Лелеееее Еминоооо........... Добро разбравме твоите пиленца "најдобри се". Затни се веќе еднаш.. Одвратна!
Баш интересен настап. Незнам Емина како може да ги споредува со Брковиќ. Мислам дека од пуст мерак го прави ова за да ја оцрни Ковач. Бог да чува. Кавгата меѓу нив ја јадат децава.
Конечно сцената разиграна! Докторите прекрасни, скрос погодено, и гласови усовршени и насмеани, и песна позитивна, ем позната на сите генерации, значи Кристина алал да ти е, си ја знаеш работата. Стварно беа СЛАТКИ. Александра испеа преубаво. Го има гласот, тоа го докажа она, ама човече, -0 харизма и -0,0 позитивност.
Да бев до неа ќе земев и ќе и ја треснев главата од масата. Го стави Даниел во ист кош со децава, со таква песна и изведба, гадура една. Е тоа е. И ваква во жири ќе им ја крои судбината на натпреварувачите. Оди убиј се.
Емино краветино глупа, да бев во публика, цел нејзин говор уууу ќе викав. Гуска една погана, најпросечните гласа ги има, таа најде и Даниел да го оцрни. Како бре нема негативни гласови, да испаднат оној мутантот нејзин сосе пеглата. Ееее се изнервирав сега максимално.
Лаже Емина така????????? aхахаххах не бе Нема шанси толку да е ментална....али ок и онака она не ми е компетентна....Доктори барем 100 пати бевте болји од Луки и Аки
Сака да се одмазди затоа што мисли дека Лукијан заради жирито минатиот пат се најде во дуелот. Сега за инат за никој не кажа ептен добри коментари, мисли нејзиниот збор го зема предвид некој. Идиотка и мене почна да ми станува очајна и искомплексирана
Да соберема пари да и купиме слух на Емина, не бе ќе ја истепам жими мајка. И на ова мана најде, да ти се плукнам неспособната. Субјективна, убаво си реков синоним за субјективно, завидливо, исфустрирано глупаво женче кое освен што лепо изгледа нема ништо ништо асално на себе вредно за дискусија.
Не го ставај Даниел во уста, ти најде стручност да делиш. Кафанска сељандура! О божее, како да се договориле вакви коментари да даваат, затоа што знаат дека тројца испаѓаат денес, па ќе манипулираат народ. Ама сва среќа па што имаме уши и што наместо да се оцрнат кандидатите, ни се блуе од тој простотилук на кило што се прикажува. Лицемерна кокошка, а зине бисер рони.
Емина не ме нервира,но со коментарите за доктори,Александра и Даниел претера! И овие водителкиве,не можат да поставуваат поглупави прашања?
А јас мислев дека Алекса ќе испее некоја песна, од шпанска серија. На пример Серанови. Не дека не ја сакам Адио, ама баш сега, добро би ми дошло некое присетување на шпанските серии. Ништо, чим он не пее шпанска, никој нема.
Емина сите ги искритикува, освен нејзините пилиња, глупача! Убо и укаа од публика! А за Кристина БРАВО најдобра менторка е и браво за изборот на песната, супер ја испеја