Предобро ја испеа луѓе песнава Александра, еве јас не ја поднесувам органски, ама песнава без грешка ја испеа, браво. Тоа што е досадна, одвратна, е ама песнава ја испеа со најмалку пренамагања од сите до сега. Нема харизма и тоа е тоа, некој друг да ја пееше песнава на гз ќе падневме од сензибилност, ама она тоа не може да го долови.
Се ближи финале покрај медимскава хајка против Даниел која се води пред секој лајв да се претстави како фолирант ,мора да го уклучи сега и жириво ,сепак Балкан сме и шоуво е во Србија
Нема што да менуваат букви во имињата, нека ги кажуваат така како што треба и се крстени. Јавни личности се, треба да знаат како да се изразуваат, и не сум смешна само сум реална.
Илма и Лукијан,не знам зошто толку ги форсираат/форсирате,кога секоја песна во ИСТ стил ја пеат. Бркович изгледа ќе лета,не ми се допаѓа мене. Мислам двобојот ќе биде помеѓу Лукијан и Бркович,ама би сакала и Илма да се најде таму. Даниел,Алекса и Маид засега одлични беа.
Навистина Теси. Оваа вечер Александра едноставно блескаше,навистина прекрасно испеа,песната едноставно и лежи. По јутјуб има изведувачи кои едноставно фасцинираат со таа песна.(Зборам за Лукијан.) Дечко што ти се случува? Имам и јас коментирано,забелешки и слично на темава но премногу се изнервирав од коментариве по темава. Добро луѓе ајде одете вие и бидете стилисти! Значи Илма сама си побарала фустан, и ете девојчето конечно се чувствува добро под своја кожа. Мило ми е за неа, а колку сакате/сакаат нека ја ругат по социјалните мрежи а тоа она што го поседува неможе да се искоментира преку нејзината облека. Гледам и по фб. малечката невеста,принцеза блабла. Таква била темата, така се чувствувала добро. А и една секунда да утнат со интерпретацијата одма ,,не ги бива,нека излезат и сл. И мене искрено на моменти ме нервира Брковиќ( и имам пишано за тоа на темавата) али таа поседува глас. Мило ми е што секој на свој начин си ја изведува песната. Уф се изнервирав.
Еј браво за Кристина, царица е, знае песни да им бира. Нека писне некој сега, една од највртените песни и најслушни, 10 години на репертоар. Браво Криситна, најјака си мајке ми. Убаво ја пеат, во свој стил, симпатични и секогаш весели. :up:
Браво за Кристина и за изборот. Убава, лесна песничка, само такво нешто им лежи на децава, знае што да им даде.
Дали можевте да слушнете кој што пее? Јас неможев. Ко побркана бев. Браво Доктори, секој следен настап се подобри и подобри !!! Емина што ти е жено???????????????????????????????????????????????????????????