Оваа Ана се изнасмеа на бекстејџот. Ќе пукнеше сиромашката, едвај се додржа. И за смеење се, некоординирани, со глупи прашања, па поглупи да не може да бидат, со некое натпреварување меѓу нив кое и самите не го разбираат. Тоа ти е.
Ај нека испаднат децата на Емина па да има емоција. Да си земам марамчиња и да плачиме. Ќе си ги соберам солзите во една чаша и ќе ги продавам. Солзите на Емина - 5 денари/чаша.
Најверојатно вечерва еден ќе испадне, а следната двајца. Не кажаа ништо конкретно, ама тројца секако во две емисии треба да испаднат.
Женски гласав за Даниел ама не ми стигна повратна порака За колку време стигаат од прилика? Пред 15минути гласав негде..
Абе овие од жириво, особено жељко, емина и кристина си ги заборавиле слушните апаратчиња дома , па не дослушуваат сега убаво. А и толку не сфативте дека жељко фаворизира домашни песни т.е на матерњи језик, затоа даде таков коментар за даниел и докториве. И добро ќе ми објасни некој зошто некои од кандидатите и денес и во лајвовите наназад им даваат шанса пак да си го испеат рефренот во акапела, што се они повеќе посебни од другиве што не им е дадена таа можност П.С. феминки значи пишувате постови со брзина на светлината
Уна му се фрли на Даниел мислам дека го симпатизира незнам дали гледавте иск патрола баш кога беше Валентајн, малку ја потфати винцето што го испи со Маид и опппп на Даниел во прегратка, неможеа да ја одлепат од него. изгледа девојкава.
Тотално ме разочара оваа Х Фактор вечерва. 1. Од толку огромни хитови, преубави песни, ништо (освен нашиот) не слушнавме убаво и квалитетно. 2. Преочигледна саботажа кон Даниел (можно и кон Александра). - Даниел избра светска песна, најдобар беше, како да мораа со сила да забошотат. И засрами се Жељко, ем ментор си, ем досадно ти било. А, на Маид со сељачките песни го подржаваш.
Истото ми се случи, до сега и друг пат имам гласано после 5 минути стигнувала порака, ама овој пат ништо...
I jas isto glasav I toa 5 poraki vkupno za Daniel, Aleksandra I Doktori. I ne mi stignaa povratni poraki a glasav pred pola sat