Лелееее стварноо?? Од каде оваа информација? Супер супееер Иначе човекот ми е комедија и го обожавам!
Кај да ја најдам таа пријателка на Илма и мене да ми направи рачно таков прекрасен фустан, на свадба сум во скоро време Ќе и пишам на фесбук да ми даде контакт, таква прекрасна изработка немам видено
Јас и порано имам приметено дека си читаат луѓето од ливче, дури еднаш Кристина кога ги најавуваше Докторите се размавта со рацете, а во раце и беше ливчето. Илма убав глас. Браво како испеа. Стајлингот катастрофа - ко по обичај, косата - ФБ (Фала Богу ) аселна.
тој првиот што пееше од доктори не ми се свиѓаше воопшто а во глобала се добри но многу досадна песна
На Наташа Беквалац и се допаѓа изборот на песната :up: За тие што не ме разбраа http://www.youtube.com/watch?v=GFO8MH2w4Fc
Што и е на Кристина позади во косата? Како сплескано нешто? Иначе ако го дознаете бројот од пријателката на Илма, за полуматура кај нејзе правам фустан, сакам да сум ластовичка.
Мене не ми се свиѓаа. Одделно, беа подобри отколку сите заедно кога се трудеа да вијат, ааааа, оооо, тоа некако не ми се допадна. А и тој првиот јак фалш удри. За слатки, слатки ми се ногу, ама исто како Лил, и мене ми се пренежни и дури мало геј. Јас мислам дека им беше доста а?
Доктори беа одлични, ама мислам дека песната не им прилега. Они се за повесела песна. Ми се допадна гестот со ружите.
ХАХАХА пак ја со Емина ама мора да боцне за песната на Кристина "Ова је ваша наједноставна, ама и најдобра изведба!"