Еве го талентот на Лукијан, да земе една песна, да ја убие и да ја направи најдосадна. Браво, целосен успех!
Чекај сега што е ова??? Па нели Ана рече дека Лукијан и Емина ќе пејат во дует? Ееее ова го има само во Х Фактор Адриа
Овој нема апсолутно никаква харизма, а уште помалку х фактор. Врска нема од пеење, се труде со емоции демек, ама не бре, мене не ми се свиѓа ич, Маид и Доктори се подобри каде каде.
Најдобри до сега ми беа Доктори,а и Лукијан не е лош. Едвај чекам да слушнам Даниел како ќе ја испее ''Љубави''..
Абе што им е на македонциве. Снеже само нешто зборува,зборува и ништо да каже,Даниел за пејање,секоја чест.Дечкото стварно е талентиран,ама зборувањето пред камери ужас...ужас. од Емина и Саша Ковачевиќ е песната
Мислам дека со оваа изведба Лукијан го оправда опстојувањето до сега во шоуто. Нека лета тамара ајдеееееее....
Мене убаво ми испеа Лукијан,во глобала сите досадни песни пеат вечерва.. Едит: Луѓе кога пееше Лукијан Још ти се надам,го замислував Лео како му ја пее на Оскарот
Лелее да не им е за урок бре, се поблаги им се односите, па фина е и Кристина вечерва. Супер Иначе Лукиии срцушка
Заедно ја пеат со Емина. Инаку ми се допадна како ја испеа. Морам да кажам дека водителкава Ана од лајв до лајв ми е се по слатка и симпатична.
И мене досадни до сеа ми беа сите настапи. Дали дека на балади ја удрија. Не ми задржуваат внимание, поинтересни ми се коментариве него ли лајфот!
Рзбирам симпатии кон Даниел ,емоции,обожавање и што ти уште не ама вие што паѓате во несвест по него сте ми многуу смешни
Емина ама е скромна, ауу, само она вака можела да ја отпее, па да само ти и Саша кој премина у турбофолк. Е така бе баце така, ова ти лежи тебе, а не да се занесуваш Бил Витерс да го пееш, седи си мирно тука со турбофолчето доста ти е, и ова ти е многу. Како ја сечеше песната, на крај на стихот ужасно го отпеваше, инаку реално песнава сама по себе е тоа, ништо посебно.