Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

X Фактор Адриа (Сител)

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од Primadonna, 5 јули 2013.

?

Кој е вашиот фаворит за победа?

1. Даниел

532 глас(а)
    74,1%
  2. Доктори

30 глас(а)
    4,2%
  3. Лукијан

26 глас(а)
    3,6%
  4. Маид

110 глас(а)
    15,3%
  5. Тамара

20 глас(а)
    2,8%
  1. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.130
    Допаѓања:
    67.262
    Да, мал талент е да се биде нечија копија. Не мал, туку тоа воопшто не се смета за талент.
    Како што кажав, сите секаде, на секое шоу се обидуваат да се истакнат на свој начин, да го покажат својот талент, само ова кај нас може да биде, да бидеш нечија копија и да се истакнуваш.
    Ама се надевам наскоро ќе му дојде крајот. Никој ваков не заслужува да дотурка далеку, не на сметка на некој што се обидува да биде свој.

На Thallia, LittlePinky, Daydream и 3 други им се допаѓа ова.
  2. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.188
    Допаѓања:
    23.229
  3. Silver.E

Silver.E Популарен член

Се зачлени на:
    14 февруари 2013
    Пораки:
    2.226
    Допаѓања:
    5.276
    Не е само кај нас. И по Америка и секаде постојат двојници кои земаат огромни пари зошто ги бива за тоа.
    А, кај нас, со нашиве услови, поубаво да е копија на Чола и да заработува од тоа, отколку да живурка и како Иван Раденов и сл. пак и пак да се влече по музички избори.

4. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.130
    Допаѓања:
    67.262
    ^Други си се тие копии, имитатори, не се на вакви шоуа каде се бара оригиналност и само оригиналност.
    Не се цени да си нечија копија. Судиите секогаш прашуваат во кој жанр кандидатот се пронаоѓа, каде се гледа себеси. А не чија копија е. Мислам, бесмислено е дури и да се разговара ова. Си има имитатори и на Елвис Присли кои заработуваат пари, ама никогаш не би поминале на вакво шоу. Не дека не ги имало.
    Тоа сакам да кажам, па кој како ме сфати.

5. Feodora

Feodora Популарен член

Се зачлени на:
    27 мај 2013
    Пораки:
    924
    Допаѓања:
    4.347
    Ако талент е тоа што Перчоли го имитира Здравко, подобро нека се пријави на Јас имам талент. :?:
    Да се разбереме скоро сите се талентирани пејачи, онаа 24.

Како и да е, јас почитувам уникатност, а не копија како Перчоли. Веќе видено ми е тоа, еден Чола има зошто ни е уште еден?
    Тој нема изградено своја личност туку ужасно се труди и во движење, глас, облека да биде како Здравко Чолиќ.
    Тоа ме иритира, настрана тоа што е едно недораснато детиште кое го слуша само тоа што ќе му го каже неговиот менаџер... Уште не запеал, а ѕвезда се прави. :x

На Lella, SparkyAngel, tea4e и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  6. Mimi123

Mimi123 Популарен член

Се зачлени на:
    10 јули 2010
    Пораки:
    1.015
    Допаѓања:
    1.186
  7. Nati.P

Nati.P Популарен член

Се зачлени на:
    16 април 2011
    Пораки:
    2.013
    Допаѓања:
    856
    Точно, Перчоли го имитира Чолиќ. Ама луѓе, не можеме да негираме дека има талент за пеење. Може талентот не му е кој знае што, ама сепак го има. Ако немаше барем малку талент за пеење, кај може Чолиќ да го имитира, а да не правиме муабет за нешто повеќе :?:

На Barbie20 му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.171
    Мое мислење во врска со Перчоли.
    Јас не го оспорувам неговиот талент. И јас да можев, ќе ја имитирав Цеца, ама ќе извадам само некои крици, фалширање и слично.
    А тоа што се однесува како идиот, тоа е друго. Сакал да им помогне на другите. (ма немој да ме јебеш бре) А уште повеќе не го сакам, ради тоа тоа Жељко го испофали. Го испофали, ко божем којзнае што е...

На Lella му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Seashell31

Seashell31 Популарен член

Се зачлени на:
    21 септември 2013
    Пораки:
    736
    Допаѓања:
    728
    Значи јас не викам дека Перчоли нема талент,тој има талент и многу добро пее. Ама сепак во ова шоу се бара уникатност,а не се оценува кој кого имитира подобро.

