Или Лукијан, или доктори си одат... Инаку до мене е, или некако сите просечно испеаа вечерва? Или дали дека им беа глупави песните *Таман реков, тие први во финале
сите што викате дека можно е Даниел да излезе,поштедете ме со коментари кога ќе пее во финале од типот : Даниеееееееел те сакааааааааааааааам,сонце златнооо,лелелелеле како испеа,Даниел до победаааааааааа!!!!! Пак фала ви однапред.
Лукијан и Доктори нема шанси да си одат, би требало сите ментори да имаат натпреварувач во финале. Ќе оди или Маид или Илма.
Осеќам ќе падне коментар од Емина, Тоше да те чуеше многу ќе беше горд на тебе. Вајда нема никој да се дрзне на глупоштина дека и од него подбро пее, али ко што е едноклеточнана амеба ништо не би ме зачудило. Просечен како и секогаш, реков јас кај ќе пее песна која не ја спремал преходно едно 200 пати. Просечен глас има, препросечен, он Емина не може убаво да ја фати, Тоше ќе го пее, пф Бољи да не го пее, жими се, ќе ми уништи уште една песна во неповрат. Ме послушаа, не поштедија Срамота, Лукијан прв влезе во финале, луѓево сериозно немаат слуш ни вкус, страшно...
И јас мислам дека или Маид или Тамара излегуваат вечерва. Ме мрзи ама ај да објаснам. Како шо видов во англискиот Х Фактор, па и по моја логика е така, мислам дека во финале оди еден ментор со по еден кандидат. И негде погоре го имав прочитано истото.
Ете, нормално, се знаеше.Мора да имаат сите по еден натпреварувач. Се надевам само дека Маид ќе си оди.