Сега сите ќе се подмочкаат од прекрасниот додирлив настап на антипатичната Тамара. Вау, возбудена сум. Ме нервира како го развлекува гласот, тотално ми е вештачка и антипатична девојкава, а во исто време ми е многу симпатична, но и покрај тоа не можам да ја смислам. За мене таа е слаб кандидат, ваков комерцијален глас од типот Ријана и Шакира не ми бил никогаш убав за уво, а факт е дека највеќе пали во музичката индустрија или „индустрија“, тотално сеедно. И како што би рекла една моја другарка - има лоши очи, не ја сакам.
На момент се слуша нејзиниот глас, на момент не. Некако многу фалшира и настапот ми е како "крај на светот''. Ми се допаѓа стајлингот и добро се движи на штикли.
Оф мори мајко. Тамара до нота се трудеше како Адел да пее, ништо оригинално. На неколку пати забега. Лош настап.
Што му се случува на Лукијан?Го акнала славата во глава,мене воопшто не ми се допадна!!!А Тамара жити се Адел ја одбрала ама ајде.Многу ми е антипатична,нека си замине.!!!
Ама и премногу исфалшира. Половина песна ја почувствував како исплашена беше,деконцентрирана до крај.. Жал ми е пошто ептен си ја сака Аделчето а и има нешто во неа.