики ,она се знае .... менува расположение на секоја минута глупача ... Кој ќејф ми се направи шоовие 2ца беа во дуел аууф не сте свесни Сеедно ми беше кој ќе излезе но.... Чато да сепак повеќе сакав затоа што е страшен во секоја смисла на зборот . Ај чао задоволена сум оваа вечер од крајот
И јас се изнервирав за ова, не можев да верувам кога и рече добро ајде Жељко. Да ти се невидам и продукцијата, не почитуваат правила. Тогаш пред очи ми е како не му даде на Жељко да гласа покасно. Што замижуваат за Емина не знам.. Во сите шоуа низ светот X фактор е ова правило, катастрофа организација..
Требаше,богами!Никаде немало правда.Толку форсирање не е на арно. Харис иако ме иритира,од Лукијан 59240989418 пати е подобар.Таков дибек ми е тој Лукијан,не знае алиштата да ги носи,па некои чудни фаци...Ма има многу да се зборува за него. Ништо не е праведно.
Emina Jahović-Sandal 7 hours ago near Belgrade, Serbia Dobila sam neke poruke da bih trebala otvoriti ask. Šta vi mislite o tome? Like · · Share 229 people like this. ххаххаха