Па и во право е. Прво да се пишело на интернет,што било тоа?! Испаѓаат двајца ,жирито незнае ,одреден датумот за финалето пак жирито незнае. Како и да е,ќе дознаевме ние кога е финалето не мораа да објават уште пред да им кажат на другите кои се во шоуво.
https://www.facebook.com/photo.php?v=61 ... permPage=1 Лелеле изглумено исто како во индискиве серии!! БРАВО !!
Е тек сега ми е се јасно! Очигледно е дека продукцијата ќе го одбере победникот, а не публиката или судиите, зашто публиката и гледачите се само за парите да им ги соберат, а судииве се за украс ставени и немаат никаква улога во носењето на одлуките. Продукцијата, со извињење, си го игра к***т со сите, којзнае дали и наградите ќе им ги дадат на крај, многу е веројатно да излезе како со операција триумф, ни награди ни договори ни бутур видоа натпреварувачите ( Ова е лично мое мислење т.е заклучок од досега се што се случуваше)
Пола па и повеќе од гласовите се само за Даниел! И после неможел да победи бидејќи е Македонец Спојлер http://www.kurir-info.rs/anketa-x-factor-veliko-finale-23-marta-ko-je-vas-favorit-clanak-1249567
Ќе видат тие колку пораки има да испратиме за тој да победи. Мама,тате,бате, па од на дедо телефонот една порака,од на баба и така.
Не знам за вас, ама јас гласав за Даниел и во сите коментари каде што го пишуваше неговото име кликнав Препоручујем!
Како е се поблиску финалето, почнувам по малку да верувам дека има големи шанси Даниел да победи.Но пак некако имам сомнеж дека Тамара ќе победи незнам зошто.Останува да видиме како ќе се одигра до крај.И се надевам дека и да не победи Даниел ќе направи кариера, ни фали на естрадава некој како него после загубата на Тоше.
Младен бил во бендот MVP??? http://youtu.be/60IL0EGfHEI За тие што незнаат тоа се ониешто ја направија "целу ноч и цели дан"
Изгледа дека, само Кики и пилоти. Урош напиша на неговиот профил дека нема да настапуваат. Иначе нека дојде он до финале, јас гласам со 10 пораки,сигурно
А наместо да гласате на емисии во кои не е ни важно кој ќе победи ниту кој ќе биде втор или трет, е наместо тоа да ги искористите истите пари за нешто полезно, пример донација?
И што е сега ова?Прво рекоа дека ќе дојдат и Даниел,Доктори,Алекса,Лукијан,сега испадна само тие натпреварувачи од на Кики групата.На картите истото го пишува.Глупости,само лажат,што сме ние тука? А баш се израдував.....
Да де и јас се израдував и многу сакав да одам,ама среќа не купив карти. Сега да одам заради Кики,Пилоти,Тамара,Илма и Александра не ми се оди.
Е ајде де. Бизнис..Откако не остана карта да се купи, тогаш кажаа дека нема да настапуваат.А сите што купија карти, ги купија заради овие од Х Фактор а не за Пилоти (јас до душа не ни знам кои се тие)..Сега очекувано ќе има многу малце публика. Спојлер Uros Turkulov: Vistinata e deka nema da nastapuvame vo Skopje na kocertot na Kiki Lesendric i Piloti.Denes doznavme i vistinski sme razocarani,skrseni,tazni...Ne mozam da opisam kolku ni e krivo,kolku sakavme da ve videme i da vi peeme <33 ! Za site onie koj kupile karta a ne se zadovolni so ovaa vest,mozat da ja vratat kartata tamo kade sto ja kupile kaj organizatorot. ((( ! Sakam veeeeeee i blagodaram za se ! Fala vi za se
Е сега ова ти е повеке филозофирање, него нешто ептен паметно. Прво никој никого не натерал да гласа, гласаш ако сакаш, имаш волја и можност. Никој никого не присилил, тоа е сопствена волја. Донации исто така даваш ако имаш едно и ако сакаш и си во состојба да дадеш. Во двата случаи, се зависи од сопствената волјаааааааааааааааа. А дали јас ке гласам и за што ке ги потрошам парите, се зависи од мене, како мене ми е волја и желба. Така да муабетов не ти држи баш вода. Не потценувај ништо од типот помалку вредно и вредно. Избор е тоа, ништо друго. Мои пари, моја желба. Ти сигурно не си ми ги дала, па да ми кажуваш на што да трошам ЈАС.
Абе дечки не се разочарувајте ради концертот на Кики! Секако правило е после секое завршување на х фактор да има турнеја со сите натпреварувачи така што ќе дојдат секако и во Македонија и ќе ги видите! Јас колку што прочитав турнејата ќе биде во април ако не се лажам! Така што без нервози
Има интервју со Даниел во ,,Антена‘‘,а насловот на интервјуто е Мојата радост прекуноќ се претвори во тага. Само што го прочитав, ако сакате ,,набавете‘‘ си го.
И сега значи само натпреварувачите на Кики ќе дојдат или ? Дека Лукијан на кавер имаше слика дека доаѓаат