Морам да признам дека Лукијан во последниот настап со песната на Емина ме воодушеви,значи буквално уживав и во Вторникот ми беше најдобар,Даниел не дека беше лош но незнам некако не беше внесен во песната не беше то то очекував пред финелето да направи бум но се изненадив непријатно,се надевам дека во финалето ќе биде беспрекорен...
Да не треба да сечам вени за Даниел? Ако сакате само убави зборови за Даниел, отворете фан тема. Во спротивно, навикни се на критики. И немам време 24 часа да пишувам за Даниел срце злато сонценце.
Ја мислам дека на Даниел добро би му легнала од Take That - Rule the world. Но судејќи колку се писмени судиите веројатно ќе мислат дека е досадна песната исто како и Unchained Melody, така да што сака нека одбере, што смета дека му леже добро на гласот.
Немој да ме је*еш бре.Темава е за реални критики и коментари.Тоа е нашиот балкански менталитет - незнаеме да цениме ама знаеме да плукаме.Во темава никогаш не сретнав коментар за Даниел од типот : сонцеее,најубаав..сите такви коментари кои ги има во темава се наменети кон Алекса и неговата заведувачка компанија.Кога веќе не ви се свиѓа Даниел,почитувајте го.Ни го обели образот во вистинска смисла на зборот,за разлика од вас кои со хејтање преку екран ништо не постигнувате.
А што постигнувате вие со величење преку екран, жити се кажи ми. И чиј образ обелил? Не е ова натпревар на земји па да не претставува нас или да покажуваме знамиња во публика. Дечкото си се натпреварува за себе, за никој друг затоа што ова е шоу, а не Избор на земја со најдобар вокал. А дали ќе го почитуваме или не, тоа зависи од нас, не од тебе, мила.
Слатко ме изнасмеа.Знаеш како ни го обели образот?Така што сите сметаа дека сме земја со неквалитетни пеачи а тој се појави и сите тие мислења потоноа во вода,ете во таа смисла.А ако твојот капацитет е толкав за да неможеш да го разбереш тоа јас не сум виновна.Даниел никој не го величи туку човекот си има квалитет а тие што го велат спротивното цркаат од љубомора.Немам намера веќе да реплицирам ниски луѓе,иди слушај си турбофолк и не лечи комплекси по форуми.
Значи доаѓаме пак до тоа дека ти и сличните го гледате ова како натпревар на земји, а не на пејачи чие потекло е неважно Сега е јасно се'.
Незнам за вас, али јас ја обожавам неговата песна Нежна ко принцеза а и Breathe Easy многу ќе му одговара на гласот. Во секој случај која песна и да ја избере, не се сомневам во неговиот настап И да, престанејте веќе со караниците.!
Немојте да ми кажете дека само една песна ќе пеат во финалето? И не знам зашто се објаснувате со некој на кој Лукијан му е фаворит. Па уште не можел да ги фати високите ноти, Даниел, ама затоа Алекса можеше, ама ај убав е он, ќе му простиме.
Да цркаме од ЉУБОМОРА!? Жити се!? Kакви не ѕвезди има по светов не би му љубоморела па на оној (уште да имаше за што)
Aко Лукијан ви пее добро и не сте сте ги чуле до сега милионете фалшови и неправилно дишење при пеење, навистина ви е потребен оториноларинголог. Онака сеедно како изгледа човекот, од кај е, кој е, ама врска си нема од пеење ниту пак држење на сцена има, не знае една реченица да склопи ама се тоа башка кога има ипод просечен глас. За сите други има нешто позитивно да кажам за овој ништо. И ме лути кога слушам со кого го споредуваат, нагрдува светски песни а они се мочаат во гаќи на медиокритети. Срамота и жалосно е да го лажат дека има талент кога дечкото нема, за аранжирање и компонирање не знам, ама за пеење нема и нека се помири со тоа. Ниту пак харизма и став има, има една иста фаца збунето муле, нит знае да се изразува нит е нешто интересен, да не му беше менторка Емина ќе леташе во прв лајф. Инаку не ми е јасно зашто се карате толку кога секој си има право на свој фаворит. Не може на сите само еден да ни се допаѓа и сите само за тој да гласаме. Самите се паѓате на евтини провокации и губите неври и време тука да се правдате. Крај ан муабетот, не им се свија Даниел не им се свија, има доста луѓе кои му се фанови и кои ќе му одат на концерти и ќе ги слушаат во иднина дај боже неговите песни. Еден Мајкл Џексон па не го сакаа сите, вие за Даниел сте се фатиле, кулирајте малку и уживајте во неговите настапи.
По 3 песни ќе пеат.Кристина пиша на нејзината страница дека ќе пеат 3 песни и дека е многу задоволна од изборот.
Нашиот менталитет е таков да се сите подобри од нас, не сфаќам зошто толку го критикувате Даниел..човекот има толку чист и убав глас, одлично се однесува на сцена едноставно кога го гледам неговиот настап имам чуство како да настапува светски пеач само пусто македонче почнува да цениме некого откако ке го изгубиме
Никој не ти рече да сечеш вени за Даниел. А ти изгледа тоа го очекуваш штом го кажуваш тоа без јас нешто да кажам. Само реков дека пишуваш некои намќорести мислења и си одиш.
зошто толку негативно за Даниел? Па човекот пее преубаво,го сакаме,си има публика..Од кај знаеш дека нема да изгради кариера?И немора да се трескаш за него,ако ти се свиѓа како пее-добро,слушај го,ако не-не,твој вкус
Македонскиве сељанки први се кога треба лошо да коментираат. И излегол Алекса сигурно па затоа е нервозна.
А која е оваа Кристина и на што се однесува коментаров , ме изнасмеа добро морам да признам ,види ги со каков речник на изразување критикуваат некој друг ,во случајов Даниел