Ниските тонови и имаат некој детски глас. А високите тонови, само пискање. Јас ниту еден збор не разбирам, само пискање. Уааааај, Маааааааааааај, идењнифиОБоуДБАИФБу Флааааај. Ај молим те, одФЛАЈ од таму. Не те можам.
Снеже одма го чепна за јазикот, се знае дека твитерашите ќе се истакнуваат кој покреативно ќе се изрази за тоа. Сите се никакви после настапот на Даниел. Александра може и не пее толку лошо, ама премногу е антипатична едноставно и тоа е тоа.
Мене баш ми се допаѓа како пее Алескандра,а повеќето не ја сакаат.А еве на пример Алекса го сакаат дека бил убав,а Александра пирс имала и уште 325 глупости.Па ваљда треба по пеењето да се оценува Иначе супер испеа Александра
Алекса - дефинитивно местото не му е овде, незнам уште колку ќе се чека за да излезе од шоуто Даниел - алал да му е , и стајлин и се др. на место му е Само мене така ми изгледа или Емина и Жељко како да сковиле заговор против него? м? :geek: Лукијан- Убаво пее, заслужува понатаму да оди. Илма- како ја најави Кики ‘‘сирена‘‘, а она ,,принцеза‘‘ мислам wtf !? катастрофа, ниту пак песната ми се допадна. Маид- незнам што сте запнале со англискиот? Човекот стварно убаво пее, ја размрдува публиката Знам дека повеќе е кафански тип, но ми се допадна и како испеа во досегашните лајвови. Бркович-Нема никаков Х фактор, катастрофа. За одење дома Алекса,Бркович и Илма сега ќе видиме за другите ...
Оваа плавата со Снежа само за у некој бордел е, заедно со Снежа у пакет и нека ги мавнат у Западна Македонија, само за таму се, у некое ефтино мотелче, со стари недоквакани чичиња! Толку се глупи, вештачки и прости, незнам, ете стварно незнам како Снежа уште успева во новинарските води, или водителски да речеме, абе би ја сецкала бре како Декстер! Даниел си беше супер, жими газов му ја немало магијата, како прво ја имаше храброста да испее песна која го заслужува епитетот песна.
Леле Ж со ова тупењево е страшно досаден. Не се они досадни, ти си бре досаден. Што дека Алекса пееше домашно, интересен да не беше? И не е во ред нивното однесување кога Кристина зборува, тотално непрофесионално е.
Чекај, чекај, чекај, чекај... ! Што сакаше да каже ова Пискалово? Што македонски филмови? Дека немаме? Што рече? Ај некој нека биде солидарен, нека ми повтори. Оти ќе ја заколам оваа преку екран.
Само судиите треба повеќе да критикуваат, а не како се оди до финале тие уште повеќе пофалби отколку критики
Замисли на српски вести и тоа можеш да го чуеш. А сигурно нема да зборуваат српски ако дојде Обама. Жељко зборува српски сега, не? Нема потреба да навлегувате во вакви дискусии каде повторно се става нешто друго во предност него ли пеењето и забавата.
Кои им се овие песни бреее? Од такви филмски хитови, репертоаров вечерва им е очаен. Желко запнал за домаче филмове, пошто тој почна да работи на филмска музика, па да му испеат некоја. Да не беше Лукијан, немаше кој да му испее негова песна.
Не буди смешна , би рекол: представљам вам ОбамУ. Гледаш ово У , исто менување на падежи. Ама кој знае - знае. На темава: досега најзанимлив Маид. Даниел има глас, ама беше досадно. Александра , прекрасен вокал.
Тотално беспотребно и се истурија на Александра, која што иако ми е антипатична, подобро испеа од многу други вечерва што напразно ги извеличаа. Каде тоа пишува дека мора домашно да се пее? Не смеат да бидат толку субјективни и да се водат според тоа што они сакаат да слушнат. Досадно им е пошто подалеку од носот не ни виделе! Технички било супер, ова било супер, ама влакно во јајцето мора да се најде, па ај сеа ќе се фатиме за тоа што странска песна пеела. Не го можам веќе жириво, проста маса. Да не беше Кристина еден нормален коментар немаше да слушнеме.