Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

X Фактор Адриа (Сител)

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од Primadonna, 5 јули 2013.

?

Кој е вашиот фаворит за победа?

1. Даниел

532 глас(а)
    74,1%
  2. Доктори

30 глас(а)
    4,2%
  3. Лукијан

26 глас(а)
    3,6%
  4. Маид

110 глас(а)
    15,3%
  5. Тамара

20 глас(а)
    2,8%
  1. sadgirl21

sadgirl21 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 јануари 2013
    Пораки:
    7.357
    Допаѓања:
    8.481

Симпатија ми е :angel: :D

На Taylor97 му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Lella

Lella Форумски идол

Се зачлени на:
    2 јануари 2013
    Пораки:
    5.327
    Допаѓања:
    29.130
    Јас па немам појма што му видовте на овој. :rofl: Марко и Стефан се најубави! :inlove: :lol:

На LittlePinky му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Summerlover

Summerlover Форумски идол

Се зачлени на:
    5 август 2010
    Пораки:
    5.531
    Допаѓања:
    34.908
    Moментот кога Жељко се замислува дека е Сајмон.

Прикачени фајлови:

На LittlePinky, Lella, kim.k и 5 други им се допаѓа ова.
  4. Seashell31

Seashell31 Популарен член

Се зачлени на:
    21 септември 2013
    Пораки:
    736
    Допаѓања:
    728
    Морав да се самоцитирам :lol: Сега Иван и брат му позитивно изненадија,додека пак Даниел ме разочара.Очекував многу повеќе од него.Ама ајде може песната не му се погоди.

На Lella и Gioia им се допаѓа ова.
  5. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.130
    Допаѓања:
    67.262
    А што толку се запнавте за животните приказни? Па и во Американскиот ги има, ги има и во идолот, баш акцент ставаат на нив, за гледачите повеќе да се приврзат и повеќе да гласаат. Ама очигледно само кај нас тоа обратно оди, одма револт се создава. :rofl:
    И со ова плукањево, стварно досадно е веќе. Одма ако на некој не му се свиѓа нешто наше, само по нашето се плукало. не може да се искритикува нешто, наше ако е, златно е, нема маана.
    Мислам ај ве молам. Да, плукаме, ама и кога нешто е добро први сме да го пофалиме. Општо како народ зборам.
    На Даниел не му беше добар настапот, како што не им беше речиси на сите. Ама ај дека е наш да речеме добар беше. Е ај де. Супер беше, ќе победи.

6. The.Complicated

The.Complicated Истакнат член

Се зачлени на:
    3 август 2010
    Пораки:
    371
    Допаѓања:
    235
    Овај Перчоли на живци ми оди..Има само 15 години детенцево, а се понаша како 30 години искуство да има..Убаво си рече тој во група со него што беше, следната година нека доаѓаат маскирани во Тони Цетински па и нив можеби ќе ги пуштат..Засрамота за судииве, овде се бара сигурно некој уникат,нова ѕвезда а не некоја бедна копија на Здравко.. :devil:

На LittlePinky и Lella им се допаѓа ова.
  7. Seashell31

Seashell31 Популарен член

Се зачлени на:
    21 септември 2013
    Пораки:
    736
    Допаѓања:
    728
    Перчоли стварно има само 15 години? :o
    Јас мислев околу 25-26 има :D
    Што сум гледала??? :tmi:
    Ама на нерви ми оди,зошто многу мразам самобендисани и толки самоуверени лица кои не прифаќаат критика и совет од други |(

На LittlePinky и Daydream им се допаѓа ова.
  8. PaLaVa

PaLaVa Популарен член

Се зачлени на:
    24 јануари 2011
    Пораки:
    472
    Допаѓања:
    3.705
    И јас ова го приметив и звучеше многу лошо. :worried: А гледав баш интервјуа со Даниел и дечкото си зборува сосема нормално македонски, не знам зошто така ги изговараше зборовите. Ама гледам и избегнува да пее македонски песни...

Инаку ептен безвезе ги елиминираа кандидатите, и на оние групи што ги испратија од старт дома требаше да им се даде шанса, имаше далеку подобри вокали од овие што поминаа понатака (на пример нашата Марија од Богданци). Ме нервира многу што ги исфорсираа ќерките на Луис и Џогани, искрено имаше многу подорби од нив.
    И што се овие глупости, групни настапи?! |( Не можеш да оцениш дали некој има X factor или не од еден испеан стих... организацијава им е чиста 0.

На Lella му/ѝ се допаѓа ова.
  9. alekce83

alekce83 Популарен член

Се зачлени на:
    5 февруари 2012
    Пораки:
    903
    Допаѓања:
    1.133
    Незнам дали прочитавте денеска дека Кристина и Жељко се скараа и тоа за Даниел. :o
    Денеска Кристина на фан страната на Даниел го напиша следново-"Da znaš, dragi Daniele, to što ti je Željko mentor ne menja moje mišljenje o tebi i ne znači da ću tebe nešto da kritikujem od sad pa nadalje. Njega hoću za sve gde bude grešio sa tobom jer sa tobom ne sme da se greši! Ljub od K"
    На оваа нејзина изјава Жељко по неколку саати напишал на неговата фан страна на фб-Zena ovo napise i ostane ziva...
    Pa, da li je moguce, obracati se takmicaru recenicom koja u prevodu znaci- dragi Danijele, gde bas da zapadnes ti takav, kod njega onakvog, ali ne brini, ja cu drzati stvari pod kontrolom i kritikovacu njega neukog, da slucajno ne pogresi u radu sa tobom...
    Ja mogu da pozelim Danijelu i svim kandidatima u mojoj grupi, karijeru slicnu mojoj ili bilo koje osobe sa kojom sam radio, a Kristini Kovac, da gleda svoja posla i svoju grupu takmicara, kako se ne bi desilo da im karijere traju toliko dugo koliko karijera grupe 5.element.
    Pozdrav svima iz UK

