СИТЕ ОД ЖИРИ МОЖЕ ЗА ДОЛНИОТ ДА МУ СЕ ФАТАТ НА ДАНЕЛ. извинете на изразување ама на што личи тоа? Секогаш им е досаден, се разбираат тие од позната светска и квалитетна музика. „Их леле што се не убих испод оне крушке“ е моментов. Даниел се знае дека е најдобар, ако не и победник. Даниел да победи ќе частам во школо, верувајте. Најдобар е, песната му беше супер и му лежи и на клас и на се' а Емина кучката чудо што не се расплака.. мајка ми вели песната не ја разбрала сигурно, а и јас мислам тоа А лукијан повторно ме разочара. Оди си веќе, чао аман од тебе.
Го чекам моментот кога Емина ке биде објективна и ке каже за некој од нејзините дека нешто ама БАР НЕШТО не било ок,као сите други кои ако нешто не им се свиѓа си кажуваат,мислам стварно е претерано ја мислам и да не пеат само тонот да оди она на крај ке каже"Диван си,имаш страшна емоција,отпевао си болје од оргина"бла...бла...бла..
Ете ти, браво Лукијан. Ццццц, е стварно се изнервирав, значи. Жељко не сакаше пак да го искритикува, затоа само рече на некој свој начин, еееееее што гледаме ние тука луѓе мои. Таков настап да му најдат замерка, а овој празниов лист да го фалат. Па никој друг не фати толкави високи ноти, нити дури се осмели да го направи тоа, пеат некои лесни песни. Жалосно.
ПЛАЧАМ!!!! КАКВА ПЕСНА НА МУФЉУЗОВ!!! Ах, Бил Витерс ќе го пеел он, оф, оф, ајде Емино лупни поголема и од Бил подобро ја испеа нели? Добар избор, морам да го пофалам за ова, али Луки си требаше да си пееш некоја од тие српските што ти биле у план, преееегоем залак за тебе. Плус само за песната, зашто сепак е песна вредна за пеење.
Тоа се вика падеж, а не национализам. Во спротивно би испаднал неписмен за сопстениот јазик. До кога бе со овие муабети? Јас не можам да гледам, затоа ви ги читам коментарите, утре ќе го гледам на јутјуб.
Даниел прекрасно испеа,што сакаат нека зборат жирито! Лукијан многу пријатно ме изненади,солидно испеа,иако уште нема целосна контрола на дишењето.
ana-sweet, AnaMKD, Andemona, ang246, Angelceto, angelina1, beauty.me, beliver, Butterfly14, caroline.costa, Cello-PlaYer, Chica-Linda, chocolate...girl, Cimorelli, cooll, Crucio, Dennings, dust.in.the.wind, elence132, eliesaab, Em4e711, enna90, Femina777, femina91, FlameFairy, Giovanna, Hinebrra, huston, Janna123.yahoo.com, Jenniffer, joy1, kristina.k, lebarka, leighton23, Little-one, Loly77, macka91, Macufka1014, Magdalence, marta.99, mary1005, MayDiamonds, Mimi123, moli.mk, MoonshineAnne, peregrina, Rocker, Rosie.Alice, Silver.E, SimplyElegant, So-Seductive, Taylor97, tiph24, tweety-tweety, Westlife, WhatNow, zan4etooooo и 113 гости Малце оффтопик али женииииии популарност на темава се повеќе и повеќе расте Ја сам само своја принцеза џе си принцезоооо
Не знам дали вреди да го коментирам бекстејџот... некако нивната креативна некреативност ги надминува моите способности за изразување.