X Фактор Адриа (Сител)

Discussion in 'Серии и емисии' started by Primadonna, Jul 5, 2013.

?

Кој е вашиот фаворит за победа?

1. Даниел

532 vote(s)
    74.1%
  2. Доктори

30 vote(s)
    4.2%
  3. Лукијан

26 vote(s)
    3.6%
  4. Маид

110 vote(s)
    15.3%
  5. Тамара

20 vote(s)
    2.8%
  1. mime87

mime87 Популарен член

Морам да признам дека Лукијан во последниот настап со песната на Емина ме воодушеви,значи буквално уживав и во Вторникот ми беше најдобар,Даниел не дека беше лош но незнам некако не беше внесен во песната не беше то то очекував пред финелето да направи бум но се изненадив непријатно,се надевам дека во финалето ќе биде беспрекорен...

2. Barbica

Barbica Популарен член

Да не треба да сечам вени за Даниел? Ако сакате само убави зборови за Даниел, отворете фан тема. Во спротивно, навикни се на критики.
    И немам време 24 часа да пишувам за Даниел срце злато сонценце.

Adi888 and tinka-mace like this.
  3. evelyn993

evelyn993 Истакнат член

Ја мислам дека на Даниел добро би му легнала од Take That - Rule the world. Но судејќи колку се писмени судиите веројатно ќе мислат дека е досадна песната исто како и Unchained Melody, така да што сака нека одбере, што смета дека му леже добро на гласот.

Lolo5 likes this.
  4. Primadonna

Primadonna Популарен член

Немој да ме је*еш бре.Темава е за реални критики и коментари.Тоа е нашиот балкански менталитет - незнаеме да цениме ама знаеме да плукаме.Во темава никогаш не сретнав коментар за Даниел од типот : сонцеее,најубаав..сите такви коментари кои ги има во темава се наменети кон Алекса и неговата заведувачка компанија.Кога веќе не ви се свиѓа Даниел,почитувајте го.Ни го обели образот во вистинска смисла на зборот,за разлика од вас кои со хејтање преку екран ништо не постигнувате.

Lolo5, Ella.313, hristinnnna and 14 others like this.
  5. Barbica

Barbica Популарен член

А што постигнувате вие со величење преку екран, жити се кажи ми.
    И чиј образ обелил? Не е ова натпревар на земји па да не претставува нас или да покажуваме знамиња во публика. Дечкото си се натпреварува за себе, за никој друг затоа што ова е шоу, а не Избор на земја со најдобар вокал. А дали ќе го почитуваме или не, тоа зависи од нас, не од тебе, мила.

tinka-mace likes this.
  6. Primadonna

Слатко ме изнасмеа.Знаеш како ни го обели образот?Така што сите сметаа дека сме земја со неквалитетни пеачи а тој се појави и сите тие мислења потоноа во вода,ете во таа смисла.А ако твојот капацитет е толкав за да неможеш да го разбереш тоа јас не сум виновна.Даниел никој не го величи туку човекот си има квалитет а тие што го велат спротивното цркаат од љубомора.Немам намера веќе да реплицирам ниски луѓе,иди слушај си турбофолк и не лечи комплекси по форуми. :* :*

7. Barbica

Barbica Популарен член

Значи доаѓаме пак до тоа дека ти и сличните го гледате ова како натпревар на земји, а не на пејачи чие потекло е неважно :lol: Сега е јасно се'.

8. x-MajaEsposito-x

x-MajaEsposito-x Популарен член

Незнам за вас, али јас ја обожавам неговата песна Нежна ко принцеза а и Breathe Easy многу ќе му одговара на гласот.
    Во секој случај која песна и да ја избере, не се сомневам во неговиот настап
    И да, престанејте веќе со караниците.!

