Спојлер od tel sum moral latinica Za aleksandra mi e zal,mene preubavi mi peese. Tamara sakam da ispadne.mene mi e prosecna. Aleksa nemoze so maid,stvarno e preubav ama vo peenje ima mn bolje od nego
Е не ми се верува дека двобојот е меѓу Алекса и Маид. Па Маид е милион класи над Алекса во секој поглед. Многу сакам Алекса да испадне!!! А како се провлече Лукијан не ми е јасно - најтапа е од сите што останаа. А од Емина ми се повраќа...
Не требаше да испадне Александра!А освен тоа,ја понижија на некој начин! Сега сакам Алекса да излезе,зошто за разлика од Маид послаб е.Маид воопшто не ми смета што пее само српски песни,што има врска....А Алекса е онака просечен,симпатичен е но.....
Не нееее, нема посреќна од мене. Ова го чекав цело време. Пати Емино фуксо една покварена, бираше меѓу нејзиниот босанац и пуленот нејзин. А и мутантот скоро ќе испадне! Колку и да не ги поднесувам, Маид може часови по пеење да му држи на пеглава пубертетска. Ајмо живоооооо, Мања се договараме по ЛП.
Не ни им ги дадоа видеата со нивните моменти во шоуто. Што организација ќе имаа бре, да се чуди човек. Оваа ја избркаа ко куче некое, без чао, пријатно. Жалосно. Колку и да не сум ја сакала, стигнала до тука и не е во ред таквиот однос. Помина Маид нажалост, ама битно доле негде на скалата е, помирна сум сега.