Епа ајде убијте ме, ама Маид некако арен ми беше. Искрено, пред Маид, Лукијан треба да си оди, врска нема од пеење, врска нема дечкото, за разлика од Маид кој бар се труди да е забавен и е на некој начин, сега нас што не ни е јбг, ама Србија мислам дека ќе го гласа, а и Жељко не верувам дека ќе го остави туку така ако испадне вечер. И го сакам карминот на Тамара, бројче и марка женчиња?
Ковач вечерва блеска. Емина не ми се допаѓа, бело не и стои баш. Ана ми изгледа како восочна фигура, и пак и го сенчале носот.
леле мајкоооооо ,фустанот ??????? значи така влезе и така ке си испадне со катастрофа облека, а за песната - добро ја пее
Јафа колачите и ги подуле образите на Илмето, нека и пренесе некој да намале. Инаку го има малата гласот, ама стилот јок.
Ллеле Илмааа вечерва стилот и е права шиптарка..Хеланки и фустан Незнам дали заприметивте надолу како завеса и е Најверојатно се пријавила за да јаде мачмалоуу секој лајв на најавата ја гледаме кај што јаде како свиња
пТичица Си седам јас удобно у кревет, го гледам стајлингот на Илма и прва помисла што ли коментираат феминките? Добро бре, мора ли стајлингот да и биде толку поклопен со песната? Ајде минатиот лајф беше принцеза, ама сега птица?????
Песнава не е за тука, нема емоција, нема можност за покажување на гласовните можности, бавна, досадна... Емисија пред крај овие што пејат.