Го уништија девојчето со тие никакви фустани. Ми го одвлекуваше вниманието, цело време мислев на тоа колку грдо и стои фустанот и не ни слушав како пее.
леле неможам , го видовте ли погледот на Кики кога Кристина рече дека на оваа песна го играла првиот нејзин сентиш и дека била заљубена во него како мала ? не ми се верува
Од кога Емина и Кристина се сложуваат една со друга??????????? последниве 2 лајв настапи се сложуваат и делат исти мислења. Ма нешто не ми е ок овде...........
Жељко не си разбира многу многу,и на други лајф вечери коментира позитивно за стајлингот Битно ручно раден и е фустанот на птичката
пуста љубомора, ќе те изеде гласиште има девојчево, секако стајлингот катастрофа али глас има што можат многу да и позавидат.
Ами не слушна поклон и бил фустанот од некоја другарка и замисли на 20 начини можел да се носи-ЧУДЕСИИИИИ но комент
Леле Илмо бруко.Фустан кој може да се облече на 20 начини, специјално за неа. Инаку мене Илма ми беше океј ама Маид воопшто не ми се свиѓаше.
И требало да пеат барем по две песни. Во сите други шоуа кога се намалува бројот на натпреварувачите останатите пеат по две песни, а пеат и комбинирано. Ама добро, мислам дека е јасно веќе дека ова е под секој просек.
Само јас приметив, или и вие, дека Жељко читаше од тоа ливчето додека го коментираше Маид? Еден коментар не може да смисли?
https://www.youtube.com/watch?v=1n8QbTlULkI Песната што ја пееше Илма.. преубава песна не сум ја знаела
Илма пријателката што ти го направила фустанот сигурно те мрзи Кики доаѓа да се напие Кока Кола и да си оди