За Илма имам слично мислење, но Даниел ми е некако одбивен. И подобро е од помлад да ја започнеш кариерата. Тој нема ваљда да пее до 60 години кога ќе има. Тој ако сака да биде познат и успешен ќе мора брзо да појде на пат до славата. само кажувам
Па и мене ми е симпатичен,но не и неговото пеење а погоди x-factor за какво шоу станува збор-дали за манекени или за пејачи
Концертот во март не е концерт на финалистите на Икс фактор, туку концерт на Кики. Кајмакоски ќе пеел само една песна на тој концерт.
извинете вака, не сакам да бидам некултурна или нешто, но.. зошто изгледа така? како разгалена принцеза е.... ич не и ја погодуваат облеката.. кутро девојче.
Таа ниту пак било кој од финалистиве не се виновни за изгледот...Тие ги сминкаат како што ќе им прдне на га..т ......
Ilma Karahmet - I Need To Know, soundtrack iz filma Barbie as The Island Princess Според песнава Илма што ќе ја пее, сталјингот и е погоден...барбиче е (со бркчиња) хахаха
Многу брзо некако ми дојде наредниов лајв Може дека од обврски,учење заборавив на тоа.Сепак едвај чекам да почне
Еднаш да и беше погоден стајлингот на Илма, убаво ке беше..... Со вечерашниот стајлинг изгледа како од бајките излезена. Срамоте е веке, па на што личи детево-го унакажаа, воопшто не доликува на дете од 14 години. Брука е невидена. Циркуз без пари.