Кристина сама против сите. Овие ко од друга планета да се. Му упати Емина на Жељко поглед, што дрнда оваа... Девојчево кога ќе прочита критики за облекава ќе и се срони бисерот. А сама се трудела се облекувала. Да не знае човек кое е полошо.
Овие ``стручниве`` у жириво нормални се? Мислам стварно,озбилни се со коментариве? А среќа ние немаме уши и очи. Ооо боже,глупости
Недај боже да и кажеш на мајка ти дека немаш што да облечеш, ќе ти извади ролка од прво одделение... Изгледа и со Илма било така, само што мајка и фустан од нејзина матура и извадила
Абе жити насмевката, вештачка и е !!! Целата ми е вештачка, убава си беше порано, што и стана сега ???
Што е работа со 5 во финале? Па во ни едно шоу го нема тоа, се знае или тројца, па еден ќе испадне и двајца се борат или двајца се. Ама овие ненаситниве за пари само се ќе направат. Е не гласам ич, да бев со овој памет немаше ни денар да потрошам.
Малава принцеза ме потсеќаше на мече завиткано во материјал. Спојлер Добро,не до толку лоша Даниел,ајдеееее! Едит: Не,ќе има уште 2 лајвови(јас така слушнав).
Ушите да ѝ ги јадат на Кристина, ги копа жената со три збора. Засега тројцава слабо. Алекса млако, Маидон во својот сељачки фазон, Илмето пискаво и со ужасен стајлинг. Снеже и другарка ѝ одма во комбајн и дома. Туѓ срам ме јаде од нив.