Не серете, топ се, малку се лигушави вака ама супер ја изведоа. Јас сум далеку од тинејџерка и пак ми се допаѓаат како звучат заедно многу се хармонични. Оној Марко бе, да го изедеш како коцка чоколадо, колку е смотан
Души мои. Преубаво испеаа, се кладам дека ако Емина не добиеше ружа ќе ги колнеше. Она се најде најпаметна да кажува, е ај да ќутат.
Не беше едноставна песна,ама имаат глас Докторите,а и огромна харизма! Абе и сите се згодни некако,со мерак да ги гледаш Заслужуваат во финале!
Розата ќе овене, постерот ќе остане, оф мори Снежо, оф, глупердо белосветска. Не гледаш ли дека кога молчиш си попаметна, трепкај со очињата само и молчи.
Дали Снежа постави бар едно нормално прашање? Го збуни и изнервира Даниел со едно од најглупите нејзини прашања, глупача, алапача! Одвратна ми е, жими се, не ја можам ич, би ја кубела цела вечер.
Ај некој нека биде љубезен и нека и удри еден бокс на Уна. Ахахх, да, ајде. Сите со сите се мразат тука изгледа. Место да пренесуваат позитивна енергија, музички натпревар е ова, тие се јадат само.
Лукијан мултиталентот. Свири на клавир, пее 2 дела, и машки и женски, успат го утнува текстот. Мулти таскинг!