Еден од најдосадните лајвови до сега. Место да пеат со цела сила, од срце, од душа, да дадат се што имаат од себе, ова е, да речам, жалосно. Ко утепани се. Ајде само Даниел сакам да го слушнам, да не беше он шоуво ќе беше дно дна.
Во жирито сите се автори на песни само Емина не Мислам сепак глупо испадна Лукијан што пееше песна што не е на Емина.. и онака е во дует.
Лукијан ми е убедливо подобар од минатиот пат. Е шо минатиот пат испадна на сцена и мумлаше и повторуваше три стиха едно по друго. Се уплашив од косава на Наташа Беквалац. Едит, едит: Оваа нема прслук?!?
Дали овие се нормални? Како да ни ги читаат коментарите и се натпреваруваат која од која поникаква на сцена ќе се појаве да ја одериме од коментирање. Незнам, катастрофа. Оваа Ната па, едно време колку беше слатка, средена, сега како искривена риба во конзерва, преослабната со несредена коса, и тоа е за неа како Господ за јаја да го фанала, незнам што е со луѓето.
Луки се снашол,добар беше. Илма фустанот.. Маид му лежат такви песни Се гледа дека Кристина работи со Доктори.Мене ми се свиѓаа И Ана водителката добро се облекла
Не знам што да кажам. Дали за косата, дали за изнасилените фаци, дали за тоа што пее плејбек на вакво музичко шоу, дали... Најгора, мислам дека подобра песна не може да избере.