1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

X Фактор Адриа (Сител)

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од Primadonna, 5 јули 2013.

?

Кој е вашиот фаворит за победа?

1. Даниел

532 глас(а)
    74,1%
  2. Доктори

30 глас(а)
    4,2%
  3. Лукијан

26 глас(а)
    3,6%
  4. Маид

110 глас(а)
    15,3%
  5. Тамара

20 глас(а)
    2,8%
  1. Dvolicen

Dvolicen Популарен член

Се зачлени на:
    1 јуни 2012
    Пораки:
    1.431
    Допаѓања:
    3.485
    Ѕвездата на вечерта мислам дека заслужуе почит од Есма :D

На Lolo5, Heartbeat, bubamara12345 и 8 други им се допаѓа ова.
  2. tinka-mace

tinka-mace Популарен член

Се зачлени на:
    5 мај 2013
    Пораки:
    3.451
    Допаѓања:
    16.463
    Очигледно е дека најдобрите си одат од шоуво.
    Веќе не гледам. Се е наместено, Алекса и Маид најдобри настапи имаа, и они во двобој. Леллееле :envy:

На Lolo5 и tessie им се допаѓа ова.
  3. Ilinaaa

Ilinaaa Истакнат член

Се зачлени на:
    25 јануари 2013
    Пораки:
    160
    Допаѓања:
    169
    Тоа и јас се чудам а како тргнало изгледа и ке победи лукијанчо како што се шпекулираше од почеток
    :puke: о

На Hipster, tinka-mace и LittlePinky им се допаѓа ова.
  4. marijaz

marijaz Истакнат член

Се зачлени на:
    10 јануари 2013
    Пораки:
    422
    Допаѓања:
    190
    Чао Алекса Перовиииич!! :D
    А се согласувам со тоа што излезе Бркович, време и беше!

5. MoonshineAnne

MoonshineAnne Истакнат член

Се зачлени на:
    12 април 2013
    Пораки:
    180
    Допаѓања:
    83
    Главу горе ово није крај !!
    Шалим се наравно, испадна алекса :D :D :D :D кај може тој со маид бе.
    Емино не дај се хахахаха :devil: :devil: :devil:

На Natali.3 му/ѝ се допаѓа ова.
  6. cooll

cooll Популарен член

Се зачлени на:
    25 април 2010
    Пораки:
    2.999
    Допаѓања:
    10.392
    Хахаххахха Илма!!! Аааааааааа

7. marijaz

marijaz Истакнат член

Се зачлени на:
    10 јануари 2013
    Пораки:
    422
    Допаѓања:
    190
    ИлМа си е the best ;)

8. Dvolicen

Dvolicen Популарен член

Се зачлени на:
    1 јуни 2012
    Пораки:
    1.431
    Допаѓања:
    3.485
  9. Mrs.Cuper

Mrs.Cuper Популарен член

Се зачлени на:
    10 август 2011
    Пораки:
    2.790
    Допаѓања:
    2.553
    Илма е малечката невеста не за џабе :D Ќе ја видиме и во вакво издание сега во х патрола...

На bubamara12345, Dvolicen и Primadonna им се допаѓа ова.
  10. Isabel

Isabel Популарен член

Се зачлени на:
    26 јуни 2011
    Пораки:
    1.594
    Допаѓања:
    2.426
    Малце невкусно беше тоа што и го направија на Александра Бркович, не само продукцијата туку и жирито. Сите ја направија ко да не знае да пее, а баш вечерва мене ми беше многу добра.
    За Алекса мило ми е што испадна ма да според мене Лукијан е уште полош, но за жал уште на почетокот нешто ми вели дека Лукијан ќе победи, а таа победа воопшто нема да е заслужена бидејќи најслабо пее и вечерва беше катастрофа, а го испофалија значи нешто тука смрди.

На iloveyou29, bubamara12345, tessie и 6 други им се допаѓа ова.
  11. Maria.Vampire

