Мислам дека одлично ќе му легне и едвај чекам да го слушнам. Луѓе инаку ме изнасмеа интервјуто на Тамара, како „скромно“ посочува дека ако таа не победела Даниел заслужил да победи. Извини срцка, ти без никаква енергија и способност за менување висина на тонови се споредуваш со нашето откритие на годината? Убаво е да си самоуверен, но не премногу.
Се топам кога ја слушам песната ама па и кога ќе ја запее Даниел утре мислам дека ќе биде баш перфекција И јас како тебе замислувам како ќе звучи па и како ќе си смешка додекам пее ајде останува да чекаме до утре за да видиме што како
Ако она со болдираното е точно тогаш сигурно ќе ја пее онаа од мањифико "само мало" мислам дека се викаше, пошто незнам друга песна од тој филм, како и да е
e koja e de tvoja omilena pesna? moze li da napisete drugite sto ke peat? Spoiler jas se izvinuvam za latinicata, ama nemam makedonska podrska momentalno
Спремни за вечер девојки......денес сме 4-ти по ред , едвај чекам да го слушнам неговиот прекрасен глас и појава. ми е тој. Вчера на икс-патрола кога беше ме насмеа кутриот ги помеша времињата и беше жива смешка, кој гледал знае за што зборувам. За тие што не гледаат еве накратко; Раскажуваше на следниов начин-мама кога остана бремена, сите мисле дека е женско, ама ете роди машко-ме роди мене, во болница кога беше, ме галеше така го плавата, ме галеше и рече Даниел, Даниел, потоа сестрите ја праша како ке се вика детето? Таа им рече-Даниел и ке биде пеач. Имаше уште ама ме свативте вчера беше тотално збунет, не му е за замерка на дечково, сепак живее долги години во друга држава-природно е, не е ни чудно да згреши.... Даниел каков и да си, најдобар си од сите други натпреварувачи. Чуствувам дека силно и неспоредливо ке заблескаш и вечер.
Цената на влезниците до 5 март е: трибина – 400, партер – 350, фан пит – 700 и вип трибина – 1000. Може некој да ми објасни што значат овие?
се надевам денес алекса дека ќе испадне.стварно има поубаво што пеат од него. и илма треба да испадне,мала е
немаат врска нејзините години, ако пее убаво може да оди во финале. Но, работата е што не пее убаво. Има машки глас, па затоа и јас сакам таа да излезе. Зошто не ти се допаѓа Алекса? Баш е симпатичен кога пее странски песни.
едноставно има многу болје од алекса.не реков дека не пее убаво,ама не пее најубаво па илма има 13 години,има време за кариера и све,а еве Даниел има 30 год. и самиот кажува дека ова му е последна шанса.а пее прекрасно,не викам не за тоа.