UУУУУУУУУУУУУУУУ МАИДДДДД! НАПРЕД ИЛМА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ах бе колку ме нервира Маид! Илма само напред!!!!!!!!!!!!!!!!
Не ми се верува дека омилените тројца Даниел, Маид и Илма останаа последни а Тамара и Лукијан први...није могуче.....сакам Маид да влезеее го обожавам човекот, нека си оди Илма овој пат иако и она е добра....требаше Тамара да оди, флегма неверојатна...никаква енергија на сцена.....ама тоа е
Ако на Илма не и е овде местото, незнам на кој му е. Стварно неможам да сфатам некои коментари, овде се гледа талент и харизма а не кој е мал кој голем , кој има а кој нема време за кариера. Жално ќе биде ваков талент да испадне појкрај толку просечни врескачи во шоуво.
Маид Даниел денес киксна но тоа не значи дека ќе го променам мислењето за него.Тој за мене сеуште е победник,кога кажа Ана дека Даниел оди во финале ми дојде срцето.Испратив 7 пораки за него и не жалам ја заслужуваше поддршката вечерва. Илма Вака на кратко: Доктори беа добри,Тамара не воодушеви вечерва,Лукијан беше ок.
Ај стар е па ќе го сожалуваме, црвен крст е ова. Требаше да остават на гледачите да одлучат. Ццццц не ми се верува дека Илма ја пратија дома еј, кој идиотизам човече.