X Фактор - Србија (Сител) Македонци имало само 40, овие Србиве имаат толку просечни гласови а се преценети, ги гледам по овие шоуа што се пријавуваат, на жив просек овие коси корнат. Нека им покаже Македонче како се пее. Инаку, прочитав интервју на Зелката дека не знаел кој бил Сајмон Кауел. Препотентно гомно, се прави паметен со сила, може и они нема тебе да те знаат кога ќе си го земеш хонорарот од шоуто. Безвредна појава.
X Фактор - Србија (Сител) Спојлер Поздрав за пријателите од Македонија! Од 29. Октомври само на Сител телевизија можете да го следите долгочекуваниот Х Фактор. Секој вторник со почеток во 21.15 ч заедно со Снеже Велков. Не пропуштајте бидејќи Македонија има Х Фактор! Не Снеже, нееееееееееее
X Фактор - Србија (Сител) Мене желката ми е многу антипатичен и одвратен,сака да се прави копија на Сајмон.Емина исто многу се изглупирала на овие аудициите у Белград,едни лигави движења ауу Другите двајца не ги знам,ама дефинитивно Емина и Жељко им се голема утка на продукцијата,можда се разбираат у музика ама се преценуваат и се прават бледи копии на жиријата од странство.
X Фактор - Србија (Сител) А чекајте, ќе ги даваат само тие што поминале во втор круг сосе Србиве и остали, или прво пријавениве од кај нас? Од сите вакви типови на шоуа фаворит ми се антиталентиве, поготово кога видов кој се пријавувал.
X Фактор - Србија (Сител) Најверојатно ке почнат од гала вечерите,аудициите мислам дека нема да ги даваат.Она што покажаа неколку македонски натпреварувачи е само за реклама,а на гала вечерите ке ги даваат сите оние што стигнале до таму.
X Фактор - Србија (Сител) Абе кај можеме ние со Србија,Хрватска итн, не велам дека немаме таленти , но кога ќе почне гласањето,што сме ние према нив , први ќе не исфрлат како и да е , ќе има барем нешто да се гледа да не има некоја пријавена од форумов
X Фактор - Србија (Сител) Целосно се согласувам со коментаров и сериозно просечни гласови оваа пример сега што пееше Кристина ја испофалија а уствари врска немаше, а на македончено му се развикаа оти на англиски пеело. А за оваа на задник паднаа. И Жељко е тотално уфилман. Планирам да го гледам шоуво ради занимација ама не сметам дека ќе биде баш нешто реално.
X Фактор - Србија (Сител) Што е со судииве? Емина wanna be Никол од X Factor UK. Што драми волку? Антипатична ми стана! Кристина ми е најреална... ама реално сите четворица сега за сега се тапа!
X Фактор - Србија (Сител) ^^ Да, имаше македонци. Дечкото што ја пееше "Остани" беше феноменален. Иначе, оваа Емина е толку уфилмана и извештачена и неодговорна и неозбилна. А, Жељко баш ми се допадна. Баш е одговорен и фер, а и знае да се насмее. Значи само Жељко е онака фер, другиве како од ракав да ги даваат гласовите. Како ќе им се погоди моментот. Многу неодговорно. Многу.
X Фактор - Србија (Сител) Ауф, глупости на квадрат мене ми е шоуво. Од судииве само Кристина ја признавам, другите мизерија. Желкана очајно сака да биди Сајмон, со сила, а Емина демек Никол. Абе дајте ако ве ставиле судии бидете оригинални, природни, а не она вештачка глума. Како и што си планирав, нема да го гледам шоуво, дојдов само да коментирам за "жирито". Чао пријатно.
X Фактор - Србија (Сител) Ова многу некако кратко траеше. Дечкото од Куманово стварно добро испеа, добар глас имаше. Исто и девојката од Хрватска. Ама девојчето на крајот- ме наежи значи каков глас извади.
X Фактор - Србија (Сител) Добро беше искрено нешто не ми се допаднаа многу Мартинијан беше најдобар и тој што го имитараше Чолиќ Јас за сега за нив навивам А тоа девојчето не е мој стил на песни Оперски нешто таков стил глас има песната не ми се свиѓаше сепак јас сум за Мартинијан и Петар(ли како беше тој)
X Фактор - Србија (Сител) Девојчево со само 13 години(Илма)......вау каков глас човече,секога чест..... Ама некако многу кратко траеше а секој ден има или само во вторник? Инаку ова е песната што ја пееше тој од Куманово..? http://www.youtube.com/watch?v=vVYwcCTunJ0