Lolo5 and Ilinaaa like this.
  9. RainBow

RainBow Глобален модератор Staff Member

Немојте да ми кажете дека само една песна ќе пеат во финалето? :^)
    И не знам зашто се објаснувате со некој на кој Лукијан му е фаворит. :rofl:
    Па уште не можел да ги фати високите ноти, Даниел, ама затоа Алекса можеше, ама ај убав е он, ќе му простиме. :D

Lolo5, Gioia, sweet-cherry and 10 others like this.
  10. Sarence

Sarence Популарен член

:^) Да цркаме од ЉУБОМОРА!? Жити се!? Kакви не ѕвезди има по светов не би му љубоморела па на оној (уште да имаше за што) :puke:

11. Hipster

Hipster Форумски идол

Aко Лукијан ви пее добро и не сте сте ги чуле до сега милионете фалшови и неправилно дишење при пеење, навистина ви е потребен оториноларинголог.
    Онака сеедно како изгледа човекот, од кај е, кој е, ама врска си нема од пеење ниту пак држење на сцена има, не знае една реченица да склопи ама се тоа башка кога има ипод просечен глас.
    За сите други има нешто позитивно да кажам за овој ништо. И ме лути кога слушам со кого го споредуваат, нагрдува светски песни а они се мочаат во гаќи на медиокритети. Срамота и жалосно е да го лажат дека има талент кога дечкото нема, за аранжирање и компонирање не знам, ама за пеење нема и нека се помири со тоа. Ниту пак харизма и став има, има една иста фаца збунето муле, нит знае да се изразува нит е нешто интересен, да не му беше менторка Емина ќе леташе во прв лајф.

Инаку не ми е јасно зашто се карате толку кога секој си има право на свој фаворит. Не може на сите само еден да ни се допаѓа и сите само за тој да гласаме. Самите се паѓате на евтини провокации и губите неври и време тука да се правдате. Крај ан муабетот, не им се свија Даниел не им се свија, има доста луѓе кои му се фанови и кои ќе му одат на концерти и ќе ги слушаат во иднина дај боже неговите песни.
    Еден Мајкл Џексон па не го сакаа сите, вие за Даниел сте се фатиле, кулирајте малку и уживајте во неговите настапи.

Bile15, Gioia, Monna.Monna and 23 others like this.
  12. Primadonna

По 3 песни ќе пеат.Кристина пиша на нејзината страница дека ќе пеат 3 песни и дека е многу задоволна од изборот. :D

Ilinaaa and RainBow like this.
  13. iva.89

iva.89 Истакнат член

Нашиот менталитет е таков да се сите подобри од нас, не сфаќам зошто толку го критикувате Даниел..човекот има толку чист и убав глас, одлично се однесува на сцена едноставно кога го гледам неговиот настап имам чуство како да настапува светски пеач :) само пусто македонче почнува да цениме некого откако ке го изгубиме

14. QueenElena

QueenElena Популарен член

Никој не ти рече да сечеш вени за Даниел.
    А ти изгледа тоа го очекуваш штом го кажуваш тоа без јас нешто да кажам.
    Само реков дека пишуваш некои намќорести мислења и си одиш.

FotoLina3 likes this.
  15. Primadonna

Тинејџеркиве имале смисла за хумор. :?

Golden and Ilinaaa like this.
  16. tiph24

tiph24 Истакнат член

зошто толку негативно за Даниел? :o
    Па човекот пее преубаво,го сакаме,си има публика..Од кај знаеш дека нема да изгради кариера?И немора да се трескаш за него,ако ти се свиѓа како пее-добро,слушај го,ако не-не,твој вкус ;)

QueenElena and FotoLina3 like this.
  17. sweety7777

sweety7777 Нов член

:x

Attached Files:

Lolo5 likes this.
  18. x-MajaEsposito-x

x-MajaEsposito-x Популарен член

Која е оваа бе?

Ilinaaa likes this.
  19. celineparis

celineparis Популарен член

Македонскиве сељанки први се кога треба лошо да коментираат. И излегол Алекса сигурно па затоа е нервозна.

Golden and x-MajaEsposito-x like this.
  20. Ilinaaa

Ilinaaa Истакнат член

А која е оваа Кристина :devil: и на што се однесува коментаров , ме изнасмеа добро морам да признам :rofl: :rofl: :rofl: ,види ги со каков речник на изразување критикуваат некој друг ,во случајов Даниел :rofl: :rofl: :rofl: :lol:

x-MajaEsposito-x likes this.