1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

X Фактор Адриа (Сител)

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од Primadonna, 5 јули 2013.

?

Кој е вашиот фаворит за победа?

1. Даниел

532 глас(а)
    74,1%
  2. Доктори

30 глас(а)
    4,2%
  3. Лукијан

26 глас(а)
    3,6%
  4. Маид

110 глас(а)
    15,3%
  5. Тамара

20 глас(а)
    2,8%
  1. tea4e

tea4e Популарен член

Се зачлени на:
    11 јули 2012
    Пораки:
    3.410
    Допаѓања:
    3.148
    Ај те молам просветли ме и кажи со што Даниел се избрукал ? Од каде откри дека го имитира Тоше? Затоа што испеа негова песна и го имитира Тоше,а ? Браво девојко!

Ете ти си ги пронашла веќе талентите,ние очигледно сме глупави. |(

На sweet-star, mileystar, LittleFairy и 2 други им се допаѓа ова.
  2. Barbica

Barbica Популарен член

Се зачлени на:
    22 јуни 2010
    Пораки:
    1.309
    Допаѓања:
    489
    Значи баш ми е гајле дали го сакате него или некој друг.

Јас не го сакам, а очигледно вам ви пречи што некои не го сакаат, а бројот на тие некои постојано расте. Дечкото е лигав и лицемерен, пее просечно и крај, нема да ме разубедиш во ништо друго.

На tinka-mace му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Primadonna

Primadonna Популарен член

Се зачлени на:
    6 август 2012
    Пораки:
    1.341
    Допаѓања:
    2.163
    Абе тебе никој не те тера да го сакаш.Ама дебилни коментари кои си немаат врска со неговото однесување се апсурдни и се повеќе трагикомични отколку реални.

Не сум слушнала поголема глупост од тоа дека ако носиш крст го имитираш Тоше.Според твоето мислење половина македонско население е wannabe Тоше.

За смеење е ова што го кажуваш девојко,затоа дебилните мислења задржи ги за себе.Со хејтање никаде не стигнуваш,чисто информативно.

На Lolo5, sweet-star, bubamara12345 и 11 други им се допаѓа ова.
  4. Viktorijaaa5

Viktorijaaa5 Форумски идол

Се зачлени на:
    26 октомври 2013
    Пораки:
    5.805
    Допаѓања:
    88.577

Океееј ,ова е само твое мислење и толку,почитувај ги и другите ако сакаш и тие тебе да те почитуваат,почитување е едно а наметнување на мислење е друго така да никој не те тера на сила да ги сакаш ,или па да те разубедува во спротивно .

На QueenElena, Golden и x-MajaEsposito-x им се допаѓа ова.
  5. evelyn993

evelyn993 Истакнат член

Се зачлени на:
    13 јули 2011
    Пораки:
    488
    Допаѓања:
    314
    А да ја заклучат темава до 23ти? Се отепавте од препукување и надмудрување а паметно ништо не кажавте.
    Инаку Кики што им ветил турнеја на Даниел, Маид и Александра алал да му е. Голем гест од негова страна.

На cresa-jagoda му/ѝ се допаѓа ова.
  6. tea4e

tea4e Популарен член

Се зачлени на:
    11 јули 2012
    Пораки:
    3.410
    Допаѓања:
    3.148
    И така ќе ја заклучат за скоро....

7. Nana19

Nana19 Популарен член

Се зачлени на:
    1 септември 2012
    Пораки:
    2.141
    Допаѓања:
    2.752
    Крај на крај кој сака нека победи јас ништо не добивам па кој и да победи.
    Но зошто да не победи наш Македонец, притоа шшто е Македонец детето пее совршено, културно е , скормно е.
    За разлика од сите други ДАНИЕЛ КАЈМАКОВСКИ е еден и единствениот што цело време си зборуваше МАКЕДОНСКИ !!!
    Некој прв пат се појави на некое рално шоу и се убива од српски додека Даниел од прв до последен ден си зборува Македонски. Да се знае дека е Македонец.
    Ако гледаме за пеење па според мене даниел и нај убаво пее и вреди да победи. После Тоше прв пат слушнав некој да пее така убаво. Македонија заслужува шанса за втор ПЕАЧ

На Lolo5, unconditionally, mileystar и 5 други им се допаѓа ова.
  8. anuskaNESTLE

anuskaNESTLE Популарен член

Се зачлени на:
    25 мај 2011
    Пораки:
    1.979
    Допаѓања:
    7.104
    Aj Барбика и компанија нека прекинат да изиграват психолози и да се прават паметни да го читаат каков бил Даниел, искрено баш ме заболе шо мислете, цела тема а направивте лајна, како деца од 7мо одделение сте значи, амаН!!!

Никој овде што а отвара темата не сака да ви ги чита мислењата, пошто се толку досадни и безначајни, се едно исто, го отупевте, значи срамота, а заринавте цела тема со те едни исти постови!

Реин, ај реагирај, искрено, ако не, стави клуч, ако не, банирај ги на некое време, напнаа.

