Па и турбо фолк бенд како гости. До кај ќе идат со глупостите и непрофесионалноста? Ова изгледа само како една карикатура на Х фактор во секој поглед.
Тоа го приметив прееска, случајно загледав, а не следам Фактор.Даниел прекрасно пее, не велам затоа што е наш, затоа што е навистина така.Мене ме нервира што така прават, прво воскреснуваат наш, а потоа поинаку се однесуваат према него.И како демек не чинело сега нешто. Прочитав за него на нетов, а и тука, дека вреди како пејач, а и како личност.Но ме чуди она што му го кажа прееска жирито на Даниел.Мене ушкиве доста добро ме служат, така да не знам како тоа го приметило жирито. Се надевам ќе продолжи Даниел како и до сега, како пејач вреди.
Желба ми е другиот лајв да нема гости туку ПАМЕТНИВЕ што се разбираат многу од музика-нашето драго жири да отвори уста
Врати се назад низ коментарите, во многу од нив кадешто се среќава името на Емина споменат е и Лукијан
G L U P O S T I! Nepotrebni komentari mu davaa na Daniel, kolku da iskomentiraat nesto negativno deka sekogas bese sovrsen pa ajde sega.. mora i nego malce da go iskritikuvame.Gluposti. Inace najubavo ispea daniel i sekoja mu cest, me naezi celata. BRAVO. Emin4e uste ednas dokaza kolku si samobendisana i licemerna. Fala BTW.So i znacese ona na Aleksandra: Mozda neki ne znaju da pjevaju na makedonski? I don't get it. (se izvinuvam za latinicata od mob sum a nemozev da se vozdrzam a da ne iskomentiram a ne sum doma..)
Добро, само мене Тамара ми пее подпросечно или ? Девојката наместо да се подобрува, се полошо ми звучи. На аудицијата беше стварно добра, одлична, ама сега А што му кажа Емина на Даниел, не гледав?
Уште не можам да се изначудам. Култни класици ко I'll be there for you & Unchained melody ги подредуваат со некоја си А сад адио. Желко со Емина нека се зберат под рака, Кики попаметни работи со 2 збора кажува од двајцава паметњаковци.
На човек без грам вкус и слух може само песнава да му биде досадна. Даниел сосема достојно и грациозно ја испеа, без фалш и грам копирање. http://www.youtube.com/watch?v=ZoEwR9_Sy_M Ич не се срамам што го кажувам ова, ам ич. Без слух и музички вкус сте... И филмот е прекрасен, кој не го гледал да го гледа одма.
Јас се извинувам ако е веќе кажано, мислењата се редат со брзина на светлината а паралелно и гледам на лаптопов. Колку кандидати ќе испаднат вечерва?