1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

X Фактор Адриа (Сител)

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од Primadonna, 5 јули 2013.

?

Кој е вашиот фаворит за победа?

1. Даниел

532 глас(а)
    74,1%
  2. Доктори

30 глас(а)
    4,2%
  3. Лукијан

26 глас(а)
    3,6%
  4. Маид

110 глас(а)
    15,3%
  5. Тамара

20 глас(а)
    2,8%
  1. Nati.P

Nati.P Популарен член

Се зачлени на:
    16 април 2011
    Пораки:
    2.013
    Допаѓања:
    856
    Глас има, талент има, секоја и чест за тоа.
    Вкусот на облекување - во наредниот лајв сакам да ја видам како Мини Маус :D тогаш ќе и го погодат стилот :D

2. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    Илма беше облечена како принцезата, а изгледаше како бабата самовила што и помага секогаш на принцезата.

И најтрагично од се е што сама си го бирала стајлингот. Не знам што е полошо, дали сама да бира, или „стилистине“ да ја облакаат.

А малава е толку умислена дека е ѕвезда, памтам уште на аудицијата коа кажа дека децата во школо и љубомореле на гласот |( а тек сеа охохоооооооооо |(

3. tessie

tessie Форумски идол

Се зачлени на:
    11 ноември 2010
    Пораки:
    5.634
    Допаѓања:
    22.049
    Или па тоа дека имала голема одговорност да испее ко шо треба ради целата таа публика која ја довеЛА. Како да немаше уште 10 други натпреварувачи поради кои е дојдена публиката. Додуша не и` замерувам, тоа е едноставно детска искреност, нема простор за исшлифувано и декорирано понашање, ама х фактор ми нема.

На Plavusa.17 му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Papillon.Papi

Papillon.Papi Популарен член

Се зачлени на:
    5 октомври 2013
    Пораки:
    3.245
    Допаѓања:
    9.698
    Не требаше Алекса и Александра да испаднат... :( Лукијан ја зезна цела песна, од рефренот фалшираше, а исто и Тамара. :|

На tessie му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Plavusa.17

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    Лукијан еве ја не сакам да испадне брзо зошто ми има Х фактор и утре ќе собира доста луѓе на концерти тоа е факт, точно е дека фалшира ама не целовреме, а и зад него стои Музичка академија ова-она па колку што го брукаат него кога фалшира, толку е тоа критика за академијата, а и ми го има фазонот на Саша Ковачевиќ. Дури на моменти ми иде дека го имитира, дека му е идол. Во секој случај, таков ќе биде во иднина. Проблемот е што Саша е еден и е многу подобар од Лукијан во секој поглед :)

На Marossa му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Desert.Rose

Desert.Rose Истакнат член

Се зачлени на:
    18 март 2013
    Пораки:
    148
    Допаѓања:
    189
    Иако не ми е нешто сменето мислењето од пред некоја недела, ќе прокоментирам за секого по нешто...
    Даниел - наш си е, супер си е, ако е без местење шоуво треба да победи.
    Доктори - усогласени, позитивни, насмеани и само нека продолжат со весели песни :D
    Илма - мала е за победа, мала е за успешна кариера...
    Маид - само да не испадне нареден пат... па ако сака ич нека не запее странска песна, пак растура човекот :clap:
    Тамара и Лукијан - исто мислење имам за овие... сакам да испаднат, а уствари еден од нив ќе победи (незнам зошто :^) ни глас, ни карактер, исклучок лепотата на Тамара)
    Алекса и Александра - двајцата многу ги сакав, за Александра се знаеше дека ќе испадне, а за Алекса ни на крај памет... гледам на многу им е мило што испаднал само дека не ја сакаат Емина, стварно незнам што врска има тоа што таа многу се занесува, со него и неговото пеење ... ама ај :)

На Papillon.Papi му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Emotional123

Emotional123 Форумски идол

Се зачлени на:
    5 јули 2011
    Пораки:
    8.579
    Допаѓања:
    40.007
    Абе магарето на зајакот му рекло имаш големи уши хахаха, ти баш се најде ова да го кажеш, иронично дури :D Да баш, не е за религија темава и затоа не треба да се мешаат националности и да се шират глупи муабети.
    Додуша, правењето глупи муабети и ширењето дезинформации за муслиманската религија и другите нации тебе ти е нормален муабет, не ме ни чуди коментаров :D

8. Plavusa.17

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    http://www.kurir.mk/magazin/scena/14938 ... -vo-Skopje

ШТО Е ОВА?!?!?!!

Ако е ова вистина, ќе има голем скандал, и идам и си ги барам парите назад од Југотон со карта и фискална! На карта пишува едно, а се случува друго! Е не може! Што сме ние бе, будали?!

Се надевам дека е ова дезинформација како што овие Курир многу лажат, или ако е вистина дека ќе се среди се и ќе биде океј, зошто тешко нив. :@ :@ :@

9. mynameislove

mynameislove Популарен член

Се зачлени на:
    6 август 2013
    Пораки:
    1.480
    Допаѓања:
    12.627
    Незнам зошто,но се повеќе мислам дека Илма ќе победи.Не, јас немам ништо против неа за глас си има глас девојчето ама колку е уфилмана :x Уште само како збори,се лигави можам слободно да кажам а нема ни шарм.Маид и Лукијан немаат шанси за победа,а чисто сумњам дека ќе го остават Даниел да победи во нивно шоу.Така да останува Илма,Докторите или пак можеби Тамара.. :?:

На marijaz му/ѝ се допаѓа ова.
  10. tessie

tessie Форумски идол

Се зачлени на:
    11 ноември 2010
    Пораки:
    5.634
    Допаѓања:
    22.049
    А за оние со толкувањата за стилот на Босанките според едно девојче кое се`уште се бара самата себе во поглед на облекување, еве барем, да не одиме далеку од рамките на шоуво, доволно е да се види девојка му на Маид па да се процени дека правилото е дека нема правила. :) Емина не ја коментирам, си има стилист, не се важи. :lol:

На Emotional123 му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Silver.E

Silver.E Популарен член

Се зачлени на:
    14 февруари 2013
    Пораки:
    2.226
    Допаѓања:
    5.276
    Илма многу си греши со однесувањето.
    Иритира од самиот почеток, досадна е, не е интересна и стварно не знае да се облечи.