Maria.Vampire Нов член

Се зачлени на:
    9 јануари 2014
    Пораки:
    387
    Допаѓања:
    437
    Ајде малку да прокоментирам.
    После се,се докажа дека навистина нема тука иле правење,правилно,според гласови испаѓаат.
    Но големо НЕ за начинот на кој излезе Брковиќ.Ја понижија,и тоа здраво,како куче ја истераа.И не дека само тоа не го прифаќам,оптшо Александра не требаше да испадне.Јак вокал,знае да пее,добар сценски настап има-зошто да ја исфрлаат?А,да,заборавив нема изглед.Небитно.
    За моменти помислив дека Маид ке испадне односно да престанам да гледам x-factor.Која неправедност ке беше тоа.Не дека Маид е нешто боље,сеуште си е кафанско пејаче,ама за разлика од Алекса има некои привилегии во оденсувањето.
    Алекса го задржуваа тинејџерките т.е. го задржуваше неговиот изглед.Ама сега изгледа родителите
    почнале да водат сметка за кредитот на своите деца :D
    Истиот случај е со Доктори,само што они знаат да пеат и досега не промашиле.
    На Илма настапот многу ми се допадна.Дур сега сфатив колку јак и чист глас има.Навистина браво овојпат за Илма :clap:
    За другиве се согласувам со коментарите од жирито.
    А од жирито,како и секогаш најреална е Кристина.Како добар ментор се покажа и Кики.И Жељко ми стана многу пријатен за разлика од почетокот на шоуво.Емина нешто слабо расположена за глума овојпат :^) Како и да е,полека ги губи нејзините „пиленца“.
    Сакам да се врати Брковиќ,иако неможе.Гласам да останат Даниел,Тамара и Илма во тробојот. :)

На marijaz му/ѝ се допаѓа ова.
  12. makedonkamak

makedonkamak Форумски идол

Се зачлени на:
    17 октомври 2013
    Пораки:
    3.616
    Допаѓања:
    27.000
    Дај боже следен да е Лукијан, неможам да го поднесам веке :)
    :) :) Доста му беше и нему и на неговата уфиламана менторка Емина.
    Јас мислам дека ценетото жири до самото финалето има да се изедат еден со друг :) ке си станат непријатели. На големо ке се кројат политики и математики.

На Heartbeat, bubamara12345, Isabel и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  13. Hipster

Hipster Форумски идол

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    5.779
    Допаѓања:
    22.420
    Јас бев више Лукон да излезе наместо Алекса и тоа баш како Александра, мали пакуј куферите, такво мутантско турбофолкерско створење у Гранд или со Емина у некоја туркиш соуп опера да глумиш дека пееш. Органски не го можам, ама органски. Нит критика знае да прифати ниту има некое подобрување нит ништо. Муле. Овој Алекса барем знаеше колку толку да покаже финоќа и стас, па и малоно што испадна беше подобро и покулурно изгледаше. Немој некој на Луки лош коментар да му даде, одма крева веѓа. Ќе си купам пикадо со ликот на Лукијан и ќе го пробушам од удирање. Ама толку одвратен никој не ми бил до сега, ни Брковиќ што едно време ми стоеше тука сега луков стои на тој пиедестал.

И што е она 5 души во финале, какво финале е тоа, па у нашион идол имаше повеќе гали и повеќе смисла за финале, 3ца беа ми се чини.
    Илма па како тетка со скрстени раце на бина стоеше, знам страв, трема и се тоа, ама како баби не на прозор застанати за оговарање.
    Само Доктори после Даниел ми се нормални, фини дечки, скромни а сепак работат на себе. Не се најбољи со гласови ама па за тоа најголем напредок имаат од останативе, критики мушки издржаа на нозе, а 100 пати ги критикуваа.

Ана, водителквза ми е многу смешна, ги дрибла сите како си сака :D Коментарите нејзини ми го праат хоуво беарабл, најозбилно.
    И пред финалето ќе праат 2 недели пауза по се изгледа. Тамн Тамара и Лукијан една песна да научат занесно да ја пеат, зашто поинаку не може да блеснат.

На Lolo5, Desert.Rose, SimplyElegant и 13 други им се допаѓа ова.
  14. mili4ka123

mili4ka123 Популарен член

Се зачлени на:
    12 февруари 2012
    Пораки:
    1.101
    Допаѓања:
    2.333
    Леле колку се потресов кога кажаа дека Тамара поминала :o
    Во овој дуел што беше вечерва, да, мило ми е што Алекса испадна. Маид ми е еден од омилените и мислам дека многу ќе плачев ако испаднеше :rofl:
    А за Александра ми е криво,искрено, не и дадоа шанса во дуел, навистина нефер испаднаа, наеднаш така им текнало, абе ајде... :fubar:
    Во секој случај, јас многу се радувам за Маид што остана, сум врискала дома од среќа :D
    Мило ми е што почнаа да се чистат лепотаните на Емина.. Против нив немам ништо, ама заради неа се радувам. Последниве неколку емисии ми стана многу антипатична. Лигла една :emo:

