Утре частам цела фемина ако излезе Алекса. Не сте свесни колку ќе ми е мерак. Само кажете место и време.
Леле, не можам да се одлучам кој попрво сакам да испадне!! И сеуште не можам! Единствено заради Емина, би рекла - Алекса, мороска фацка, само заради тоа што си заслужи кокошката. Ама па Маид ако има повторно српска песна за спас - ич нема да ми биде жал па ако он испадне.
Јас сакам Маид да испадне. Дефинитивно. Емина може следната емисија да плаче, ама овој одма да си оди! Каква изненадена фаца имаше, ако ти е! А Александра греота како ја избркаа и понижија. Не беше во ред, демек толку малку гласови имала што не ни заслужува ништо. Жалосно.
Глуви ли се луѓево бе? Што глас слушаат кога настапува Лукијан? Јас би го пратила под хитно дома.. И да, не очекував Маид да се најде во двобој.. Ама како и да е, веќе сеедно ми е кој ќе испадне..
Дали емина пак ќе одбие прва да гласа? И што толку му шепка на жељко не ми е јасно, уригра нешто или...?
Абе убаво ја испеа песнава, ама мислам дека со Маид не може во пеење. Туку како бе Лукон се протнува цело време, Алекса ваков таков ама подобро пее од Лукон, сто посто.
Љељее ако одпадне Аљекса вечерва тинејџеркиве има вени буквално да посечат Ја сакам да отпадне , слаб е Инаку Александра јес да е малкуцка на моменти антипатична, ама многу појак глас има реално и од Аљекса и од Лукијан па и од Тамара според мене. Подобро пееше, ама тоа е.... Реално требаше Лукијан и Аљекса да си одат.
Леле, и јас како Емина ќе станам. Некако тажно се чувствувам. Ако, ако, ако се смееш, ќе ти се навее.
Подобро ќе биде сега да испадне Маид. Ако сега помине Босанците нема да дозволат повторно да се најде во двобој и со тоа ќе биде загрозен Даниел. А, Алекса очекувам да испадне веднаш во следниот live.
неее Маид несакам Маид да испадне многу ми е мил човеков се надевам дека нема да испадне .. како и да е Даниел си остана