На Femina777, SparkyAngel, bubamara12345 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  12. iloveyou29

iloveyou29 Queen of beauty

Се зачлени на:
    14 мај 2012
    Пораки:
    5.855
    Допаѓања:
    32.404
  13. bubamara12345

bubamara12345 Популарен член

Се зачлени на:
    9 јануари 2014
    Пораки:
    413
    Допаѓања:
    610
  14. mime87

mime87 Популарен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2010
    Пораки:
    3.956
    Допаѓања:
    6.949
    Даниел и Маид се моите фаворити се надевам дека ќе останат подолго воодушевена сум од нив Александра не требаше да испадне девојката има гром глас,но ете луѓето гласаат само за оние што пеат хитови,Тамара да лета на следното исфрлување појма си нема само се црека :puke: ...

15. Valerin

Valerin Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    1.717
    Допаѓања:
    5.276
    Јас пак мислам дека Илма го има во себе X факторот. Да не се лажеме, за своите години мислам дека покажа повеќе од доволно. Не знам кој е вашиот предуслов за да имате фаворит, ама мене ми е емоцијата која ја пренесува изведувачот, нормално и гласовните способности на прво место. Не мора да има некои изврсни ораторски способности, ниту пак да има оформено некаков си карактер бидејќи сметам дека не е она вистинското кое се бара во светот на музиката. Мислам дека претходно наведените - емоцијата и гласот се клучните.
    Илма точно е дека е млада и неискусна, но тоа не ја прави помалку добра во однос на основните квалитети кои веќе ги поседува.
    И нормално е да ја форсираат, и да сака да се докаже. Па побогу, зарем вие кога би биле на нејзино место божем не би го правеле истото? :^) Таму секој се натпреварува за да победи на било каков начин за да стекне кариера.
    И да додадам! :!: Ако настапов ве остава рамнодушни, да ми простите значи навистина немате чувство!

http://www.youtube.com/watch?v=v4lQsr08Mng

Патем, мора да прокоментирам за Александра! Нејзиното излегување многу ме разочара. Но, не ме изненади бидејќи знаев дека и се ближи крајот ако ги земеме во обзир и претходните емисии каде едвај се избори за пласман. А има НЕВЕРОЈАТЕН вокал. Огромен, па мислам дека оваа публика која гласа е потполно глува!

На sweet-star, cigarce, m2m2m2 и 3 други им се допаѓа ова.
  16. tea4e

tea4e Популарен член

Се зачлени на:
    11 јули 2012
    Пораки:
    3.410
    Допаѓања:
    3.148
    Да ,знам дека за нивниот изглед се грижат други,но овојпат Илма кажа дека САМА ја избрала облеката.
    И истата таа кажа дека најдобро се чувствувала во облеката што си ја избрала.
    Не скокајте веднаш,најпрвин видете како било,што било...

17. CutieWithABeauty

CutieWithABeauty Популарен член

Се зачлени на:
    21 јануари 2014
    Пораки:
    1.075
    Допаѓања:
    1.248
    Даниел..алал да му е се поблисκу до финале ее..АЈДЕ ДАНИЕЛ :inlove: :!:

18. Monna.Monna

Monna.Monna Популарен член

Се зачлени на:
    4 ноември 2010
    Пораки:
    3.562
    Допаѓања:
    7.991
    Единствено не ми е јасно Тамара кој ја гласа значи толку безживотно и антипатично створење не сум видела, дефинитивно требаше таа да лета пред Алекса, он барем погоди неколку песни и е кај кај похаризматичен и пошармантен од неа, ако не е наместено она да победи глава сечам, има некои мучки тука.

На lana.del-rey, sweet-star, tinka-mace и 4 други им се допаѓа ова.
  19. marijaz

marijaz Истакнат член

Се зачлени на:
    10 јануари 2013
    Пораки:
    422
    Допаѓања:
    190
    Девојќи кога ќе почнат да се продаваат карти за х фактор финале??
    Kаде ќе биде настапот, од каде можам да ја купам влезницата и колку пари ќ биде ?? :)

20. SparkyAngel

SparkyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2011
    Пораки:
    901
    Допаѓања:
    1.366
    Организација НУЛА, да не се повторувам со линкот што ке го постирам.
    Чат пат и Албанскиот Х Фактор го гледам како пеат, иако ништо не разбирам што зборуваат. Од сценска изведба, стајлинзи организација се ми изгледа совршено. Неможе да се спореди со ова нашево банана шоу испадна. Емина и Кристина меѓусебе не комуницираат, Жељко на Даниел му касни со изборот на песните, Кики ми делува тотално незаинтересиран, за стајлинзите на натпреварувачите е сувишно да коментирам.
    Најнова информација е дека Жељко нешто се налутил дека на интернет дознал за датата на финалето наместо од продуцентите, и пишал дека можно е да не присуствува!

http://www.idividi.com.mk/showbiz/muzik ... index.html

На lana.del-rey, Ilinaaa, Marossa и 2 други им се допаѓа ова.