Добро бе мајку му, да пееше на Американскиот Икс фактор ќе му станеа со аплауз судиите. Оваа па овцава Емина, на неа и фалело емоција, нејзините имаат емоција, одглумена целата. Глупача. Прекрасно испеа, светска мелодија, толку емоции има во песната. На Жељко па досадна му била, па и ти си бре досаден, да се запраша човек за музичкиот вкус на судииве.
Кокошка си беше и кокошка си остана оваа Емина,секој нареден лајв е се по одвратна ќе се изеде од мука па му најде маана.Не ти знаеш да пееш со емоција гракало едно
Судииве се нездрави жими се!!!! Даниел со ниедна друга изведба не ме наежил волку многу. Нека ценат малку тежина на песна и начин на изведба на истата. Подобро се нема претставено дефинитивно. Или се уплашија дека момче македонче стана апсолутен фаворит па бараат изговори кои не држат вода. Буквално му аплаудирав на дечково од дома од што бев воодушевена....
Оваа Емина од што незнае што да искоментира само копира што ќе кажат другите ко божем она многу се разбира во музика,само на голотија се вади
Да не му речат браво за изборот на толку тешка песна, мораше он сам да си каже дека е тешка песната. Него сега се ближи крајот, па мора малку да го спуштат, да му го намалат талентот во очите на публиката, така иде тоа. Сега нека го велича овој Лукијан, ко дебилче некое.
Eмина лицемерка една, како не ти е срам....сакаш да му вратиш на Жељко за минатитот настап на Лукијан-овцаааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа неписмена, таа емоционалната многу--одвртна жено..............низок удар ти беше ова, ке ти се врати дупло тебе. Дај боже да ти испаднат двајцата, па со прстот во уста да останеш-ме изненади тотално во негативна смисла.