1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

X Фактор Адриа (Сител)

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од Primadonna, 5 јули 2013.

?

Кој е вашиот фаворит за победа?

1. Даниел

532 глас(а)
    74,1%
  2. Доктори

30 глас(а)
    4,2%
  3. Лукијан

26 глас(а)
    3,6%
  4. Маид

110 глас(а)
    15,3%
  5. Тамара

20 глас(а)
    2,8%
  1. tweety-tweety

tweety-tweety Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2013
    Пораки:
    577
    Допаѓања:
    435
    Јас денес си го купив ама од Велес!!Побарај денеска по трафиките има оти денеска стасувало во МК :D :D 50 денари е!! :D :D

2. iloveyou29

iloveyou29 Queen of beauty

Се зачлени на:
    14 мај 2012
    Пораки:
    5.855
    Допаѓања:
    32.403
  3. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.171
    Аман од ова дериштево Илма.
    Проста е ко пасуљ. :wasntme:

4. Nati.P

Nati.P Популарен член

Се зачлени на:
    16 април 2011
    Пораки:
    2.013
    Допаѓања:
    856
    А дозволено е повторно да ја пеат песната од првата аудиција? Зошто повторно не ја пее таа? За Let her go се согласувам. Подобро се снаоѓа во повисоки и малку побрзи песни :)

5. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.821
    Леле леле колку е драматично насловов напишан, како најава за турска серија е.
    Ја претераа со Илма. Што се‘ нема да направат за публицитет и читаност :puke: Секое чудо за три дена. Ќе се заборави и ова.

На LittlePinky му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Desert.Rose

Desert.Rose Истакнат член

Се зачлени на:
    18 март 2013
    Пораки:
    148
    Допаѓања:
    189
    Што поточно ќе има вечер? :?: Репризи од интервјуа или нешто ново?

7. LittleFairy

LittleFairy Популарен член

Се зачлени на:
    30 април 2012
    Пораки:
    1.427
    Допаѓања:
    1.935
    Значи колку исподраматизира оваа малишанкава не ми се верува.Абе чекај малце ,имаш глас,имаш се,ама зашто си искочила,зашто со 14 години си доволно мала да станеш пеачка,да земеш да колнеш,да бараш виновници у ситуацијата.Па аман више.Што врева се крена заради искачањето на оваа,мислам дека денот кога искочи треба да се прогласи за ден на спектакуларното искачање на малата пеачка од х фактор и почнувањето на клетвите.Девојчево се здиви,аман,ајде сега ќе ја бараме причината зашто си искочила,аман,ни самата незнае што прави.И пропадна славата,штета...

8. tweety-tweety

tweety-tweety Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2013
    Пораки:
    577
    Допаѓања:
    435
    Репризи мислам ќе биде...Они во најавуваат како нешто ново ама тоа ќе биде се од Х патролите и Х стрс :D :D :D

9. donnalia

donnalia Популарен член

Се зачлени на:
    1 јуни 2013
    Пораки:
    660
    Допаѓања:
    212
    Го знае некој концептот на финалната емисија?

10. femina2014

femina2014 Истакнат член

Се зачлени на:
    11 март 2014
    Пораки:
    68
    Допаѓања:
    66
    нели во финалето треба да пеат по една песна со менторите???
    јас колку што паметам Сем Бејли на финалето пееше со Никол
    тука нема да биде такаа?? :?:
    мислам дека со илма ја претераа.. самата си ја уништи кариерата уште не започната, е ова е доказ дека деца под 17 години не треба да учествуваат на вакви шоуа
    јас мислам дека или тамара или доктори дека ке победат
    а би сакала да се или маид или даниел двајцата ги сакам и се мои фаворити

11. Toprak

Toprak Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јуни 2012
    Пораки:
    359
    Допаѓања:
    277
    Па “ Angel“ и не е бешто нарочно и ако јас сум фан на Роби Вилијамс.....треба многу помоќна песна да се одбере за финале.......
    Дури “Let her go“ ми е поарна од “Angel“....можеби Даниел подобро ке ја испее на свој начон пд оргиналот како што он знае да ги претстави песните и од другите автори. Мене до сега се што ми пееше ми изгледаше подобра неговата изведба од оргиналот....
    Еве погледнете ја малава колку подобра изведна има на истата песна од оргиналот...
    http://www.youtube.com/watch?v=BIHrkqBFUL4

12. BlackSwan5

BlackSwan5 Популарен член

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    2.765
    Допаѓања:
    3.559
    Абе Лет хр го е рецитирање, не е песна, не се зезајте. На него му треба нешто моќно, кажав јас дека најдобро од Роби да пее нешто.
    Инаку по три песни ќе пеат така? Во тој случај има повеќе избор.

