1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

X Фактор Адриа (Сител)

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од Primadonna, 5 јули 2013.

?

Кој е вашиот фаворит за победа?

1. Даниел

532 глас(а)
    74,1%
  2. Доктори

30 глас(а)
    4,2%
  3. Лукијан

26 глас(а)
    3,6%
  4. Маид

110 глас(а)
    15,3%
  5. Тамара

20 глас(а)
    2,8%
  1. mime87

mime87 Популарен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2010
    Пораки:
    3.956
    Допаѓања:
    6.949
    Морам да признам дека Лукијан во последниот настап со песната на Емина ме воодушеви,значи буквално уживав и во Вторникот ми беше најдобар,Даниел не дека беше лош но незнам некако не беше внесен во песната не беше то то очекував пред финелето да направи бум но се изненадив непријатно,се надевам дека во финалето ќе биде беспрекорен...

На Lolo5, tinka-mace, Marossa и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  2. Barbica

Barbica Популарен член

Се зачлени на:
    22 јуни 2010
    Пораки:
    1.309
    Допаѓања:
    489
    Да не треба да сечам вени за Даниел? Ако сакате само убави зборови за Даниел, отворете фан тема. Во спротивно, навикни се на критики.
    И немам време 24 часа да пишувам за Даниел срце злато сонценце.

На Adi888 и tinka-mace им се допаѓа ова.
  3. evelyn993

evelyn993 Истакнат член

Се зачлени на:
    13 јули 2011
    Пораки:
    488
    Допаѓања:
    314
    Ја мислам дека на Даниел добро би му легнала од Take That - Rule the world. Но судејќи колку се писмени судиите веројатно ќе мислат дека е досадна песната исто како и Unchained Melody, така да што сака нека одбере, што смета дека му леже добро на гласот.

На Lolo5 му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Primadonna

Primadonna Популарен член

Се зачлени на:
    6 август 2012
    Пораки:
    1.341
    Допаѓања:
    2.163
    Немој да ме је*еш бре.Темава е за реални критики и коментари.Тоа е нашиот балкански менталитет - незнаеме да цениме ама знаеме да плукаме.Во темава никогаш не сретнав коментар за Даниел од типот : сонцеее,најубаав..сите такви коментари кои ги има во темава се наменети кон Алекса и неговата заведувачка компанија.Кога веќе не ви се свиѓа Даниел,почитувајте го.Ни го обели образот во вистинска смисла на зборот,за разлика од вас кои со хејтање преку екран ништо не постигнувате.

На Lolo5, Ella.313, hristinnnna и 14 други им се допаѓа ова.
  5. Barbica

Barbica Популарен член

Се зачлени на:
    22 јуни 2010
    Пораки:
    1.309
    Допаѓања:
    489
    А што постигнувате вие со величење преку екран, жити се кажи ми.
    И чиј образ обелил? Не е ова натпревар на земји па да не претставува нас или да покажуваме знамиња во публика. Дечкото си се натпреварува за себе, за никој друг затоа што ова е шоу, а не Избор на земја со најдобар вокал. А дали ќе го почитуваме или не, тоа зависи од нас, не од тебе, мила.

На tinka-mace му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Primadonna

Се зачлени на:
    6 август 2012
    Пораки:
    1.341
    Допаѓања:
    2.163
    Слатко ме изнасмеа.Знаеш како ни го обели образот?Така што сите сметаа дека сме земја со неквалитетни пеачи а тој се појави и сите тие мислења потоноа во вода,ете во таа смисла.А ако твојот капацитет е толкав за да неможеш да го разбереш тоа јас не сум виновна.Даниел никој не го величи туку човекот си има квалитет а тие што го велат спротивното цркаат од љубомора.Немам намера веќе да реплицирам ниски луѓе,иди слушај си турбофолк и не лечи комплекси по форуми. :* :*

7. Barbica

Barbica Популарен член

Се зачлени на:
    22 јуни 2010
    Пораки:
    1.309
    Допаѓања:
    489
    Значи доаѓаме пак до тоа дека ти и сличните го гледате ова како натпревар на земји, а не на пејачи чие потекло е неважно :lol: Сега е јасно се'.

8. x-MajaEsposito-x

x-MajaEsposito-x Популарен член

Се зачлени на:
    8 март 2013
    Пораки:
    1.735
    Допаѓања:
    3.522
    Незнам за вас, али јас ја обожавам неговата песна Нежна ко принцеза а и Breathe Easy многу ќе му одговара на гласот.
    Во секој случај која песна и да ја избере, не се сомневам во неговиот настап
    И да, престанејте веќе со караниците.!

