Славkо сто пати подобро игра него што пее. А кој му ја праел песнава не му мисли добро, ужасен текст, третооделенски рими, што им е на пишувaчиве на текстови?
Место по сто пати што ги вртат рефрениве можеле по уште една песна да испеат. Ама кој ќе вежба, они едвај една ја учат, се друго е многу.
Рачунајте дека Лукијан свиреше на клавир и пееше. Јас би да испадне Даниел или Доктори. Доста им беше. За до тука добри се. За понатаму нема што да бараат. Илма ќе победи и готово.
Јас велам Хипстер да каже што мисли за кој ќе излезе. Во темата за оскарите скоро сите ги погоди, може и сега ќе погоди.
Оваа вечер сите почнаа со фалш, а завршија многу подобро. Тамара ми е секогаш со фаца - свет се руши Јас типувам на Лукијан или Маид
Би сакала Доктори да бидат во двобој само за да слушнам како ќе ја испеат песната Ама Не да испаднат..
Се намачи што да ти кажам, свиреше и пееше на клавир, уау, прв во историјата што свири на клавир и пее. Таква песна е недостојна за пеење, срамота е да не ја испееш коректно, а он ни тоа не го направи. Реј Чарлс беше слеп и свиреше на клавир и пееше, па никому ништо. Туку што чув мулево Тоше ќе го пее Е тука те чекав гицо да видиме, те фатиле во тесно, ај да те видам да пееше нешто што ни во сон не можеш да го фатиш.