X Фактор Адриа (Сител)

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од Primadonna, 5 јули 2013.

?

Кој е вашиот фаворит за победа?

1. Даниел

532 глас(а)
    74,1%
  2. Доктори

30 глас(а)
    4,2%
  3. Лукијан

26 глас(а)
    3,6%
  4. Маид

110 глас(а)
    15,3%
  5. Тамара

20 глас(а)
    2,8%
  1. TrueReligion

TrueReligion Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    168
    Допаѓања:
    175
    МОЕ МИСЛЕЊЕ(го потеницрам за да се оградам од тоа дека нечии мислења ќе навредам)..
    Епа вака, ќе почнам полека а целта ми се негативните коментари за Лукијан..
    Во првата гала не знам колку се сеќавате ,според мене ( и според други што гледаа со мене) Лукијан беше најдобар,најстатичен од сите таа гала со изведбата на Sorry seems to be the hardest word.Со Sve moje zore растури, а за аудицијата со My heart is refusing me човекот покажа што се емоции.Друга работа, се држеше одлично на Ludak kao ja, a искрено мене и на последната гала ми се допадна. Немам јас музичка школа како многумина експерти, јас оценувам според она што одговара на мојот слух.Трета работа - Да не спомнеше Жељко(,,кој инаку сигурно никогаш не испеал фалш''), значи си бил така совршен откако почнал да пее, дали некој ќе препознаеше дека Лукијан пее фалш ? Дека, знаете како велат?Добрите играчи ги испраќаат со аплауз, лошите со свирки. А замислете , од толку што сите приметија дека е фалш и некаде на средината од настапот имаше аплауз, па дури и со аплауз го испратија :o а знаеја дека е фалш ,,без да каже Жељко'' :/..
    Искрено, народот премногу се напнува.Ќе слушне нешто и ако не го кажетоа нешто не е ин.Се ограничуваат луѓето на она што го пишува на фејсбук или твитер. Таква е денешницава за жал.
    И очекувам Лукијан да дотурка до финале. Ќе има подобри денови секако(не за џабе и покрај грдите коментари Жељко гласаше за Лукијан да остане ) :D

На rihanna-6 и Marossa им се допаѓа ова.
  2. Lunaria

Lunaria Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јуни 2012
    Пораки:
    226
    Допаѓања:
    1.087
    Даниел уживаше додека ја пееше Stay, со каква леснотија и радост, зрачеше. Мене лично ми е омилена изведба од него досега, после Red на аудициите. Иако мислам дека нема да победи затоа што на крај се се сведува на тоа- да победи некој „наш“, сигурна сум декаму претстои блескава кариера.
    А тоа дека се претера со оцрнувањето овие два-три дена, се претера навистина. :)

На rhcpfan му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Mahidevranfan

Mahidevranfan Популарен член

Се зачлени на:
    4 март 2013
    Пораки:
    466
    Допаѓања:
    2.064
  4. donnalia

donnalia Популарен член

Се зачлени на:
    1 јуни 2013
    Пораки:
    673
    Допаѓања:
    219
  5. CutieWithABeauty

CutieWithABeauty Популарен член

Се зачлени на:
    21 јануари 2014
    Пораки:
    1.075
    Допаѓања:
    1.249
    лееле Даниел најјдобар.. :) :inlove: Дај господ да победи

На QueenElena и makedonkamak им се допаѓа ова.
  6. makedonkamak

makedonkamak Форумски идол

Се зачлени на:
    17 октомври 2013
    Пораки:
    3.616
    Допаѓања:
    27.002
    На bubamara12345 му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Katerinceee

Katerinceee Популарен член

Се зачлени на:
    15 јуни 2012
    Пораки:
    814
    Допаѓања:
    1.230
    Толку не го гледам шоуто. Не е фер тоа што испадна Харис, а не е ни фер што остана во двобој со Лукијан. Според мене треба да испадне Бркович или како и да е, значи нема никаков талент таа според мене, па да споредат помегу мене и нејзе јас поубаво пеам од неа али тоа е. И на крај се излегува дека е наместено...

8. mila25ve

mila25ve Истакнат член

Се зачлени на:
    28 октомври 2012
    Пораки:
    454
    Допаѓања:
    1.090
    секако дека е наместено и одамна се знае победникот а тоа сигурно не е даниел иако е најдобар, исто како и на операција триумф кога цело време најдобар беше александар белов а на крај победи тој босанецот кој патем од тогаш никаде го нема. Јас сакам следен лајф да испаднат или Докторите бидејќи цело време го форсираат само оној Армин и само тој пее и кога пее ја тресе главата како петел или пак Лукијан, не им е местото во шоуто

9. LilBaby

LilBaby Популарен член

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    3.458
    Допаѓања:
    7.886
    Малку за Ами Џ емисијата.