На LittlePinky му/ѝ се допаѓа ова.
  13. Elena69221

Elena69221 Популарен член

Се зачлени на:
    8 август 2011
    Пораки:
    2.352
    Допаѓања:
    3.519
    Анкетава не ми е веродостојна ама воопшто. :angel: Треба на официјалната страна на Х факрор да се направи, па да видиме дали се тука негде резултатите :lol:

На CutieWithABeauty му/ѝ се допаѓа ова.
  14. tea4e

tea4e Популарен член

Се зачлени на:
    11 јули 2012
    Пораки:
    3.410
    Допаѓања:
    3.148
    А по колку песни ќе пеат ?

15. CutieWithABeauty

CutieWithABeauty Популарен член

Се зачлени на:
    21 јануари 2014
    Пораки:
    1.075
    Допаѓања:
    1.248
    хах тотално се согласувам..но не верувам дека ќе направат.. :!: :wasntme:

16. QueenElena

QueenElena Популарен член

Се зачлени на:
    1 август 2013
    Пораки:
    1.212
    Допаѓања:
    1.290
    Всушност, зависи од тоа колку од оние што гласале на анкетата ќе гласаат и на финалето. Или, доколку е наместено (а големи се шансите), зависи од организаторите. :lol:

17. Barbica

Barbica Популарен член

Се зачлени на:
    22 јуни 2010
    Пораки:
    1.309
    Допаѓања:
    489
    Aко не победи Даниел, наместено е. Ако победи Даниел, не е наместено, а? :lol:

18. Silver.E

Silver.E Популарен член

Се зачлени на:
    14 февруари 2013
    Пораки:
    2.226
    Допаѓања:
    5.276
    Илма го извисила Кики, иако тој стоеше зад неа

Поранешната натпреварувачка на „Икс Фактор“, Илма Карахмет, не се појавила на концертот по повод 8-ми март кој Кики Лесендриќ го одржал во Тузла, иако била најавена како специјална гостинка.

-Рече дека ќе дојде. Жал ми е што не се појави, изјави Кики за „Новости“.
    Лесендриќ прво тврдел дека Илма неправедно била исфрлена од шоуто, но откако ги видел гласовите кои таа ги добила, неговото мислење се сменило.
    -Гледачите гласаа за Маид Хечимовиќ. Очекувањата на родителите на Илна беа преголеми. Сакаа прва награда. Таа е талентирана, но првото место беше нереално доколку се погледне нејзиниот број на гласови.од кога публиката учествува во гласање, секогаш некој друг имаше повеќе поени од неа. Не сум во контакт со Илма. И бев ментор, а сега е препуштена сама на себе. Таа е последна со која би работел. Едноставно немам музика за нејзиниот глас, изјавил Кики.

:x :x :x Илма самата си се уништува. Кики душа даваше за неа, ама девојчево се покажа безобразно и дрско до крајност. :puke:

На cresa-jagoda му/ѝ се допаѓа ова.
  19. Desert.Rose

Desert.Rose Истакнат член

Се зачлени на:
    18 март 2013
    Пораки:
    148
    Допаѓања:
    189
    По 3 :)

20. Hipster

Hipster Форумски идол

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    5.779
    Допаѓања:
    22.420
    Колку е депресивна оваа Тамара, ме бутка во амбис кога ја слушам. Рамна линија ми е човече ништо не предизвикува во мене. Убаво пее, слатка е физички убава ама без животна ми е. Штета што е таква штета. Од првата аудиција до сега како да гледам два различни суштества.

А за песните што се претепаа сите да му ги препорачуваат на Даниел, не сум изненадена. Мислам се прави публиката поглем музичар од музичарите. Знае сигурно подобро од нас Даниел и Жељко што му лежи Даниел и што треба а што не треба да пее. Не ми се јасни со предлозите, навистина не ми се јасни. Убава песна е лет хер гоу, да не се разбеме погрешно, ама денес на прсти се бројот песните кои и утре ќе останат хитови и се квалитет. Он си знае најдобро, ама не му прават услуга социјалниве мрежи и се што они држат. Мислам ме иритира ужасно со тоа дека Red никој не ја знаел како песна, па му сугерирале друга да пее. Срамота е тој што ти кажал дека никој не ја знае таа песна и нека не ти сугерира веќе.
    И затоа пее се Антена 5 хитови, мисли ако сега е хит инстантно и сите го знаат мора да е добро.
    Погрешни времиња со многу искривени мислења на квалитет. Се смееме со другарка една дека некоја девојка Џејмс Блант го ставила во Ретро. Зини земјо голтни ме, а тогаш Френк Синатра што е, фосил?

И ова со Илма ги прејде границите, мислам и Харис испадна па не правеше драми. Не е до годините до невоспитаноста е. Испаднаа многу добри пеачи па никој не направи џева. Ова мене се повеќе ми личи на антеншн х.. али ај срамота е да коментарам понатака не вреди.
    Од сите ментори, јас ќе ја идвојам Кристина, баш ја слушам најавата за Докториве, каков диверзитет на песни, алал да и е. Имаа од поп до рок, до ретро до антена хит, од се по нешто како што треба. Од 5 просечни дечки направи еден супер симпатичен бенд.

На LilBaby, sweet-cherry, JuLleE и 7 други им се допаѓа ова.