И јас баш се чудам што ќе пејат од Кики...А мора ли од нивните ментори да пејат??? Оти на пример ако не мора можеби од Емина ќе испејат..На Кристина искрено ниедна песна не и знам освен Колена која што секогаш ја даваат на Дм Сат друго не знам од неа.. Аман оваа Илма нека ја облечат салам веќе аман..Со тие сукњите не ко принцеза туку ко гица прасица ми беше..Се знае што може да облече 13 годишно девојче.. Мислам дека ке ја истуркаат во финале ако ништо друго да ја земи паричната награда оти нели кажуваше со парите ќе купела куќа за да живеат со нејзините оти седеле под кирија и дека многу и љубомореле во училиште се разбира за гласот сигурно не за оцените..Можам да замислам шо оцени има цела година си пропушти ради Х фактор...Кажуваше немала време за да учи била уморна сакала салам да се наспие...Па што мајка бараше да се пријавува?Абе бог да чува и да брани
Девојки вечер број 3. Ајде активирање и гласање. Вечерва Даниел пее балада едвај чекам да го слушнам. Еве што сподели на неговиот фб- Daniel Kajmakoski Допаднато · пред 6 минути Vecerva ke peam edna prekrasna Balada od mojot mentor Zeljko Joksmimovic, devojki spremete samivcinja - Veceras cu pevati jednu prekrasnu Baladu od mog mentora Zeljka Joksimovica , devojke spremite maramice - ve sakam site .
^ Нели требаше да пејат песна од својата менторка? Како може вака не ми е јасно? Ако е за така, Лукијан нека пее песна од Мустафа Сандал наместо од Емина. Ја почитувам многу Кристина и најмногу ја сакам од жирито, но ова и е голема замерка. Се надевам вечерва дека двобојот ќе биде помеѓу Доктори и Лукијан, иако најмногу би сакала Тамара да отпадне.
Пиша дека ќе биде на пијано со микрофон и ќе свири, така што ќе да е нешто споро, ја мислев ќе ја пее од Емина и Саша - Још ти се надам, ама сеа мислам дека ќе ја пее Београд прича од неа и Џенан.
За претходниот лајв не коментрам, а не ни планирам, затоа шо дефинитивно очекував прејака епизода а испадна тутурутки. Луукијан па, како гробар некој ми беше. Единствено Даниел и Докторите ми беа добри, алал да и е на Кристина, секогаш им дава весели песни. Сега ко шо гледам ќе пееле песни од менторите. Ја за претходниот лајв се жалам, а којзнае од овој шо ќе испадне, се надевам дека грешам. И ако некој го знае распоредот за вечерва, односно кој по ред ќе настапуваат кандидативе, може ли да ми пуштите едно линкче, оти ја барав на блогспотот на Х Фактор, ама нема.
Едвај чекам вечер! Незнам за вас али мене претходниот настап на Маид ми беше многу интересен, досега најинтересен од сите сценски настапи Иначе незнам зошто али јас мислам дека Даниел вечер ќе пее друга песна а не љубави . Многу е уба песната ама мислам дека ќе ја пее није љубав ствар . Нешто одвнатре така ми вика
'Љубави', ми е една од најиритантните песни од Жељко. Не ја можам.. Би сакала Даниел да ја пее 'Идем на пут'.
Даниел ќе ја пее Љубави, а Маид Леџа о Леџа... а гости ќе биле Наташа Беквалац и Парни Ваљак така прочитав јас
Точно е,сликата на Фејзбук е објавена сабајлево,кога не се знаеше за сигурно кој по ред ќе настапува.Доктори се 3-ти а Даниел последен т.е 6-ти.
не го следам многу, па може некој да ми каже колку ќе излезат вечерва и кои песни ги пееа претходниот лајв? благодарам однапред
Вечер еден ќе излезе и следниот вторник е финалето. Ова тешко да има втора сезона. И многу малку гласови се тоа, ако е вистина, што се осум илјади гласови, ништо. Го скратија изгледа, затоа вака брзо ќе заврши. Па и доста е толку. Песни од менторите, каква глупост значи. Подобро да ставале песни од регионот, ако веќе толку сакале на српски само да се пее.
http://www.brkajrabota.mk/showtime/trac ... a-vo-souto Специјални гости: Парни Валјак и Наташа Беквалац.
Еве исправка. Конечно 6-ти по ред. Што продукција беше ова, каква организација? Цел ден играчки си игра.