Прво, Мирка е лепотица. :D И без разлика на самобендисаноста на Маид, мене ми беше баш пријатна емисијата. А и Даниел беше ѕвезда на емисијата.
    Не знам дали е до годините, ама си знаат момците како да се понашаат, и Маид е супер пред камери.
    Оваа ми беше убедливо најдобра емисија досега од сите учесници, другиве се понашаа ко телиња и малтене беа ужасно досадни ликови. Какви и што се иначе. :D

На Smilly му/ѝ се допаѓа ова.
  10. Bile15

Bile15 Истакнат член

Се зачлени на:
    19 декември 2013
    Пораки:
    115
    Допаѓања:
    38
    Штом се знае кој е победникот дај кажи кој е да не трошам време на гледање. |( Што се нема да прочита човек.

11. mynameislove

mynameislove Популарен член

Се зачлени на:
    6 август 2013
    Пораки:
    1.481
    Допаѓања:
    12.626
    Кругот се стеснува..
    Редно беше Чато да си замине,можеби не е толку лош пејач,мислам и дека подобро испеа од Лукијан во дуелот но едноставно местото не му е тука..премногу е млад.
    Лукијан кај и да е,му се гледа крајот мислам и он не е толку добар колку што го форсира Емина т.е колку што ги форсира сите од нејзината група.
    Мислам дека Жељко е најдобар ментор,сталожен,изгуби двајца натпреварувачи уште на почетокот па тоа мирно го прими..Емина ми стана некако лигава,вештачка.
    Кристина е далеку подобра од Емина мислам жена на место, не се прави нешто што не е,дава реални коментари, и она остана само со ДОКТОРИ па што.И мислам дека далеку ќе дотуркаат.
    Од групата на Кики,Александра ми е фаворит.Тамара никогаш не ми се допаѓала а Илма е премлада за вакво шоу мислам.
    Маид не е лош,добар вокал е но не може да му парира на Даниел..единствен е,Даниел до крај!! :inlove:

На makedonkamak му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Seashell31

Seashell31 Популарен член

Се зачлени на:
    21 септември 2013
    Пораки:
    736
    Допаѓања:
    728
    Ама стварно доста е веќе од коментари од типот: наместено е,се знае кој ќе победи, live емисиите се веќе снимени,избран е победникот... аман |(

На Adi888 му/ѝ се допаѓа ова.
  13. x-MajaEsposito-x

x-MajaEsposito-x Популарен член

Се зачлени на:
    8 март 2013
    Пораки:
    1.758
    Допаѓања:
    3.684
    Незнам како се случи,дали му падна или намерно некој му го турна капчето и праша: Сонциња кај ми е капчето? :inlove: и како шо имаше гужви појќето не го слушнаа и се втурнаа кон него и после тоа он влезе внатре некако со обезбедувањето и јас после тоа влегов во универзална па читкам сега демек девојчево не му ја вратила капата,туку си ја зело |( , други велат демек му викала на обезбедувањево да му ја дадат ама тие не ја земале.. незнам како,само знам дека имаше напишано дека капата не му ја вратиле и дека му простува на девојчето,дека си поминал прекрасно и дека во најкраток можен рок ќе организира нешто за да се сретниме и да си попрајме муабет.
    Не сакам да должам да не бидам офф топик...иначе преубаво беше

14. Primadonna

Primadonna Популарен член

Се зачлени на:
    6 август 2012
    Пораки:
    1.341
    Допаѓања:
    2.163
    Просто сум воодушевена од коментари од типот : „Даниел нема шанси за кариера,треба да се пеат српски песни пошто шоуво е балканско.“

ДА.Шоуто е балканско ама овде се прават СВЕТСКИ ѕвезди а со песни од Чола не се станува светска ѕвезда.

Немам ништо против Маид,ама не е за во странство и точка.Човекот има глас за кафански песни и нема што повеќе да се дискутира.

И да,девојката нека се информира малце за X Factor какво шоу е,фала пријатно. :)

На Ilinaaa, mileystar, Heartbeat и 5 други им се допаѓа ова.
  15. Youknow

Youknow Популарен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2014
    Пораки:
    2.210
    Допаѓања:
    4.428
    Мене ми се допаѓа Маид. Супер забава прави, и немаат врска песните на Чола со кафански. Супер ми е и Даниел ама од овие маливе што толку напнуват и што си мислат дека знаат нешто ми се одмили човекот. И Алекса ми е мммммм :inlove:

16. x-MajaEsposito-x

Се зачлени на:
    8 март 2013
    Пораки:
    1.758
    Допаѓања:
    3.684
    На Adi888 му/ѝ се допаѓа ова.
  17. tea4e

tea4e Популарен член

Се зачлени на:
    11 јули 2012
    Пораки:
    3.410
    Допаѓања:
    3.148
    Па самите тие се креации на Озгур Масур.

18. x-MajaEsposito-x

Се зачлени на:
    8 март 2013
    Пораки:
    1.758
    Допаѓања:
    3.684
    Стварно Славко водителот го отпуштиле дека кажал дека Даниел имал најмногу гласови на првиот лајв?

19. QueenElena

QueenElena Популарен член

Се зачлени на:
    1 август 2013
    Пораки:
    1.212
    Допаѓања:
    1.290
    Ајде нека дојде тој глуп вторник веќе. :D :@

20. Barbica

Barbica Популарен член

Се зачлени на:
    22 јуни 2010
    Пораки:
    1.309
    Допаѓања:
    489
    Овој вторник ќе излагаат двајца конечно?