Незнам дали им е ова договорено, за шоуто да има поголема гледаност или навистина се случува. :^)

На Lella и tessie им се допаѓа ова.
  10. Barca-Gril

Barca-Gril Популарен член

Се зачлени на:
    2 јули 2013
    Пораки:
    876
    Допаѓања:
    927
    Аман бе Кристина и Жељко се нешто се препукувааат.... |(

11. The.Complicated

The.Complicated Истакнат член

Се зачлени на:
    3 август 2010
    Пораки:
    371
    Допаѓања:
    235

И јас се зачудив стварно, баш прееска ја гледав аудицијата негова и кажува дека има 15 и пол години..
    Зошто мислам дека ќе беше поубаво Даниел кај Кристина да паднеше? :/ Само ради нејзе продолжив да го гледам шоуво..

На Seashell31 и Ilinaaa им се допаѓа ова.
  12. Natali.3

Natali.3 Форумски идол

Се зачлени на:
    16 септември 2013
    Пораки:
    5.739
    Допаѓања:
    54.597
  13. ocila

ocila Истакнат член

Се зачлени на:
    20 април 2012
    Пораки:
    5.513
    Допаѓања:
    1.900
    Кога слупнав дека Перчоли е 15 години останав вака :o
    Мислев дека над 25 година то како прво
    многу е самобендисан и ми оде на нерви то како второ
    вика само господин здравко може да ме критикува...е добор бе дете наредната година сите да се направат бледа копија на некој пејач ...
    мислам дека треба да си биде малку свој ...а не да биде копија на здравко целио.. :)

14. tessie

tessie Форумски идол

Се зачлени на:
    11 ноември 2010
    Пораки:
    5.678
    Допаѓања:
    22.748
    Само мене не ми е антипатичен Перо туку оние дечиштана што за секое се размазуваат и бунат ко да се у ПМС? :^) Не смее човек идол да си има и да си има некој стил, па макар и да е инспириран од некој друг? Има 15 години дечкото, допрва ќе си го најде својот стил и ќе се запознае подобро самиот себеси.

15. Silver.E

Silver.E Популарен член

Се зачлени на:
    14 февруари 2013
    Пораки:
    2.226
    Допаѓања:
    5.276
    Мене интересен ми е Перчоли. :)

Зарем мал талент е да е чиста копија на Чолиќ? :!: Кога запеа, прво мислев дека е снимката од Чолиќ, а не дека пее детево. :P

И кажа дека имал 16 год. мислам, но дека сите го мислеле за постар и дека самиот сакал да се претставува како постар. :$
    Но, гледајќи ја младинава колку изгледа постаро од нас на нивна возраст, така не ми е чудно и за него.

Не знам дали е самобендисан или поприлично самоуверен, вака засега мислам дека е шегаџија, па затоа дал некои коментари. Ќе видиме понатаму...

На sweet-star и tessie им се допаѓа ова.
  16. Ilinaaa

Ilinaaa Истакнат член

Се зачлени на:
    25 јануари 2013
    Пораки:
    160
    Допаѓања:
    169
    Мене баш тоа не ми се допаѓа кај него и кај сите други кои кога ке отпеат нешто да имаш чуство како да го слушаш оргиналниот пејач.Секој треба да биде оргинален ,уникатен во секоја работа што ја работа што ја работи ,особено во шоу бизнисот

17. Ilinaaa

Ilinaaa Истакнат член

Се зачлени на:
    25 јануари 2013
    Пораки:
    160
    Допаѓања:
    169
    Во врска со Даниел и неговиот последен настап ,само ке кажам дека баш ми се допадна ттоа како беше облечен и што беше баш подвижен на сцена и испеа пак на свој начин не трудејки се да го имитира гласот на Тоше ,испеа без фалш само што акцентот не му беше добар ,но земајки го обзир фактот дека живее 24 год. надвор од земјава ке ја изоставам тој пропус .А воопшто Даниел ми го привлече вниманието од сите кандидати баш поради тоа што е оргинален,покрај тоа што има феноменален глас има и специфицна боја на гласот ,привлекува и со позитивна енергија..... затоа и се издвои од сите други кандидати ,сакал некој да признае или не ,едноставно се издвои уште на првиот настап

На LittlePinky му/ѝ се допаѓа ова.
  18. LilBaby

LilBaby Популарен член

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    3.458
    Допаѓања:
    7.886
    Тепачка без пари, Даниел ги скара. :rofl:

*

Групата на Емина во Истанбул, алал нека им е, и јас сакам менторка да ми биде. :D

На Someonespecial и Hipster им се допаѓа ова.
  19. Barca-Gril

Barca-Gril Популарен член

Се зачлени на:
    2 јули 2013
    Пораки:
    876
    Допаѓања:
    927
  20. doutzen

doutzen Популарен член

Се зачлени на:
    14 јуни 2013