Ме нервира тоа што на Сител кога ќе ја прикажуваат рекламата за Х фактор,постојано зборуваат за Даниел. Па,можеби некој не сака да гласа за него? Не дека имам нешто против Даниел,но овие од Сител ме напнаа.
Значи да те потсетам МНОГУ ПОЗНАТИ УМЕТНИЦИ ОД РЕГИОНОВ И ТОА НЕ БИЛО КОИ ТУКУ ДОКАЖАНИ ПЕЈАЦИ ,ГЛУМЦИ ....КАЖАА ЗА ДАНИЕЛ ДЕКА Е РОДЕН ЗА НА СЦЕНА ,РОДЕН Е СО ЗВЕЗДА НА ЦЕЛОТО ,КАО ПРОФЕСИОНАЛЕН ПЕЈАЦ Е НА СЦЕНА СОВРШЕНО ВЛАДЕЕ СО СЦЕНАТА И СОВРШЕНО ВЛАДЕЕ СО ГЛАСОТ ,....веке немам сомневање дека имаш некој личен проблем со Даниел уште на почетоков на Х Фактор ,и целта по форумиве не да подржиш некој кандидат затоа што ти се свиѓа или да го нападнеш Даниел заради што му е конкуренција на твојот фаворит како што прават тука некои ,и затоа и неим замерам многу ги разбирам ,ама кај тебе ОЧИГЛЕДНО ЦЕЛТА ТИ Е САМО да ВОДИШ АНТИКАПАЊА ПРОТИВ ДАНИЕЛ ДА ГИ УБЕДУВАШ ЛУГЕВО СО НЕБУЛОЗИ ЗА ДАНИЕЛ ,досега ги убедуваше дека незнаел да пее просечен бил ,сега па не бил за на сцена .....следно да видиме што ке биде....
http://republika.mk/?p=218323 Рaзбирам подршка,почитување да го сакаме да гласаме за него незнам шо ама оваа бе Напишал на фб и ајде денес сите во градски парк и шо прават ? Даниел стои се смее,се држе за срцето среќен е а овие скандираат по него Може па и да мене е проблемот шо неможам да ги разберам таквите ''глупости''
Да разјаснам во врска со коментарот кој некои не го разбраа.. Сакав да кажам дека факт е дека Даниел е фаворит за победа, без разлика колку вие тоа го негирате или го прифаќате! Тоа може да се види и од анкети и од се, а и гласаат најмногу за него. Поентата ми беше дека нема да му дозволат да победи како на Евровизија шо прат, од политички причини.Со тој коментар несакав да кажам дека некој друг помалце ја заслужува победата, напротив сите шо останаа имаат некои квалитети, не за џабе стигнале до финале.Ама Даниел има најмногу фанови и тоа не само од Македонија и заслужува да победи чоекот.Само да се делат критики... Ајде сега плукајте и по мене и по Даниел
Пуштам на Сител и гледам најава за вести, стотици луѓе се буткаат, урлаат викам ова протести се демонстрации или Трети светски рат се спрема :geek: , кога тоа Даниел да ти дошол во Македонија.
Позитивен хаос во Градскиот парк абе овие Сител не се нормални, си го присвоија човекот, и во телевизија го викнале. Да видиме после шоуто дали ваков третман ќе му праат, све што е актуелно си го присвојуваат, кога ќе спласне еуфоријата пак ќе си тераат со Фатмаѓул Фатмаѓул Фатмаѓул Фатмаѓул Фатмаѓул.
ОМГ! За гревота го нападнаа човекот некои велат дека дури му се слошило од гужвата а другарите го држеле да не падне
Па ќе му се слоши, нежен е сиротиот. Смешни ми се овие 13-14 годишни девојчиња пубертетлики, им треба прав дечко наместо тв идол. И нека не носи крстови и покажува срциња, wanna be Тоше, патетичен си.
^ Ти го читам мислењето и си мислам wtf.. Чекај,како можеш да кажеш „нека не носи крстови“ ? Христијанин е,и секој христијанин има право да носи крст,тоа е негова религија и никој неможе да му забрани. Братучед ми носеше ланче со крст океј wanna be Тоше е. Бре глуп народ.Простоќа на ниво.
^^Добро бе Барби,ќе кажеш ли некогаш нешто убаво,на место ,или постојано ќе мрчиш овде? Те читам ,постојано плукаш ,напаѓаш,вакви биле,такви биле. Ај не ти се допаѓа Даниел ,ок. Не го сакаш,пак ок. Ама гледам дека тебе воопшто никој не ти се допаѓа.Добро,те молам,има ли некој за кој можеш да кажеш два-три збора убави ?
Изгледа никој од пејачите не треба да вели ве сакам и да носи крстови зашто автоматски го глуми Тоше. Не е чудно што толку лоши коментари се пишуваат за Даниел зашто сепак ова е Македонија, а во оваа држава се плука по секој независно дали вреди или не. Единствено за Даниел сите од жирито, па дури и Тони Цетински кажаа дека има светски х фактор. Не можам да разберам што на поедини личности Даниел им направил што толку го мразат
Таа сама себе не си се допаѓа, а не пак некој друг. Мислам за ова со крстовиве боже сачувај. Океј е да неќеш некој, али ова е превише.. Опрај се малце девојко. Не за друго, глупави впечатоци оставаш.
Се пронајдовте во мојот пост? Да, почитувам многу пејачи, а кај талентиве почитувам некои што не се брукаат толку, пример Тамара, Лукијан, Маид и Доктори кои се поскромни, не се лигават и не имитираат големи ѕвезди како единствениот Тоше Проески.