На Lolo5, Name, Golden и 5 други им се допаѓа ова.
  9. marijaz

marijaz Истакнат член

Се зачлени на:
    10 јануари 2013
    Пораки:
    422
    Допаѓања:
    190
    и така ќе се затвори..
    лелее 697 :D хахаах

10. nikiiii

nikiiii Популарен член

Се зачлени на:
    22 август 2013
    Пораки:
    1.370
    Допаѓања:
    942
    Не бре каков клуч, какво затворање на темава.
    издржете ајде уште 1 недела. :lol:
    и дај прекинете од типот на коментарите...овај ќе победи, онај бил ваков, онај онаков, никој не знај што ќе се случи и некој не ги знаеме во приватните животи какви се па за да кометираме.
    ајт чао на темава до недела :*

На Natali.3 му/ѝ се допаѓа ова.
  11. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.052
    Допаѓања:
    66.697
    Нема потреба од клуч, ќе си стои темата за споделување новости.
    Плус, секој има право да искаже мислење додека не ги навредува другите членови.
    А од членска гледа точка ви викам да не се замарате воопшто со такви постови кои очигледно имаат цел само да провоцираат. Мислам, му падна популарноста на Даниел ако некоја рекла дека бил патетичен. :rofl:

На Lolo5, SparkyAngel, bubamara12345 и 6 други им се допаѓа ова.
  12. Isabel

Isabel Популарен член

Се зачлени на:
    26 јуни 2011
    Пораки:
    1.590
    Допаѓања:
    2.410
    И ако тој пее просечно, тогаш незнам другите дали воопшто пејат. ;)

На Lolo5, bubamara12345, x-MajaEsposito-x и 2 други им се допаѓа ова.
  13. fifi16

fifi16 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 октомври 2013
    Пораки:
    390
    Допаѓања:
    178
    толку страници испишани во кои има само кавги...
    девојки, џабе се карате, се инатите, кога победникот веќе се знае (според мене ), башка не можете на некој да му наметнете мислење дали да сака некој или не, еве и мене на пример не ми е даниел нешто којзнае што, повеќе ми се допаѓаат маид и докторите, ама не сум и против него, убав глас, има харизма, па и да победи ќе ми биде мило бидејќи е наш... ако не ви се допаѓа тоа што барбика го зборува, ставете ја на игнор, нема потреба да се навлегува во конфликти и да се уништува така убава тема ;)

На Lolo5 му/ѝ се допаѓа ова.
  14. LittleFairy

LittleFairy Популарен член

Се зачлени на:
    30 април 2012
    Пораки:
    1.427
    Допаѓања:
    1.935
    Ахахааххахахахахах леле значи уште дека Даниел не бил скромен немав прочитано и тоа прочитав.Господеее,помогни и. :D Важно денес го убија човекот,па и мене у толпата ме пикнаа,ке се угушев,па уште коа испопаѓаа пред мене па Даниел врз нив за малку ќе паднеше,Господееееее :D Воздух немаше кутриот...

На Lolo5 му/ѝ се допаѓа ова.
  15. sajonaramucaca

sajonaramucaca Истакнат член

Се зачлени на:
    26 април 2012
    Пораки:
    676
    Допаѓања:
    461
    ...претерувате, ако не и се допаѓа даниел и ако и е антипатичен нејзино право е да напише..нема потреба да и се врекнувате и да ја вреѓате како мали деца што сакаат се по нивно ;)

....бтв кога спомнав мали деца имаше една слика како го влечат за нога таму во сител :D само не можам да ја најдам таа никаде сега, едино оваа

На hrcace и tessie им се допаѓа ова.
  16. Silver.E

Silver.E Популарен член

Се зачлени на:
    14 февруари 2013
    Пораки:
    2.226
    Допаѓања:
    5.276
    Од кај знаеш ? Лично го познаваш ? Или онака си тресиш глупости ? :puke:

И тоа со Крстот, поголема глупост немам прочитано. :x

На Lolo5, Golden, bubamara12345 и 4 други им се допаѓа ова.
  17. QueenElena

QueenElena Популарен член

Се зачлени на:
    1 август 2013
    Пораки:
    1.212
    Допаѓања:
    1.290
    Зошто ако не се согласиме со вас, веднаш ни судите? Од каде пак сега ние не ви дозволуваме да си го кажете мислењето?

18. diamonds5

diamonds5 Активен член

Се зачлени на:
    16 јануари 2014
    Пораки:
    16
    Допаѓања:
    3
    Ама зошто се карате? Вие не можете на никого да му го одземете правото за да си искаже мислење. Затоа и темата се вика Х фактор а не обожавателите на Даниел. Не ви вреди тоа што ќе се карате и инаетите. Неможете да смените ништо и ПОЧИТУВАЈТЕ СЕКОЕ МИСЛЕЊЕ! :) :mm:

На tessie му/ѝ се допаѓа ова.
  19. Barbica

Barbica Популарен член

Се зачлени на:
    22 јуни 2010
    Пораки:
    1.309
    Допаѓања:
    489
    Па со самото тоа што паѓаат во трансови ако некој им го навреди Даниел, докажува колку годишни се фановите на Кајмакоски.Ама ај за кратко време ќе излезе некој друг икс фактор, идол па ете им нов симпатија.

На tinka-mace и TheKiketoo им се допаѓа ова.
  20. Primadonna

Primadonna Популарен член

Се зачлени на:
    6 август 2012
    Пораки:
    1.341
    Допаѓања:
    2.163
    Зошто луѓето не „паднаа во транс“ за Ичкова,Мартинијан .. и другите Македонци во шоуто?

Затоа што ете,Даниел си има квалитет и цел Балкан го виде тоа,освен некои поединци.

Неможе секој да го сака.Ете што кажа една феминка еден Мајкл Џексон не го сакаа сите,не пак Даниел.Ама навреди на негова сметка кои си немаат никаква смисла и се напишани со цел на провокација,се апсурдни и непотребни.

Недела е блиску,нека победи најдобриот :)

На Lolo5, Golden, Ilinaaa и 6 други им се допаѓа ова.