Лелеееееееееееееееееееееееееееее мориииииииии мајкооооооооооооо До каде со фустанивеее? 13 годишна ко теткааа од 30 години и после и во град не ќе можеме да искочиме ни да ги препознаете бе.... Илма ко малечката невеста ми е, катастрофа. Добар глас има но стајлингот не и прилега баш не и личи бее и шминка ц ц ц Ме потсеќа на Жадее уште да игра арапски танц, соблечи се Илма гола ајдее направи добро дело. Фала многу пријатно.
Лелелле многу убав настап ГЛАСОВ ЛЕЛЕЛЕ Само малце фустанов не ми штима ИНАЧЕ ДРУГОТО СЕ МИ СЕ СВИЃА .....
Косата и е многу убава,не ко лав што и ја направија тогаш Иначе СУПЕР испеа,а фустанот најверојатно поради песната е таков,да одговара..
Илма пак утка. Убаво ќе беше да ја пееше Let it go, сега е актуелна песната, а она има глас, можеше да внесе емоција, баш убаво ќе и легнеше. Ама не. Ко да гледав сцена со раѓањето на Исус.
Абе ние се зафркававме тука со монтирани слики како малечката невеста, ама овие ставрно ја облекле така при сиот памет. Го утепаа девојчево со облекава, значи нема лајф а да изгледа нормално. Инаку подобра е од минатиот пат, ама пак фалшира. На аудицијата покажа многу добра контрола на глас, ама ова што е не знам. Изгледа таа песна и била премногу извежбана па затоа толку беспрекорно испеа. Како и да е има глас, ама треба уште многу фурни леб да јаде, да се дошколува и пред се да се симне малку на земја.
Добро од такви филмски хитови овие што пеат, знаете вие некоја од овие песни, со чест на исклучок на Адио. Лил ти прогнозираше телохранителот, епа мило ќе ми беше некој петља да имаше Витни Хјустон да ја пее ама не се некои третокласни тралалјки. Јас па мислив дека некој ќе ја пее Take my breath away, или Аеросмит,ама ништо...