Е Адио де адио, можеш лепо фино да си испаднеш вечер Алекса, али тешко, ни смо те срече. Ги видов песните на сите што ќе ги пеат и ако се навистина тие, навистина лош и мизерен избор, од какви песни кои ги красеа филмовите они што одбрале...
A Eмина ја приметувате ли ама е вештачка, како вештачки се смее, демек видејте ме не сум повредена? Леле, смешна е. Жено биди своја аман, толку ли е тешко. Јас најмногу чекам Тамара да ја видам, со скајфол, искрено, мислам дека ќе растуре денес. И Снеже попролив не може да биде, не може. Јасно дека мора да тропаат нешто у позадина, ама човече, глупавоста никако да ја остави на мира, кој идиот од жена. Алекса може и немаше да не нервира толку да не беше у тимот на Емина, никако песна да му погоде на дечкото, а искрено, најталентиран од сите нејзини ми е. За Илма оваа недела свеќа ќе запалам да конечно и го погодат стајлингот.
хахахахаха ама ми е смешен МАИД......Вакво палто носеше Вања на третиот лајв....И Лукијан слично минатиот лајв
Аааааа ќе си умрам. Турборок. Абре оди таму во некоја кафана со суратот твој никаков и одвратен. Најтрагично е што мислам дека идиотов Маид ќе победи.
Маид излезе како од Хорор филм. Уште маска scary movie му фали, се нешто како у Мајкл Џексон стил....