Дечкото се збуни, не беше негов стил -мислам ме разбираш. Неговото лице кажуваше се, но не се предаде. Исто и Лукијан ја утна песната на полетокот, но никој не кажа ни збор. Не се ни сомневам дека ке помина, само мислам дека му треба малку мир и одмор-ништо повеке
Што мислите кој ќе испадне? Последниов лајф ама никој не ми се допадна. Некако многу лигави со баладиве, ме заспаа. Плус катастрофа избор на гости. Подобро без смешниве "пеачи" порано да завршеше шоуво него ли после секој кандидат настап на гостин. И Х Фактор не е тоа што беше...
Абе Даниел Даниеел, се гледа беше напнат од прошлиот пат, ама убаво му кажа Жељко и кога грешиш, грешиш со стил, и стварно ме збуни викам абе згреши или така ја напраиле песната Ајде покативно да гласамее, да го поддржиме мислам дека сега му треба побвеќе од било кога Јас си гласав 4 пати, ќе гласам уште 2-3
Ај јас да си кажам... Снежето конечно решила да си направи некоја човечка фризура. Ана е премногу слаба, речиси и да нема никакво месо на неа. Дури ме плаши. А онаа Наташа или како се викаше буквално ми ја крена косата. Катастрофа! Од кутриот изглед (претпоставувам во чест на Никола Тесла си ја направила таква косата) до пеењето и песната. Идиотизам. Не знам што воопшто прави оваа овде... Да си кажам и за учесниците: Маид - Добар беше. Мислам дека после се ќе се довлечка до супер-финале. А и би сакала тоа да се случи. А и песната му лежеше. Илма - Добро, можеби е дебела и глупо се облекува, но ова не се оценува овде. Таа има одличен глас. Немала никакви катастрофи и големи падови (исто како и Даниел), па и овој пат беше така. Мислам дека изборот на песна беше добар, а и таа многу убаво ја испеа. Доктори - Пааа, не беа лоши, но не беа и прекрасни. Долго време ми се во кошот на фаворитите, но овој пат не се покажаа многу. Прво, песната не е за групно пеење. Можеби заради тоа, а можеби и заради нешто друго, на рефренот не звучеа баш хармонично. А и оној првиот, плавиот малку ја утна на почетокот. Армин, ако така се викаше оној високиот малку ја поправи работата. Лукијан - Ја развлече онака, добро. Па тој тоа секогаш го прави, не е ништо ново. Во целост, досаден е. Слободно може да си оди. Тамара - Добра беше. Изборот на песна беше добар а и таа добро испеа. Сега за заспана, заспана е, но тоа е тоа. Даниел - Па, и тој беше добар. Можеби направи грешки, но сепак во целост беше добро. Не би рекла дека песните на Желката му лежат на Даниел, но ај да не ја должам. Чао. Редактирам: Славково ме остави со отворена уста. Што е бе овој, педер? Глупа песна, глуп настап, па и педер за изведувач...
Oваа Емина кокошка проста, Тамара секоја емисија фалшира и пак е белосветски талент,а Даниел еднаш ќе направи грешка и низ нос ќе му ја извади и тоа на најироничен можен начин!!
Да види Simon Cowell што направија од шоуво,ќе го прекине одма и више на Балканот нема да го донесе.Од кај искочи па овој сега?
хихи шо праи овој бе у факторов пак??? изненаџењеее по мене сите се добри, најмногу лукијан го сакав, сеа не ми е нешо посебно, а кај даниел шо знам... ок ми е онака, не ми е нешо посебно, ама македонче наше е јас мислам лукијан ке си оди вечерва, нема кој друг, најискрено сите други се многу пред него едит едит : водителкавааааа љубови љубовииииии, мн убаво ми е средена денеска посебна ми е!
Оф леле, шо ти било мониторинг, па ја си ги знам како слушалки бе, а не мониторинг. И стварно, нели само по една слушалка на едното уво се става, зошто он имаше на двете уши? Само мене ли ми се занесува Славко?