Ептен се изнервирав кога прочитав дека не доаѓаат Доктори и Даниел . Јас немам намера да одам да ги слушам Пилоти и затоа во понеделник ќе ја вратам картата од таму каде што ја земав. Срамота се распродадоа картите па кажаа дека не доаѓаат.
Купив 4 карти и тоа од најскапите од оние од 1.000 денари и сега Даниел не оди ?! Утре ги враќам картите и им ги барам тие 4.000 што ги дадов... ќе им побарам и камата
Ние каде што ги земавме картите ни рекоа дека ќе имало прескоференција и уште еднаш ќе се одлучувало кој ќе оди на концертот и од понеделник ќе можело да се враќаат картите.На интернет прочитав дека требало со фискална сметка а,јас не ја добив истата.За џабе се издрадував и си ги дадов парите.
Ја ги вратив картите купени беа од Југотон, вчера побараа фискална ама као од понеделник ќе можело и без фискална. И што фискална, коа пишува на картата и дата и саат и све што има и на фискалната и има логика да враќаат и без. Иначе као демек они уште ништо не знаат кој и како ќе дојдел, ама сигурно на крај ќе дојдат само Кики и Пилоти и неговите натпреварувачки. Има две верзии едната на нашиве дека као српската продукција сеа се сетила дека такво било правилото да ментор не може да носи на концерти и да промовира туѓи натпреварувачи, па као нашиве вчера ќе оделе на разговор и не знам ти што, а другата е дека српската продукција си го имала кажано правилото, а нашиве за поголема фама да се крене напраиле грешно рекламирање. Не знам што е вистината, во секој случај и продукцијата и нашиве организатори се тешки муљатори и што би рекле Сител - Не може да им се верува. Смешно, ама во случајов трагично е. Што и да е превара испадна, и мило ми е што си ги земав парите назад, само криво ми е што нема да дојдат баш тие заради кои и ја купив картата.
Крајно неодговорни. Ова со Жељко , па човекот има право што не доаѓа, тоа се најавува на време, а не вака. А за концертов срамота, само пари да соберат.
^Море добро што дале да се вратат картите, зашто сите сакаа да одат ради Доктори, Даниел и Алекса ако најавеа отпочеток дека ќе биде само Кики со Илма, Тамара и Брковиќ 20 карти немаше да се продадат, ќе ги делеа гратис по школи.
Не може само Таки,Аки и Илма да дојдат бидејки тој концерт е на Кики и пилоти, а овие од Х фактор се само како гости т.е. ако идат ќе испејат само една/две песни и после Кики ќе го слушаме...Јас за тоа не одам на овој концерт ќе одам на тој што е во Април ..
Неможев да го редактирам мислњето, се надевам ке го корегираат модераторите. Сега прочитав на фб страната на Даниел, имаше некои коментари дека наредниот настап Даниел ке пее песна на својот ментор Жељко Јоксимовиќ. Да нема забуна, не пишуваше Даниле туку некои негови фанови во своите коментари. Колку ова е точно незанам, сега за сега има карактеристика на шпекулација. Ако е ова вистина, мислам дека ке биде интересно. Останува да видиме....
Кели Роланд ексклузивно на финалето на Х-Фактор Продукцијата, преговара со уште неколку ѕвезди, кои треба да се појават на финалната вечер закажана за 23 март во Комбанк Арена во Белград.