Глупости на фејсбук предвреме сите се издадоа кој поминал, кој не. Треба тоа строго да се забрани од страна на продукцијата, а не кој како доаѓа дома се фалат по пријатели, роднини и се раширува, уште не е емитувана емисијата, а знаеме кој поминал.
Znaci sudiive me razocharaa. Kako prvo Kiki ne trebase da ja pushti Ilma,ianko mnogu ubavo pee, sepak e premnogu mala, a Tamara znaci so izvedbata dokaza deka vrska nema. Ali za tretata devojka bravo, neverojaten glas ima. Dodeka Emina ne trebashe da go pushti maliot, ne deka ne pee ubavo deteto pee sovrsheno ama e mnogu mal, a Percoly i Milosh kako ispeaa alal da im e, prekrasno So mislite vie koj ke ima najmnogu glaosvi i ke se vrati od mashkite i od zenskite?
перчоли ,,Според мојот менаџер и други стручни лица јас теебаше да бидам победник на овој х фактор'' Балканот го заболе таквото што твојот менаџер мисли.. стварно има убав глас ама карактер катастрофа многу мило ми падна што испадна
Е готово,се заљубив.Незнам како порано не сум го приметила дечково. Има прекрасен глас и пее со емоции. Последнава изведба што му беше во Judges' Houses си ја симнав на мобилен и по цел ден ја слушам,абе милина http://www.youtube.com/watch?v=IKpNXIE2BYc
И што ако Илма е толку мала кога пее подобро од нејзините постари колеги? Јас сум ЗА децата да можат да си ги искажат нивните таленти без разлика на нивната возраст, бидејќи кај некои среќата иде побрзо, а кај некои подоцна. Кога му се пружила шанса зошто да не ја зграпчат. Теле се учи од мало, а не крава што би рекле.
Да не требало тие учесници што се помлади да одат понатаму, сигурно ќе имаше некое ограничување на годините на кандидатите што се пријавуваат.
Организација нула. Предвреме дознавме кој ќе помине.Си се издадоа сите Па тоа треба строго да им се забрани на кандидатите.
Така е ама сепак ако победи некој со 20тина години веднаш ќе може да му направат кариера, песни, настапи, а малите нема да можат во целост тоа да го прават и ќе им се намали рејтингот додека пораснат. Како што има во денешно време вакви аудиции ќе можат и понатака да се докажат, времето е пред нив. Инаку од кај Емина сакав да поминат Милош, Лукијан и Стефан, а од кај Кики - Тамара, Катарина и Александра Бркович. Од кај Жељко би сакала да помине Даниел, Маид и кој било само не Славко. А од групите... незнам како ќе влегуваат дали како група или поединечно кој како ќе се докаже.
Меѓу Стефан и Перчоли, Перчоли би го вратила. Шознам за Стефан. Според мене, подобро што не помина понатаму. Не ми се допаѓаше некако. Според мене многу некако кокетираше додека пееше. А и не испеа којзнае колку добро да би подзамижала на кокетирањево...се надевам нема да се врати. Кај Перчоли ми се свиѓа тоа што е сигурен у себе и не се труди нешто многу да се допадне некому. Кога си пее, тој си е во свој свет, не ни размислува на публиката. Еден уметник и треба да биде индивидуалист, барем според мене. Ко шо рече Мустафа, страствен пејач. И еден од ретките што не се бунеа нон стоп за нивните колеги.
Еве каде може да гласате за кој да се врати. Спојлер За Стефан гласав https://www.facebook.com/RaiffeisenClub ... 3&app_data
Најпрво перчоли е сигурен во себе зашто стои тим позади него како што кажа самиот и од таму доаѓа целата таа негова сигурност и потребата да не приговара за другите колеги пошто нели тие се испод него тој е најдобриот тука и победникот ,за разлика од другиве учесници каде никој нестои позади нив и кои единствано на ваков начин можат да дојдат до промоција или пари за албум. И јас сесложувам дека треба да се биде индивидуалец ,но перчоли е далеку од индивидуалец дури ниту уметничкото име не му е уникатно ниту имиџот ниту пеето ,бојата на гласот ... дали на пример Лејди Гага ке направеше успех ако не беше уникаттна ,туку ја имитираше на пр.Мадона со изглед и пеење и се викаше на пр. пермадона....
колку се радувам што испадна перчоли па тој не заслужува да помине,многу е самобендисан и се замислува демек некоја фаца е
^ Да, многу се замислува ама ова е Х фактор, и тука се гледа гласот и способноста за пеење а не карактерот