Ми се здосади за Илма веќе муабет да прајме Тук ај да ве видам шо ќе коментирате за овој? http://www.youtube.com/watch?v=uw_lJOwAFQw Мене работата ми изгледа:Крив си што си жив шала на страна, ова е ту мач own:
Кој губи има право да се лути. Наместо девојчево со крената глава да си заминеше од шоуто, сигурна сум дека ќе и се појавија многу услови за понатамошен развој. А сега со вакво однесување и родителите кои ги има, не верувам дека постои музичка продукција која би соработувала со "нив". Ова е жива вистина НАЛУТИ ГО НЕКОЈ И ЗАПОЗНАЈ МУ ГО ВИСТИНСКОТО ЛИЦЕ
Самата си се закопува, нека бидат децидни нејзините родители ако имаат малку акал и контрола врз нивната непоуздана ќерка и да ја изолираат малата од интернетот, уште 3 месеци има до распуст па нека џафка после колку сака. Што е најтрагично, со таков глас и вакво однесување, нема да мрдне подалеку од Кисељак. А сега босанците може слооободно да тресат **** како е шоуто наместено, или дека го местеле Даниел да победи. Па и ќе победи, во тоа да не сумљаат.
Значи не сум била единствена на која овој и личи на педер. Премногу ја затресе сцената,премногу тресења,стварно ту мач.
Гревче,педерче ли е овај?Страмота овај на Х-фактор да се појави во ова издание..цц.. Кога го видов вака останав
Јас мислам дека целиот револт е поради тоа како се изрази Емина и причината која ја наведе. Можеше да рече, Маид ми се допадна повеќе, сметам дека е тоа што го бараме и дека заслужува да оди понатаму. Наместо тоа се изрази како простата глупача каква што е. Детево што го претера го претера. Нашиве медиуми исто, самоза тоа да се пишувало и што е вистина и што не е.
Dragi moji,zamolila bih vas da mi napisete ,svi oni, kome nisu prolazili glasovi sinoc? Volim vas. Мори, да сум до тебе, како би те истегнала за тоа косичето, да знаеш... Евентуално за бркчињата. Искрено, ептен ми е криво што ја величев Илма, а што го „плукав“ Чато. Да не се роднини нешто со оваа? https://www.youtube.com/watch?v=c11aJ63NTqU
Илма се понашасе многуу детинесто..и испадна многу глупава..Сама се издаде и си го покажа вистинското лице..Испадна неблагодарна и дрска После се и сите убави коментари кажани за неа таа така му се заблагодари на жирито..особено на Емина..13год. девојче да колни..Тотален срам и за неа и за нејзините родители кои и дозволие тоа да го направи..Распуштено девојчиште..извинете вака за тоа ДЕВОЈЧИШТЕ но на нерви ми оди
Мислам дека жирито гласаше неправедно за нејзините години, затоа што во Холандски Х фактор победи 9 годишно девојче
Лелеее кај ме потсети на оваа Колку само е самоуверена, тоа чудо нешто. Коа ја слушнав како пее, си мислев дека Бијонсе ја донесле
Јас коментарот на Емина не би го нарекла претерување,жената си кажа најреално. Илма има време да си направи кариера,сега таа треба да се школува.Што се однесува до Маид,како што кажа Емина,ова би можело да му биде и последна шанса со оглед на годините и стварно би било жално заради едно девојче да ја изгуби шансата.
Илма ја мразев уште од почетокот, баш се очекуваше ваквко БУМ исфрлање за неа, не знам што се потресувате. Мораше да направи скандал. Мора сите да знаат дека царицата си заминала. Детето го дигнаа во небо, сега како знаат нека ја спушатат. А јас ја мразам и ќе ја мразам. Не можам да ја поднесувам, грда ми е и никаква.
И девојчево имаше 13 години кога ја испеа песната и пее 94838347 поубаво од Илма.И убаво е облечена,не како Илма со тоа фустаните широки. http://www.youtube.com/watch?v=LKozX5BoDNs
Ај да кажам некој збор и јас : Значи незнам што се фатија сите толку за Даниел што згрешил малку, па други некои секоја песна ја грешат па ништо... не може да му се суди по еден лош настап кога сите други му беа одлични! и стварно се надевам дека нема да биде наместено финалево, па Даниел да е само за да гласа Македонија Лукијан немам ништо против него ама реални да бидеме од овие 5-тина најлошо пее Тамара ќе победи оваа или да ? Нема да биде заслужено, колку и да пее добро не е најдобра... Доктори секогаш ја развеселуваат вечерта па дури и тажна песна кога пеат Се гледа дека Кристина многу добро ги подготвува, бидејќи мислам дека тие имаат најголем напредок од почеток па до сега Што се случи со коментариве на Илма, навистина се спушти многу ниско, јас разбирам мала е и се тоа ама цела емисија се правеше најпаметна и сега вака да се однесува Многу добро постапија што ја испратија дома, во право беа за годините, ете и сама покажа колку е незрела... гласот и е совршен ама некогаш не е само тоа доволно, треба и карактер, харизма да имаш. Маид го оставив за крај затоа што стварно немам доволно зборови за да кажам колку ме изненади човеков последниов live... јас од почеток викав дека убаво пее, дека ми се свиѓа што е весел ама овој пат и со Није љубав ствар, а посебно со Одисеја, си го повлекувам зборот... (не пее убаво) пее преубаво ! Незнам што толку имате против него дали дека пее на српски само, или дека секогаш е весел и насмеан, ама јас се повеќе и повеќе му се восхитувам на човеков и дефинитивно ако е Даниел прв, Маид треба да биде втор.
Ова е стварноо веќе претеризам од страна на Илма и нејзините!! Сега уште читам, мајка и викала демек јас верував дека ќе победи, ама ја наместија намерно ја исфрлија, увид во гласовите незнам што! Што се замислуваат, проба - не успеа, тоа е тоа. Повеќе среќа нареден пат, сите сакаат да победат ама ова е стварноо претерано. Додека беше таму финаа мислиш на мравка не гази, а сега ете си се покажа каква е. Значи тоа било се лице правење и глума! Епа, мило ми е што испадна, како и да е по 100 пат кажувам, не ни има x фактор!