Мислам дека Маид ќе си оди дома. Не ми се верува Емина да остане без никој, Кристина исто има една група, Тамара и Илма мислам дека имаат гласови, Даниел им треба за и Македонија да гласа, така што Маид е некако вишок, а плус беше и претпоследен минатата емисија.
Јас типувам дека или Маид или Лукијан ќе испадне. Не сакам така да биде, ја би Тамара да иде дома одма, ама не верувам дека она ќе замине.
Леле одвратниов како се дува, ко паун некој. Му избега, ја брка песнава, пее стандард со тоа турбофолкерското дрмало. Ајт дома.
Не му лежеше баш песнава на Маид, а ова е дефинитивно најубават песна на Жељката. А Желката го видовте ли како гледаше сврш*ваше ќе умрам...
Женски на која страна рече водителкава дека можеме да гласаме за песна за спас? И дали воопшто од Македонија може да се гласа? Не сфатив..
јас сакам лукијан да си оди, ама со оглед на тоа дека е единствен од емина нема, белки ќе биде тамара или илма, не сакам маид да си оди...
Вечерва пејат песни од менторите Баш ме интересира Лукијан која песна ќе ја пее од Емина А моментот Кристина кога си ја подпевнуваше песната од Жељко го приметивте?
Убаво испеа бе, кој ако не Маидче Искрено и ја сакав да го чујам како ја пее Леџа О Леџа, ама и оваа не ја испеа лошо.
Да те волим- Александра Ковач ја пее,а е напишана од Кристина. Така се пишуваше барем дека таа е песната.