На Lolo5 и Ilinaaa им се допаѓа ова.
  9. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.053
    Допаѓања:
    66.729
    Немојте да ми кажете дека само една песна ќе пеат во финалето? :^)
    И не знам зашто се објаснувате со некој на кој Лукијан му е фаворит. :rofl:
    Па уште не можел да ги фати високите ноти, Даниел, ама затоа Алекса можеше, ама ај убав е он, ќе му простиме. :D

На Lolo5, Gioia, sweet-cherry и 10 други им се допаѓа ова.
  10. Sarence

Sarence Популарен член

Се зачлени на:
    29 јуни 2012
    Пораки:
    344
    Допаѓања:
    623
    :^) Да цркаме од ЉУБОМОРА!? Жити се!? Kакви не ѕвезди има по светов не би му љубоморела па на оној (уште да имаше за што) :puke:

11. Hipster

Hipster Форумски идол

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    5.779
    Допаѓања:
    22.420
    Aко Лукијан ви пее добро и не сте сте ги чуле до сега милионете фалшови и неправилно дишење при пеење, навистина ви е потребен оториноларинголог.
    Онака сеедно како изгледа човекот, од кај е, кој е, ама врска си нема од пеење ниту пак држење на сцена има, не знае една реченица да склопи ама се тоа башка кога има ипод просечен глас.
    За сите други има нешто позитивно да кажам за овој ништо. И ме лути кога слушам со кого го споредуваат, нагрдува светски песни а они се мочаат во гаќи на медиокритети. Срамота и жалосно е да го лажат дека има талент кога дечкото нема, за аранжирање и компонирање не знам, ама за пеење нема и нека се помири со тоа. Ниту пак харизма и став има, има една иста фаца збунето муле, нит знае да се изразува нит е нешто интересен, да не му беше менторка Емина ќе леташе во прв лајф.

Инаку не ми е јасно зашто се карате толку кога секој си има право на свој фаворит. Не може на сите само еден да ни се допаѓа и сите само за тој да гласаме. Самите се паѓате на евтини провокации и губите неври и време тука да се правдате. Крај ан муабетот, не им се свија Даниел не им се свија, има доста луѓе кои му се фанови и кои ќе му одат на концерти и ќе ги слушаат во иднина дај боже неговите песни.
    Еден Мајкл Џексон па не го сакаа сите, вие за Даниел сте се фатиле, кулирајте малку и уживајте во неговите настапи.

На Bile15, Gioia, Monna.Monna и 23 други им се допаѓа ова.
  12. Primadonna

Се зачлени на:
    6 август 2012
    Пораки:
    1.341
    Допаѓања:
    2.163
    По 3 песни ќе пеат.Кристина пиша на нејзината страница дека ќе пеат 3 песни и дека е многу задоволна од изборот. :D

На Ilinaaa и RainBow им се допаѓа ова.
  13. iva.89

iva.89 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 септември 2010
    Пораки:
    23
    Допаѓања:
    18
    Нашиот менталитет е таков да се сите подобри од нас, не сфаќам зошто толку го критикувате Даниел..човекот има толку чист и убав глас, одлично се однесува на сцена едноставно кога го гледам неговиот настап имам чуство како да настапува светски пеач :) само пусто македонче почнува да цениме некого откако ке го изгубиме

На FotoLina3, Primadonna, babyblond и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  14. QueenElena

QueenElena Популарен член

Се зачлени на:
    1 август 2013
    Пораки:
    1.212
    Допаѓања:
    1.290
    Никој не ти рече да сечеш вени за Даниел.
    А ти изгледа тоа го очекуваш штом го кажуваш тоа без јас нешто да кажам.
    Само реков дека пишуваш некои намќорести мислења и си одиш.

На FotoLina3 му/ѝ се допаѓа ова.
  15. Primadonna

Се зачлени на:
    6 август 2012
    Пораки:
    1.341
    Допаѓања:
    2.163
    Тинејџеркиве имале смисла за хумор. :?

На Golden и Ilinaaa им се допаѓа ова.
  16. tiph24

tiph24 Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јануари 2014
    Пораки:
    221
    Допаѓања:
    177
    зошто толку негативно за Даниел? :o
    Па човекот пее преубаво,го сакаме,си има публика..Од кај знаеш дека нема да изгради кариера?И немора да се трескаш за него,ако ти се свиѓа како пее-добро,слушај го,ако не-не,твој вкус ;)

На QueenElena и FotoLina3 им се допаѓа ова.
  17. sweety7777

sweety7777 Нов член

Се зачлени на:
    9 март 2014
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    1
    :x

Прикачени фајлови:

• 151423111.png
      151423111.png
      Големина на фајлот:
      94 KB
      Прегледи:
      384
    На Lolo5 му/ѝ се допаѓа ова.
  18. x-MajaEsposito-x

x-MajaEsposito-x Популарен член

Се зачлени на:
    8 март 2013
    Пораки:
    1.735
    Допаѓања:
    3.522
    Која е оваа бе?

На Ilinaaa му/ѝ се допаѓа ова.
  19. celineparis

celineparis Популарен член

Се зачлени на:
    11 февруари 2014
    Пораки:
    930
    Допаѓања:
    2.575
    Македонскиве сељанки први се кога треба лошо да коментираат. И излегол Алекса сигурно па затоа е нервозна.

На Golden и x-MajaEsposito-x им се допаѓа ова.
  20. Ilinaaa

Ilinaaa Истакнат член

Се зачлени на:
    25 јануари 2013
    Пораки:
    160
    Допаѓања:
    169
    А која е оваа Кристина :devil: и на што се однесува коментаров , ме изнасмеа добро морам да признам :rofl: :rofl: :rofl: ,види ги со каков речник на изразување критикуваат некој друг ,во случајов Даниел :rofl: :rofl: :rofl: :lol:

На x-MajaEsposito-x му/ѝ се допаѓа ова.