На Емина и се намали рејтингот. И остана само Лукијан. Ништо од полураноста. Треба да и доделат награда "Плачка на годината".
Хахахах леле бе кој кејф ми се прави последниве 2 недели со оваа отфрлањето мф мф Ни тој ни тој не го сакам ама бев за Алекса заради Емина Оваа Емина па за сите плаче,па нека си ги земе сите дома кај неа и завршена работа - бај сестра ми
Ауууу фала богу имало и луѓе со уши да гласаат,конечно испадна овој Емина најдобро ќе биде да си се врати во турските серии,за таму топ е лигла.
Длабоко сум разочаран и животот ми губи смисла. А сега на темава... Не сакам да бидам огорчен и да кажам дека ми сметал дечково,не ми е мило што излезе,ама време му беше. Маид далеку е подобар. Ајде сите со мене на официјалната страна да си гледаме сеир.
Фацата на Емина кога сфати дека нема никаки шанси за победа на X Factor Она се надеваше на Алекса како главно оружје, Лукијан нема никакви шанси за победа според мене. Епа џабе и изнајмување посеби вили и се, пропала си као Југославија Еминааа
Велам јас, има нешто во мене. Ете, Алекса и Бркчето испаднаа иако не заслужи Бркчето така да ја избркаат што би рекле.. бтв, ме исплаши сликата над мене
Искрено ми е криво што не и дозволија на Александра да се бори во двобој, баш убаво пееше вечерва, па и не само вечерва. Маид поубаво пееше вечерва во двобојот со Алекса, и искрено ми е мило што испадна Алекса, не е ништо посебно. Емина тоа ти е, сепак Даниел и Докторите биле подобри од твојот Алекса.
Се сеќавате кога Емина и` се прчеше на Кристина, дека нејзината група останала целосна? Е па, карма ис а бич. Ин јор фејс, бејбе.