На theEconomist, Isabel и makedonkamak им се допаѓа ова.
  15. cvetce93

cvetce93 Популарен член

Се зачлени на:
    23 јануари 2011
    Пораки:
    1.434
    Допаѓања:
    576
    Искрено не очекував дека Алекса и Маид ќе бидат во двобој.. Мислев дека пак Лукијан ќе е.. И не ми е баш мило што Алекса испадна :^) За Емина мило ми е да :!: , ама баш за Алекса онака сум.. И како бе баш сега кога треба тројца да испаднат, БАШ ВО ОВАА ЕМИСИЈА публиката тооолку малце гласа за Александра што одма ја избација |( Како да не, се е тоа план, мораа двајца да испаднат па ај демек она имала толку малце што не може ни во двобој. Сега требаше двајца и баш така се погоди сега со толку малце гласови каква случајност :fubar:
    Мислев дека ќе испадне она, ама вака малце ми е жал како го соопштија, во стил за греота толку малце ја гласале не залужува ни во двобој..Како и да е Даниел ни остана тоа е најважно, ама искрено почнав да се заплашувам денес прв пат му дадоа не толку добри коментари а и овие што останаа се добри така да ќе биде жустро, иако мислам дека Лукијан наредна емисија ќе лета и Емина ќе умре на лице место :D

На Lolo5 и Maria.Vampire им се допаѓа ова.
  16. cansuuuu

cansuuuu Истакнат член

Се зачлени на:
    25 ноември 2012
    Пораки:
    199
    Допаѓања:
    111
    А што ја критикувате Емина сите, па баш си е супер жената и од почеток си се бори за своите кандидати (не сум фаворит на никој од нејзиниот тим ) не како овие другите што и на своите му наоѓаат нешто во ништо :!:

На Lolo5 и rihanna-6 им се допаѓа ова.
  17. Natali.3

Natali.3 Форумски идол

Се зачлени на:
    16 септември 2013
    Пораки:
    5.739
    Допаѓања:
    54.596
    Ај и јас нешто да кажам, е па вака:
    Даниел убо испеа, ако малку го искритикуваа, сепак беше извонреден и совршен на сцената како и секогаш, се знае, со еден збор Прекрасен. :*
    Илма оваа вечер не ме бендисаа воопшто, ми беше ептен... да кажам неубо облечена, иако сама си одбирала облека, изгледа и сама не знае да се облечи како што треба! :lol:
    Маид и во двата настапи убо испеа и мислам дека заслужено остана, бидејќи во втората изведба го даде својот максимум и искрено ме наежи. :$
    Лукијан овај пат беше многу подобар, за разлика од минатата изведба. Песната убо ја испеа и прекрасно беше облечен. :D
    Докторите секогаш се добри на сцена, секогаш знаат убо да го изведат она кое го мислат да го испеат, али по мене овој настап му беше најубав и нека продолжат така. :rofl:
    Тамара неам ништо против нејзе, али ете не ја сакам како личнос, цело време ги превртува она очине, одбивна ми е и не можам да ја слушам! |(
    Александра , значи имаше прекрасен настап, преубаво испеа и стварно ми е криво поради нејзиното испаѓање од шоуто, али се е до гласовите, тука не можиме ништо :| .
    Алекса, така нареченио шпански заводник ( како да не |( ) конечно испадна и баш ми е мило да ја видам малу Емина невесела, бидејќи во оваа емисија на сите натпреварувачи му најде по некоја мана во врска со пеењето иако тие тоа не го заслужуваа, е па ко знај така сега нека трпи! ХА :rofl: :devil:

18. TrueReligion

TrueReligion Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    168
    Допаѓања:
    175
    Да ги оставиме провокациите на страна и пристрасноста.Јас мислам дека Лукијан ќе победи и вечерва донекаде си го зацврстив тоа мислење . Зошто така мислам ? Па видете како ја истераа Александра. Финтата е што таа преживеа доста двобои, жирито нема смелост, нема лице да ја исфрли aко остане пак во двобој, затоа што искрено гледано ако се бара вокал тоа е најдобар пример за тоа.И ете така ја шутнаа као демек продукцијата така одлучила, имала најмалку гласови, сега си отиде и Алекса.Зарем мислите дека Емина во финале нема да оди со некој ? И остана само Лукијан, Лукијан и ќе оди во финалето.Даниел е одличен ама не верувам дека Македонец ќе победи, како и секогаш истата политика.Ќе го гураат до крај за шоуто да има гледаност и кај нас и на крај ќе го шутнат на сосема пристоен начин како што секогаш се прави тоа.
    п.с-Не напнувајте со капата на Лукијан.Имам видено слика од Даниел со слична таква ? ]:) what's the difference ?

19. marijaz

marijaz Истакнат член

Се зачлени на:
    10 јануари 2013
    Пораки:
    422
    Допаѓања:
    190
    уште еден лајв има.. и после финале!!!
    Јас се надевам дека Лукијан ќе излезе! :)

На bubamara12345 и makedonkamak им се допаѓа ова.
  20. makedonkamak

makedonkamak Форумски идол

Се зачлени на:
    17 октомври 2013
    Пораки:
    3.616
    Допаѓања:
    27.000
    Жељко, Жељко што лисец си ти :D :D :D

Прикачени фајлови:

На Lolo5, bubamara12345, LaDyDoLl и 3 други им се допаѓа ова.