Еве го нашиот Даниел-прекрасен како и секогаш. Насловов им вришти X Factor Adria Ми се допаѓа · пред околу еден час Buduci tatko spreman #xfactoradriatatko spreman #xfactoradria
еднаш изгледа како кукла, нареден пат како шмизла, потоа пак како принцеза.безразлика на. тематилата на вечерта, таа има 13-14 и така треба и да изгледа. но со ова личи на педгодишно детенце. жално а и пародија од друга страна даниел е добар.. брејј ама остарел дечково... се извинувам ако сум некултурна.
Oстарел кутриот, видел и тој некоја мака во животот-не му било лесно сигурно.... Убав ни е, убав вечерва....
И пак и пак истото си го тераат, пак алелса, маид и лукијан ќе пеат домашни песни т.е од домашни филмови
Се молам да дојде денот да отпаднат Алекса или Лукијан. Но, по се изгледа вечерва Бркович ќе испадне. Иако не ја сакам, не ми е нешто нај, барем подобра е од овие двајца.
Aleksandra Brković - Christina Aguilera / Reflection, iz animiranog filma Mulan Daniel Kajmakoski - Righteous Brothers / Unchained Melody, iz filma Ghost Doktori - Bon Jovi / I'll Be There For You, iz filma A Lot Like Love Lukijan Ivanović - Ogi Radivojević / Sva ta ravnica, iz istoimene serije Tamara Milanović - Adele / Skyfall, iz filma James Bond 007 Ilma Karahmet - I Need To Know, soundtrack iz filma Barbie as The Island Princess Maid Haćimović - Dado Topić / Floyd, iz domaćeg filma Nacionalna klasa Aleksa Perović - A sad adio, iz domaćeg filma Vruć vetar Болдираново да испадне, а што викате Тамара колку ми е антипатична аман..а овој више јајцеглав треба да добие прекар. Аман...Почнааааааааааааааааа
А што е со цените за концертот, 350 денари? Ахам, мало смо се преценили, кои се па Они јас 350 денари да им дам за карта бре? и тоа Најефтината е 350! :geek:
јас нема да гледам па ако сакате може ли да пишете кој како испеал? да си имам некоја претстава во главата
Само две емисии до финале? Ајдеее, ќе ги сецнат набрзинка ептен. Тамара и скајфол. Може и ќе падне небото од нејзиното вриштење.
Упадливост:Носот на Ана и фустанот. Добро Ано, смени стилист под ИТНО! А што е со брадата на Емина хахахах како топчеее, пак со нејзините деколтеа. Емина пак плачкааа