Да кажам за вчера. Маид. Јас немам некое добро мислење за него. Да, има глас, меѓутоа мене лично не ми е за победа на ова шоу. На странски го немаме слушнато и сите песни ми ги пее некако слично.. Што знам.. Илма. Јас мислам дека е скроз фер што вчера Илма си отиде. Девојчето освен глас нема ништо друго. Нема ни изглед, ни стил, ни шарм.. Едноставно го нема тој X Factor. Плус, беше и премногу млада. Доста и беше. Доктори. Они беа преубави. Со секој настап се поразлични, покажаа дека во секаков вид на песна можат да се снајдат, и јас мислам дека тоа е потребно за победник. Млади се, шармантни, девојчињата ги сакаат.. Супер се! Мои фаворити за победа! Лукијан. Он искрено не треба да се најде во најдобрите 5.. Не е ништо посебно, сите песни ги изведува слично, фалшира и досаден ми е.. Тамара. Она ми е некако иста приказна како Лукијан, освен што пее за нијанса подобро.. Млитава е и досадна.. Ама колку ја форсираат, нема да се зачудам да победи. Даниел. Не знам што му се случи вчера, веројатно имаше трема, ама не е ништо страшно, секој греши. Тој толку многу покажа во ова натпреварување, така што оваа грешка е занемарлива. Даниел ја заслужува победата и ако се е регуларно ќе победи! Секој настап му беше совршен и различен од претходниот. Тоа е тоа. Според мене реален победник е Даниел, после него Доктори . Само тие двајца секогаш се различни и спремни за секаква промена и таков треба да биде победникот. За разлика од нив Маид цело време пее турбофолкерски, а Тамара и Лукијан жалопојки и срцепартелни песни и се немаат покажано на повеќе полиња.
Браво Илма, така ја воспитале дома ц ц ц Може немала лоша намера, но вие како би го сфатиле? Преземено од: Спојлер http://tocka.com.mk/4/120679/besnata-ilma-karahmet-ja-prokolna-emina-jahovik-na-fejsbuk
Тензично било пред почетокот на шоуто. Кажаа дека првин имало некој скандал со Ана и Славко. По изразов на лицето на Даниел, изгледа Емина го нападнала за нешто.
Незнам што сте се фатиле за тоа дека Маид не пеел на англиски или пак незнаел да пее на англиски,па реално гледано и што ке му е да пее на англиски???? Да не направи кариера во странство,па кажете ми еден српски/босански/црногорски/македонски т.е балкански пејач/пејачка што има кариера во странство и пее англиски песни?
Прво мислев дека не е вистина ова дека од некој лажен профил е ама изгледа вистина е. http://citaj.ba/magazin/muzika/36598-il ... -foto.html
И мене не ми се веруваше па разгледав некои српски портали и секаде ја има истата информација. Со ова само покажа колку праведно е исфрлена затоа што освен глас нема ништо, а најмалку домашно воспитување.
Ако е ова нејзиниот профил и на Кристина и се заблагодарила што ја исфрлиле. https://sr-rs.facebook.com/IlmaKarahmet13
Го избришала коментарот без срам и перде. На скоро иста возраст сме, ама никогаш вака не би се однесувала.
Значи толку НЕОРГАНИЗИРАНО, УЖАСНО, НИКАКВО ШОУ ЈАС НЕМАМ ВИДЕНО! ОД СЛАВКО ДО ЕМИНА СИТЕ СЕ ЗА НА ПСИХИЈАТАР. Кој се тепал, кој колнел, кој ово праел, кој оно праел. Да, требаше Тамара да лета, пред Илма, ама ете ја избраа Илма, и шо цмиздри сега, колне клетви магии фрла?? Емина Контрадикторност до небесата, шо ма ненашминкана жабо до 17 години, а коа ти цмиздреше оноа малоно, АМА МАЛ Е 14 ИМА, ИМА ТАЛЕНАД ИМА НЕ ЗНАМ ВИШЕ НИ ШТО. Славко со Таа водителкана ќе се испотепал, пораките не стигале на време.... Емина нешто накострешена спрема Даниел... Абе не сме ние Балканците за вакви ШОУА каков Х фактор, за нас само КОПАЧ ФАКТОР, ОПИНОК ФАКТОР ТАКВО НЕШТО НИ ТРЕБА, АЈТ СО ЗДРАВЈЕ!
Peticija - Vratimo Ilmu Karahmet u X Factor Pročitajte! Ilma Karahmet Ne znam zašto je došlo do ovolike zbrke na svim portalima zbog mog komentara na Emininom statusu. Ništa loše nisam mislila, samo hoću da kažem da mi je srušila snove, svojom odlukom, ali ja i dalje nju poštujem, kao i sve ostale članove žirija, i kao sve starije osobe od mene. Toliko ..
Ова е пре долно и за девојче од 13 години или колку е Илма. Тоа на ништо не личи. Вака јавно Воспитание 0, тоа ми го докажа Илма! Славата удира во глава, еее! Соновите и срушила Емина, какви сонови имаш на 13 години жити се???? Животот е пред неа, нека не ми се занесува многу, чафка.
И на крај сите ќе излезат одшоуво испокарани и пак нема да има соработка и ќе излезе како што се случи на операција триумф кога победникот не доби ништо од тоа што му беше ветено Препорака до сите странски продуценти на вакви шоуа од типот на икс фактор: НИКОГАШ ПОВТОРНО НЕ СЕ ОСУДУВАЈТЕ ДА ПРОДАДЕТЕ ЛИЦЕНЦА НА БАЛКАНОВ! Подобро да иде ограничено на една држава отколку на регион, зашто не сме за вакви тпови на шоуа што бараат совршена продукција и организација, а не некои шалабајзери да го ус**ат цело шоу
И што дека испаднала? Ќе има слава,дете е,треба да си игра,а не да се занимава со бизниси... Ќе има и слава и публика и се,само треба да биде дете барем засега. Инаку и јас се сомневам за на крајот,за со Даниел. Ништо не ме чуди.
И Илма си го покажа своето лице.Премногу вообразено и самоуверено девојче! Да не очекуваше победник да биде ? Не и личи,навистина. Дури сега ми текна на Харис и на оваа споредба,што тој барем заплака како дете наместо да се вообрази и да почне да колне се живо и диво.
Ах Илме,а толку се нервирав кога некој на форумов ќе напишеше нешто негативно за тебе... ова е циркус невиден,срамота..