Фала богу бе, имало Господ. Оди кај мама и тато да те воспитаат како треба да се однесува 13 годишно девојче. Чао ариведерчи.
Илма е далеку подобар вокал од Маид,ама ептен ми е антипатична и мислам дека ќе ја удреше славата премногу,прерано.
И шо ако го има гласот, кога е одвратна и антипатична. Сега ако лета волку и се замислува шо ќе биде за некоа година. Дај боже да созрее и да се скроте и да биде поскромна инаку тоа ќе и го скрате патот кон секаков успех. Пу бе, оти и го немам гласот, жими се јас не сум самобендисана и крената до небо, и плус го депилирам бркот!
Им ја знам политиката на водење вакви шоуа на Србите, дека најмладиот треба прв да си замине. На факултет прееска дискутиравме за "Факторов" и единствена бев шо прогнозираше дека Илмето "че ичи кучи".
Јас па мислев дека има шанса Илма и да победи тие го исфрлија девојчето.... поради 13те години кои ги има??? Немогуче Па во америчкото шо победи 50 годишен што требаше да прават???? Свашта, не ми се верува
А овој паунов ко демек скромен е. Не ми се верува дека дозволија возраста да одлучи. Уф. Кафана је моја судбина оди понатаму на Икс фактор. Тоооооо!
Се мислев дека жирито ќе остави да одлучи публиката и дека Илма поради вокалот ќе ја остават во финале и токму спротивното се случи,Илма испадна и многу ми е мило!! И така ми беше многу одвратна и лигава.
Уф не ми се верува Илма отпадна Јас па мислев девојчево ќе тера до крај, не ми беше фаворит уште од почеток, ме нервираше со тоа нејзино лигавење..праведна одлука,но како се ближи крајов се повеќе мислам дека Докторите ќе победат или пак Тамара иако Даниел ми е фаворит се разбира
Срамота, двата најдобри вокали во дуелот! Па, гласат ли тие Босанци бре? Баш ме занима како Тамара и Лукијан би испејале некоја од песниве во дуелов? Никако, нема да можат. Тоа е, неправда!
Уште ова: Лукијан нема да победи бидејќи не е доволно квалитетен Доктори нема да победат бидејќи се бенд Маид нема да победи бидејќи а малку антипатичен Даниел нема да победи бидејќи е Македонец! Тоа ни ја остава Тамара... Гледајте финале, ќе се уверите во ова! Поздрав!