Јаоооо...Докторите ќе ја пеат Да те волим, а гостинка Наташа Беквалац. Да не ја спотераат пак емоции, ќе се расплаче ко кишна година.
Нели ќе имаше пауза од 2-3 недели од вечерашниов лајв до финалето... финалево ќе беше после 20 март колку што паметам. Или и тоа брже-боље магично се смени како и многу нешта. Не го гледам веќе со ист интерес шоуво...дефинитивно.
Мислам дека на 23 рекоа за финалето, а инаку стварно некако безврска станува... Ајде ќе го догледаме уште 2 останаа.
Да? Моја грешка тогаш, се извинувам, не знам зашто си пресметав дека следниот вторник ќе биде. Значи кратат две емисии дефинитивно.
Ај јас уште не почнат х фактор да си кажам дека сакам да испадне Лукијан или Илма ... (иако не верувам ) Ама си ја замислувам фацата на Емина ако Лукијан излезе ... Очекувам добро шоу вечерва па ќе видиме Уживајте девојки
Јас веке уживам со песниве на Кајмаков ухххх алал да му е душа е. Kонечно на Сител нешто убаво и квалитетно.
Сакам вечер да искочи Тамара..ми се чини или стварно ја форсираат?Мене не ми се свиѓа како пее,само аудицијата и беше добра.Можно е да победи,србинка е и ептен ја форсираат.
Јас мислам дека ќе има критики за Даниел вечерва (фаворит инаку ми е, да се разбереме ) пошто ниско пее Жељко, скептик сум колку би му одговарала песната, ама да се надеваме дека сум грешка. Очекувам да излезе Тамара, Илма или Маид, а би сакала да излезе Лукијан, ама ако внимаваат да има во финале по еден од секој ментор треба некој од нив да излезе..така да од жениве некоја нека лета
Ајде сите на свои позиции Луѓе,како бе песните за спас ке ги бираат гледачите?Така не вежбани како ке ги испеат,некој ако незнае некоја?