На SparkyAngel му/ѝ се допаѓа ова.
  10. Crucio

Crucio Истакнат член

Се зачлени на:
    21 мај 2011
    Пораки:
    93
    Допаѓања:
    30
    Тамара ,Илма Александра( девојки) Даниел, Младен, Марија ( преку 27 год) Алекса ,Лукијан ,Харис (младите) Машкиот бенд. Фифи и Марианела (група) ова ви се финалистите.. :)

11. summer-lover

summer-lover Популарен член

Се зачлени на:
    12 јуни 2013
    Пораки:
    400
    Допаѓања:
    1.265
    Незнам дали приметивте,но и Иван (што победи на Идол) учествуваше :?:

На Lolo5 му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Seashell31

Seashell31 Популарен член

Се зачлени на:
    21 септември 2013
    Пораки:
    736
    Допаѓања:
    728

13. tessie

tessie Форумски идол

Се зачлени на:
    11 ноември 2010
    Пораки:
    5.678
    Допаѓања:
    22.759
    Кој машки бенд? Рома Сијам?

14. HappyOne

HappyOne Истакнат член

Се зачлени на:
    18 септември 2010
    Пораки:
    150
    Допаѓања:
    77
    ^^^ мислам дека има некоја утка направено тука, барем за бендовите. Не ми е верно да продолжат Фифи и Маринела, а и само две групи се пишани треба 3 да има. Со оглед на тоа дека моите фаворити Армин :inlove: и Никола :inlove: во група ги ставија дефинитивно сум тим Кристина.
    Нешто околу Перчоли, за Xfactor дефинитивно не е! Еве да речеме победува, и треба да сними албум. Кој ќе го купи тој албум? Ако сакам да го слушам Чолиќ едноставно ќе го пуштам Чолиќ. Дечково ако сака да му биде продуктивен талентот, ете го знае сега Балканот нека си прави нешто свирки и сл. како на пр. типот што го имитираше Тито(не ми текнува името одамна беше) или Елвисите во Вегас.
    И да се вратам на жирито, ние тука додека мозгаме кој поминал понатаму кој не, они си отидоа во Лондон на финалето на британскиот Xfactor.. Мераци :D

15. donnalia

donnalia Популарен член

Се зачлени на:
    1 јуни 2013
    Пораки:
    660
    Допаѓања:
    212

Маид не продолжува :(

16. Karategirl99

Karategirl99 Активен член

Се зачлени на:
    12 ноември 2013
    Пораки:
    60
    Допаѓања:
    12
    А Стефан не продолжува???

17. Golden

Golden Популарен член

Се зачлени на:
    4 март 2013
    Пораки:
    1.077
    Допаѓања:
    1.407
    Mene ova ne mi e za veruvanje.Maid ako ne prodolzi ova e propala investicija.Isto I Marianela I Fifi ne se za vo finale. :?:

18. BlackSwan5

BlackSwan5 Популарен член

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    2.765
    Допаѓања:
    3.559
    Перчоли е обичен имитатор, и ништо повеќе. Може има глас ама се додека нема сопствен идентитет како пејач, не може да се смета за тоа. А пак колку препотентно делува, тоа друга приказна, не можам ни секунда да го гледам.

Фаворити ми се Тамара и Даниел. Мислам дека овие песните во бут кампот на повеќето не им беа погодени, а и немаа нешто простор да се покажат доволно. Ќе видиме натаму, кој што ќе покаже.

Исто и дечкото што е на Тарабунов сличен, мислам Урош се викаше, ми се допаѓа. Добро и физички :wasntme:, ама и гласот му е предобар според мене. И Иван Раденов со брат му беа многу подобри од самата аудиција.

А оваа Христина мина на чиста лепота, ништо повеќе. Женската е стварно преубава, и како женско кажувам :) . Ама глас нема, ептен дури потпросечен. Ама тоа е.

На Lella и SparkyAngel им се допаѓа ова.
  19. Primadonna

Primadonna Популарен член

Се зачлени на:
    6 август 2012
    Пораки:
    1.341
    Допаѓања:
    2.163
    Од каде ви се тие информации за финалистите ?
    Никој сеуште не знае кои се (освен натпреварувачите,жирито и продукцијата).Ова ви се само чисти предпоставки.

Едит:
    http://www.alo.rs/v-i-p/rijaliti-sou/zi ... tora/40472

Не го мислев Желката за емотивец бе,а он сирот солза пуштил. :(

20. Nephertiti

Nephertiti Истакнат член

Се зачлени на:
    20 април 2012
    Пораки:
    34
    Допаѓања:
    11
    Маид и Перчоли да не влезат, а Харис и Маринела да влезат..некако не ми е верно :?: